Jump to content

Izborne krađe u Rusiji?

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

A zasto bih verovao (amerikancima, narocito Klintonovoj) da jeste?

Jos bolje: sto bih se sad ja time i bavio kad imam gomilu mnogo vecih problema u mojoj zemlji?

Zasto bih verovao jednoj politicarki, koja stoji glavom i potpisom iza 2 diplomatska ubistva bez sudjenja?

Sto bih verovao beskrupuloznim hohstaplerima, odgovornih za krv mnogo hiljada nevinih, cija krv vapi na Nebo?

Sto? Pa zato sto tako diktira sveCka milicija, kad oni kazu i balega mirise kao promincle... :rolleyes:

Не бавимо се, овдје дискутујемо, неко је отворио тему.

Не кажем да треба да вјерујеш Клинтоновој, врло добро се зна да су такођер хохштаплери на власти у Русији.

Што се тиче балеге, исто је и са Русијом. Некоме су руске балеге миморисне такођер.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Nece da bude tako... nigde i nikad ja recimo nisam nesto tek tako pohvalio kod Rusa, da bar malo nisam o tome razmislio... ili kod Kineza, Indusa, vatever.

I kad smo Dragi i ja cak i o avijaciji vodili rasprave, gledao sam da svaki post odmerim sa nekim pokazateljem zasto ovo ili ono.

A kad su ameri u pitanju, i njihovi "objektivni" mediji - sta reci, a ne opsovati?

Kad neko otud plasira neku vest (narocito o Rusiji, Kini i slicnim) odma` se to usvaja, jer su zaboga na Zapadu rekli tako.

Posteno da ti kazem, ponasamo se ovde ponekad kao da oni na Zapadu kenj....ju pomadu - sta god se kaze, nema pogovora, to je tako i nikako drukcije.

Zato sam postao poprilicno alergican, narocito nakon svega ovog - za iole postena coveka - vise nego sramnog masakra u Libiji. Postao sam alergican na sve te njihove price i pricice, na namnozene lazi i licemerja, ma na sve sto cujem od njihovih politicara.

I mogu da ti kazem, kako vreme ide, uvidjam da sam potpuno u pravu u pogledu ovakvih stvari, i ne radujem se zbog toga. Nimalo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Видео снимци о изборној крађи у Русији фалсификовани

07. 12. 2011 21:09 | Бета

izbori-u-rusiji1.jpg

"На интернету се могу наћи свакојаке измишљотине око кршења изборних правила" (Фото: Вести)

Москва – Председник Централне изборне комисије Владимир Чуров је изјавио да је велики број видео снимака о кршењу изборних правила на недељним парламентарним изборима „фалсификован“.

У интервјуу за наредни број недељника Итоги, Чуров је рекао да је реч о „филмовима са измисљених бирачких места, из станова“. “На интернету се могу наћи свакојаке измишљотине око кршења изборних правила“, казао је Чуров.

По његовим речима, он је још дан пре гласања „знао о неколико измишљених бирачких места, где су снимали филмове“. Дан после избора на Јутјубу се појавио огроман број снимака где су забележена кршења изборних правила. Председник Русије Дмитриј Медведев, који наглашава да је стални посетилац интернета, изјавио је да не верује да то снимци одражавају стварност.

„Погледао сам тамо неке снимке … На њима се ништа не види … вичу, безобразлук. Мада, наравно, треба проверити неправилности“, рекао је Медведев који је био носилац листе Јединствене Русије која је освојила скоро 50 одсто гласова.Медведев је потом, у уторак, на састанку са Чуров, казао да ти снимци ништа не доказују. Руски председник је при том, Чуров казао да је „мађионичар“, јер је тачније од свих предвидео резултате избора. “Ја тек учим“, одговорио је Чуров.

Лидер партије Јаблоко, која није прешла цензус за улазак у парламент, Сергеј Митрохин казао је да ће та партија на протесту у Москви у суботу тражити смену Чуров, јер је, по оцени те партије, у Москви од Јаблоко украдено две трећине гласова.

Подели на овим сајтовима

Чим се хапси и прогања опозиција ту нешто није у реду. Прво, победиш на изборима, а онда похапсиш оне који су против тебе.

To sve zavisi kakva je tacno opozicija, odnosno ko je cini.

Nigde ne pise da je svaka opozicija po defaultu dobra, moze da bude bas naprotiv.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To sve zavisi kakva je tacno opozicija, odnosno ko je cini.

Nigde ne pise da je svaka opozicija po defaultu dobra, moze da bude bas naprotiv.

Опозицију хапсе само диктатори. За диктатора је свака опозиција лоша.

Подели на овим сајтовима

Besmislena recenica.

To znaci, bez obzira ko je u opoziciji, i sta radi, mi treba prosto da pustimo da radi sta `oce?

Cak i ako to ocigledno direktno utice na destabilizovanje drzave u nekom politicki osetljivom momentu?

Uostalom, sve ovo lici na rasturanje gej parade u Moskvi, zbog cega su sveCki kurjaci lajali podugo, kao i sad sto laju. Ali sta ces, neki su se naucili pameti, pa ne daju da im svako vrslja u njihovom dvoristu.

Za razliku od nas, na primer.

Подели на овим сајтовима

Чим се хапси и прогања опозиција ту нешто није у реду. Прво, победиш на изборима, а онда похапсиш оне који су против тебе.

Da, jeste li primetili kako ameri hapse demonstrante zadnjih nedelja? Bice da je nekakva kradja u pitanju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Jeste, oni iz Okupurajmo Wall street su zrtva diktatorskog rezima, potpuno se slazem. Hapse ih, izivljavaju se na njima, muce ih javno itd.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

@ Zeljko Bilbija

Gresis, brate Zeljko, u ameriKi se nikad ne hapsi opozicija, i to zato sto je i nema... grin.gif

Подели на овим сајтовима

Iuris, nekim ljudima ne trebaju vasingtonski glodari da razmisljaju umesto njih.

Ili im mozda prevlika rusofilija i ameriko-mrznja poremecuju sud.

ne znam, to je na tim ljudima da provere sami svoje.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Клинтон би требало да гледа своја посла. Руске проблеме нека решава руски народ.

Apsolutly. Americki politicari vole mnogo spoljnu politiku.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...