Jump to content

Izborne krađe u Rusiji?

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Covece monarsi se ne biraju na izborima to je nasledno.Ja nisam rekao da ne moze biti biran na izborima ali je degutantno da se menja ustav da bi bio ponovo biran maltene dozivotno. Imamo takve primere i danas ali u ne demokratskim zemljama.

Evo, kod nas hoce da menjaju ustav. Pravi primer nedemokratske drzave.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa kada nije neuobicajeno da CIA zlikovci obavljaju predsednicke, premijerske i ostale funkcije po SAD, zasto bi bilo neuobicajeno da tako sta radi i Putin?

Nije neubicajno ni jedno ni drugo. Ista je to sorta. Bezveze je stajati na stranu jednih ili drugih. T.j napadati jedne zbog toga a druge kulirati.

Zanimljivo mi je kako ovde uzdizete rusiju t.j kako ljudi u Srbiji generalno uzdizu rusiju, ja mislim da nijedna nacija ne oseca vecu ljubav i odgovornost prema tudjoj zemlji nego prema svojoj rodjenoj.

Evo, kod nas hoce da menjaju ustav. Pravi primer nedemokratske drzave.

Menjati ustav nije nedemokratski akt. Ustavi anglosaksonskih zemalja i generalno njihovo odnos prema pravu je drugaciji nego evropskokontinentalni.

Englezi naprimer ni nemaju ustav generalno gledano.

A nije vam diktatura sto je britanska kraljica dozivotno kraljica a niko je nije izabrao na demokratskim izborima?

Nije zato sto najvecu moc i vlast tamo ima premijer ne kraljica.

Kruna je cist simbol.

p.s. cak i da ima najvisu moc monarh, ne bi bila diktatura nego autokratija. Razlike ima.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A odakle vama ideja da je Putin diktator zato sto meze biti biran na slobodnim demokratskim izborima. A nije vam diktatura sto je britanska kraljica dozivotno kraljica a niko je nije izabrao na demokratskim izborima?

Како није диктатор, када послије два мандата које одрадио након Јелцина, предложио је човјека за предсједника који је спровеуо измјену усава так да се Путин поново врати, и то са могућношћу да до 2024 буде предсједник. Јок, не све је демократски....

У Британији извршну власт има премијер, а не монарх, и у Британији никад ниједан премијер неће бити 4 мандата као Путин најмање.

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Nije neubicajno ni jedno ni drugo. Ista je to sorta. Bezveze je stajati na stranu jednih ili drugih. T.j napadati jedne zbog toga a druge kulirati.

Zanimljivo mi je kako ovde uzdizete rusiju t.j kako ljudi u Srbiji generalno uzdizu rusiju, ja mislim da nijedna nacija ne oseca vecu ljubav i odgovornost prema tudjoj zemlji nego prema svojoj rodjenoj.

Menjati ustav nije nedemokratski akt.

Poenta je sto ti "isti" sa americke strane misle da mogu drzati moralne predavanja bilo kome, poput Klintonove.

Подели на овим сајтовима

У Британији извршну власт има премијер, а не монарх, и у Британији никад ниједан премијер неће бити 4 мандата као Путин најмање.

Sustian je da se glupiraju, nema tu sta da se diskutuje oko toga jasno je kao dan.

medjutim sta me briga ista je sve to banda.

Подели на овим сајтовима

Poenta je sto ti "isti" sa americke strane misle da mogu drzati moralne predavanja bilo kome, poput Klintonove.

A sta to mene briga? Sta sad treba da ih merkam u sitna crevca koji mi je ispravniji?

Republika Srbija treba da brine o svojim gradjanima i tome da saradjuje sa onim zemljama koje su za nju dobre. A ni rusija ni amerika nisu dobre za Srbiju. Ne stvaraju nam kapital ne prave nam investicije.

Подели на овим сајтовима

Како није диктатор, када послије два мандата које одрадио након Јелцина, предложио је човјека за предсједника који је спровеуо измјену усава так да се Путин поново врати, и то са могућношћу да до 2024 буде предсједник. Јок, не све је демократски....

Nece. Ali ce britanci da finansiraju kraljevsku porodicu a da ih niko nije pitao da li to zele.

Подели на овим сајтовима

Nece. Ali ce britanci da finansiraju kraljevsku porodicu a da ih niko nije pitao da li to zele.

Ko ti kaze da britanci finasiraju Kraljevsku porodicu? (mada nsiam siguran sta smatras pod finasiranjem, kraljevska porodica je bogata poseduje dosta zemlje para etc ne treba im finasiranje)

I ko ti kaze da ih niko nije pitao?

Подели на овим сајтовима

Ko ti kaze da britanci finasiraju Kraljevsku porodicu? (mada nsiam siguran sta smatras pod finasiranjem, kraljevska porodica je bogata poseduje dosta zemlje para etc ne treba im finasiranje)

I ko ti kaze da ih niko nije pitao?

Pa kada su ih pitali? Mislim na ove zive britance, ne na one davno preminule?

I ako oni mogu da finansiraju kraljevsku porodicu (koja ima bogate posede koje je opljackao neki od njihovih predaka) zasto Rusi ne bi mogli desetak puta da biraju Putina ako im se hoce?

Подели на овим сајтовима

Pa kada su ih pitali? Mislim na ove zive britance, ne na one davno preminule?

I ako oni mogu da finansiraju kraljevsku porodicu (koja ima bogate posede koje je opljackao neki od njihovih predaka) zasto Rusi ne bi mogli desetak puta da biraju Putina ako im se hoce?

Niko im ne brani i da ga proglase za dozivotnog predsednika ali priznaj da je to daleko od demokratije .

Подели на овим сајтовима

"Narod" treba uzeti uslovno, jer nekoliko hiljada nije "narod". Narod su i oni koji su glasali za Putina, pa su narod i oni koji su glasali za komuniste, pa i svi ostali. Problem je jedini u tome sto amerima ne odgovara Putin, koji ojacava Rusiju vojno i politicki. Nije on vrstan ekonomista koji je vadi iz blata, vec sticaj okolnosti, porast cene nafte i slicno. Samo sto bi amerima vise godilo da se to bogatstvo koristi na nacin koji ne bi mogao da steti njihovim interesima.A Putin radi upravo suprotno. Zbog toga se prica o neregularnosti a ne zato sto su izbori zbilja bili neregularni.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...