Jump to content

Izborne krađe u Rusiji?

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Хахаха, врх! Много сам се насмијао!

Људи не желе истину, и желе да вјерују у црно бијелу верзију свијета - ови су добри а они зли!

Upravo. Moralno je kada nase pleme ukrade suprotnom plemenu a nemoralno je kada suprotno pleme ukrade nasem plemenu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Какав одвратни новоСрпски цинизам!

И на Тајвану и у Емиратима постоји Православна Црква и имају потпуну слободу вјероисповијести а на Тајвану и потпуну слободу мисионарења.

Не не није новосрпски, него новосрБски.

Мики ако ниси зано да у Русији не смрди корумпирана власт, него се кува риба и купус, како ћеш ти који си из прве руке доживио Тајван и УАЕ и сретао се тамошњим људима, и политичарима и шеицима и није ти било ограничена слобода питања, да знаш да тамо нема политичких затвореника и да су хришћани слободни да исповједају своју вјеру без обзира на деноминацију.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Какав одвратни новоСрпски цинизам!

И на Тајвану и у Емиратима постоји Православна Црква и имају потпуну слободу вјероисповијести а на Тајвану и потпуну слободу мисионарења.

Ја..посебно у емиратима

чујем цвета Православље...

Положај хришћана у северној Африци и на Блиском истоку

http://pravoslavlje.spc.rs/broj/1070/tekst/polozaj-hriscana-u-severnoj-africi-i-na-bliskom-istoku/

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Не не није новосрпски, него новосрБски.

Мики ако ниси зано да у Русији не смрди корумпирана власт, него се кува риба и купус, како ћеш ти који си из прве руке доживио Тајван и УАЕ и сретао се тамошњим људима, и политичарима и шеицима да знаш да тамо нема политичких затвореника и да су хришћани слободни да исповједају своју вјеру без обзира на деноминацију.

Да није новоихтусовачки?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Међутим ово прво, мора да су измислили американци на челу са масонима. Јер Руска власт је поштена власт која гради империју која штити словенски и хришћански идентитет, на страну Христа, кад имамо Путина. Наш смисао живота зависи од Владимира Путина, њега хвалимо у њега се уздамо, он нам је све, јер ако њега не буде тешко нама од злих Американца који хоће да нас поједу.

Gospodin Drug, Vladimir Putin!

tumblr_kz2rbeKIEL1qz55f0o1_250.jpg

Ovo mu inace nije komunjarska uniforma ovo je uniforma kojom ide da podrzava Crvenu Zvezdu. :)

Mnogo pocinjem da volim ovu sliku. :)

Kako rece Tadija Tadic " I moj cale je bio komunista pa je sada pravoslavac"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја..посебно у емиратима

http://pravoslavlje....bliskom-istoku/

Михајло, тема је Русија! Помјешао си тему!

Ако желиш да причаш о Емиратима, отвори нову тему а и мислим да ти ни географија није јача страна - помјешао си УАЕ и Саудијску Арабију!

Подели на овим сајтовима

Михајло, тема је Русија! Помјешао си тему!

Ако желиш да причаш о Емиратима, отвори нову тему а и мислим да ти ни географија није јача страна - помјешао си УАЕ и Саудијску Арабију!

погрешном се обраћаш..ти си увео те велике "демократије" тајван и емирате у причу..не ја...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Шта сам ја крив?

Ја се не свађам и молим те да ме не оптужујеш за нешто што не радим! Хвала!

Ma jok ja se svadjam... Reko sam sta imam, necu da ponavljam

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

погрешном се обраћаш..ти си увео те велике "демократије" тајван и емирате у причу..не ја...

Тајван и јесте демократија. Хахаха, сад си помјешао Тајван са Тајландом! Врх!

Дефинитивно мораш да порадиш на географији, Шта знам како замишљаш Русију у свом свијету? Лол

Тајвански предсједник и УАЕ шеик су служили само да побијем твој аргумент да је процедура свугдје иста. АКо те занима степен демократије у тим земљама, отвори нову тему али за часове географије ти ја немам времена да ти помогнем. Због тога, држи се теме!

Подели на овим сајтовима

Ја..посебно у емиратима

http://pravoslavlje....bliskom-istoku/

У овом тексту се не помињу УАЕ. Помиње се Катар од свих наведених као најтолерантнији, док и у Катару као таквом не дају да се видљиву истичу крстови на храмовима, док у УАЕ храм РПЦ изгледа овако:

1314086630.jpg

http://www.unian.net/eng/news/news-452045.html

Ово чак и представља највећи комплекс РПЦ изван простора бившег СССР-а.

Што се тиче Тајвана тамо постоје све хришћанске деноминације.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Тајван и јесте демократија. Хахаха, сад си помјешао Тајван са Тајландом! Врх!

Дефинитивно мораш да порадиш на географији, Шта знам како замишљаш Русију у свом свијету? Лол

Тајвански предсједник и УАЕ шеик су служили само да побијем твој аргумент да је процедура свугдје иста. АКо те занима степен демократије у тим земљама, отвори нову тему али за часове географије ти ја немам времена да ти помогнем. Због тога, држи се теме!

ма само ти слави мој лапсус...није проблем...

знам ја добро степене дмократије..из прве руке...од Хришћана(разних) у тим земљама...и то домородаца...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

У овом тексту се не помињу УАЕ. Помиње се Катар од свих наведених као најтолерантнији, док и у Катару као таквом не дају да се видљиву истичу крстови на храмовима, док у УАЕ храм РПЦ изгледа овако:

1314086630.jpg

http://www.unian.net...ews-452045.html

Ово чак и представља највећи комплекс РПЦ изван простора бившег СССР-а.

Што се тиче Тајвана тамо постоје све хришћанске деноминације.

Као да сам у матриксу...

Па постоје и у Египту и Ирану по закону....

али ја причам о положају и стварном...стању

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ПА УАЕ нису Египат или ИРан. У емиратима се продају вјештачка острва западњачким богаташима и естрадним умјетницима, чији живот за појам ислама представља хулу.

Емирати су најлибералнија исламска земља на блиском истоку.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...