Jump to content

Izborne krađe u Rusiji?

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Da dodam ,sigurno u zakonima Rusije ne pise da je izborna prevara dozvoljena.Jedino u tom slucaju drzava moze da reaguje.

Ili ako je skup nekog visokog rizika ako oce da se nadje josh jedna grupa koja suprotno misli pa da se ne desi da se pomlate, kao sto su naprimer navijacki skupovi visokog rizika.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A skupljanje kisnice nije osnovno ljudsko pravo?Pa to se moze sankcionisati?

Hajde da jeste. Ti tvrdis da se u demokratskim zemljama to sankcionise. Sankcionise se ako je ,nekim idiotskim,zakonom regulisano. Odgovori mi u kojoj je to drzavi zakonom zabranjeno kada si se vec dohvatio kisnice.

Подели на овим сајтовима

Ili ako je skup nekog visokog rizika ako oce da se nadje josh jedna grupa koja suprotno misli pa da se ne desi da se pomlate, kao sto su naprimer navijacki skupovi visokog rizika.

Jasno, i to je iz razloga zabrinutosti drzave za svoje gradjane sasvim opravdano ako drzavni aparat nije u mogucnosti da razdvoji dve suprostavljene strane.Imali smo skoro takav slucaj koji je izazvao razlicita misljenja ali to je pravo drzave .

Подели на овим сајтовима

То што је неки бирократа донео глуп закон не мења суштину ствари. Грађанин који прекрши закон (макар закон био и глуп), биће позван на суд, имати прилику да се брани итд. У неким другим деловима света кажеш нешто против власти и нестанеш без трага...

Па тако смо могли рећи и за хитлерову немачку...

Срби, Руси и Јевреји су могли без проблема да се појаве на суду немачком...и да добију шансу да се бране...

е сада што немају шансу да се одбране то је други пар опанака....

законе НИКАДА не доносе глупе бирократе...

већ веома паметни правници који под утицаје једне или више страна ..спроводе вољу..

наравно уз новчану надокнаду...у наведеном случају компаније за дистрибуцију воде...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је ово крађа, јер нисам детаљније читао о томе али љетос када сам био у Русији, мој пријатељ Рус, јако побожан и објективан, ми је рекао да у Русији имате на стотине "противника режима" у најсуровијим затворима по цијелој земљи.

О томе је чак забрањено причати тамо.

Такође, имао сам част да у групи од двадесет интернационалних студената посјетим приватну палату гдје живи г.Медведев са породицом. Он нас је примио сат времена али нисмо могли да га питамо ниједно питање ван оних које су нам подјелили на папирићима.

Нешто ту смрди?

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је ово крађа, јер нисам детаљније читао о томе али љетос када сам био у Русији, мој пријатељ Рус, јако побожан и објективан, ми је рекао да у Русији имате на стотине "противника режима" у најсуровијим затворима по цијелој земљи.

Такође, имао сам част да у групи од двадесет интернационалних студената посјетим приватну палату гдје живи г.Медведев са породицом. Он нас је примио сат времена али нисмо могли да га питамо ниједно питање ван оних које су нам подјелили на папирићима.

Нешто ту смрди?

Можда се премала риба или купус..

али такав је протокол код сваког преседника, премијера или краља на свту...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Наравно, неће дозволити да ико поставља незгодна питања.

Међутим ово прво, мора да су измислили американци на челу са масонима. Јер Руска власт је поштена власт која гради империју која штити словенски и хришћански идентитет, на страну Христа, кад имамо Путина. Наш смисао живота зависи од Владимира Путина, њега хвалимо у њега се уздамо, он нам је све, јер ако њега не буде тешко нама од злих Американца који хоће да нас поједу.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Можда се премала риба или купус..

али такав је протокол код сваког преседника, премијера или краља на свту...

Хаха! Изгледа да се у цијелој Русији спрема риба и купус!

Није то баш тачно! На пријему код тајванског предсједника или код шеика из Емирата, могли смо да питамо шта год смо хтијели! Никакви папирићи и спремљени одговори, као код Медведева, нису постајали.

Подели на овим сајтовима

Хаха! Изгледа да се у цијелој Русији спрема риба и купус!

Није то баш тачно! На пријему код тајванског предсједника или код шеика из Емирата, могли смо да питамо шта год смо хтијели! Никакви папирићи и спремљени одговори, као код Медведева, нису постајали.

да..пошто су знали да се разумете у политику Тајвана и Емирата....па можете поставити незгодно питање...

А да ниси сучајно питао Емира и Тајванског о положају Хришћана у њиховим земљама?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Међутим ово прво, мора да су измислили американци на челу са масонима. Јер Руска власт је поштена власт која гради империју која штити словенски и хришћански идентитет, на страну Христа, кад имамо Путина. Наш смисао живота зависи од Владимира Путина, њега хвалимо у њега се уздамо, он нам је све, јер ако њега не буде тешко нама од злих Американца који хоће да нас поједу.

лицемер...лицемер

Just_Cuz_19

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

да..пошто су знали да се разумете у политику Тајвана и Емирата....па можете поставити незгодно питање...

А да ниси сучајно питао Емира и Тајванског о положају Хришћана у њиховим земљама?

Какав одвратни новоСрпски цинизам!

И на Тајвану и у Емиратима постоји Православна Црква и имају потпуну слободу вјероисповијести а на Тајвану и потпуну слободу мисионарења.

Подели на овим сајтовима

Miki i Mihajlo, vodite racuna o ponasanju, nema svadje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хахаха, врх! Много сам се насмијао!

Људи не желе истину, и желе да вјерују у црно бијелу верзију свијета - ови су добри а они зли!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...