Pantera Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Jos nesto, ispod nasih slika stoji 25 poruke, treba 25 poruka, 96 poruka ili napravite opciju da se samo promeni posle _4 poruke u _5,_6, _7, _8 poruka, ako me razumete .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 само чекам кад ће "срБски" да искрсне greengrin greengrin greengrin зеленизуб, Margareta and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 И ја често имам граматичку недоумицу, падам у незнање што би се 'но казло. Шииизење ил' шииизење бре... шта је правилно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Jos nesto, ispod nasih slika stoji 25 poruke, treba 25 poruka, 96 poruka ili napravite opciju da se samo promeni posle _4 poruke u _5,_6, _7, _8 poruka, ako me razumete .smesko. не може, форум је заснован на енглеском софтверу који нема мењање те речи сем у облику множине ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1323279955' post='539504] само чекам кад ће "срБски" да искрсне greengrin greengrin greengrin Ех Милане, па немој сад те "софтвере". greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 после враБца, није ни чудо што су смислили слагање по звучности greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Znate li jedno od novih pravila za izgovaranje reči ,,sok'' ? Sad, ja na tastaturi nemam opciju da ubacim akcente, pa ću vam dočarati... Svi normalni ljudi kažu sok. A sad izmisliše da je pravilno sOOOOOk. ( sa otegnutim o, ne sa 5 slova o:))) Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1323280687' post='539513] после враБца, није ни чудо што су смислили слагање по звучности greengrin greengrin greengrin Звучно је и џивџан, ал' додуше мање елоквентно. greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 мени је ипак омиљени новоговор да је открИвење исто што и отКРОВење ... фантазија greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Slazem se sa Dijanom. Jos da dodam da je najgore kada se umesto bismo ili biste izgovori ili napise bi , to je neoprostiva greska. Takodje za sve koji nisu sigurni kako se pise glagol u negaciji...samo necu,nisam i nemoj se pisu zajedno, sve ostalo ide odvojeno I nemam Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 И ја често имам граматичку недоумицу, падам у незнање што би се 'но казло. Шииизење ил' шииизење бре... шта је правилно? pravilno je šiiiizenje bre brate :) зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 И ја често имам граматичку недоумицу, падам у незнање што би се 'но казло. Шииизење ил' шииизење бре... шта је правилно? Правилно је шизење јер реч бре је турцизам и значи кучка , у ствари је погрдан назив за кују. Ето, толико од мене. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 А срБовање ил' ( турцизам ) срПовање ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 А србовање ил' ( турцизам ) срповање ? СРБ наравно, СРБОВАЊЕ, СРБСКИ језик био званични језик и Српске православне цркве и народа док га нису упропастили Вук Караџић и Копитар уз помоћ Мушицког. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1619758531600&set=o.342328987747 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Када смо код језичких пикантерија, писмености и функционалне писмености, занима ме чему смајлији са шест хиљада заграда у понеким насловима. Већи је баја ко налегне на тастатуру, оставља утисак вицкастог и допадљивог, чежња за споменарима или је нешто треће по среди? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pantera and katja је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука