Jump to content

Gramatička greška, ako želite ispravite je :)))

Оцени ову тему

Margareta

Препоручена порука

Jos nesto, ispod nasih slika stoji 25 poruke, treba 25 poruka, 96 poruka ili napravite opciju da se samo promeni posle _4 poruke u _5,_6, _7, _8 poruka,

ako me razumete .smesko.

не може, форум је заснован на енглеском софтверу који нема мењање те речи сем у облику множине ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323279955' post='539504]

само чекам кад ће "срБски" да искрсне greengrin greengrin greengrin

uchenodrustvo.gif

Ех Милане, па немој сад те "софтвере". greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Znate li jedno od novih pravila za izgovaranje reči ,,sok'' ? Sad, ja na tastaturi nemam opciju da ubacim akcente, pa ću vam dočarati... :) Svi normalni ljudi kažu sok. A sad izmisliše da je pravilno sOOOOOk. ( sa otegnutim o, ne sa 5 slova o:))) :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323280687' post='539513]

после враБца, није ни чудо што су смислили слагање по звучности greengrin greengrin greengrin

Звучно је и џивџан, ал' додуше мање елоквентно. greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Slazem se sa Dijanom. Jos da dodam da je najgore kada se umesto bismo ili biste izgovori ili napise bi , to je neoprostiva greska. Takodje za sve koji nisu sigurni kako se pise glagol u negaciji...samo necu,nisam i nemoj se pisu zajedno, sve ostalo ide odvojeno

I nemam ;)

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

И ја често имам граматичку недоумицу, падам у незнање што би се 'но казло. Шииизење ил' шииизење бре... шта је правилно?

pravilno je šiiiizenje bre brate :) :) :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

И ја често имам граматичку недоумицу, падам у незнање што би се 'но казло. Шииизење ил' шииизење бре... шта је правилно?

Правилно је шизење :) јер реч бре је турцизам и значи кучка , у ствари је погрдан назив за кују. Ето, толико од мене.

Подели на овим сајтовима

А србовање ил' ( турцизам ) срповање ?

СРБ наравно, СРБОВАЊЕ, СРБСКИ језик био званични језик и Српске православне цркве и народа док га нису упропастили Вук Караџић и Копитар уз помоћ Мушицког.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1619758531600&set=o.342328987747

Подели на овим сајтовима

Када смо код језичких пикантерија, писмености и функционалне писмености, занима ме чему смајлији са шест хиљада заграда у понеким насловима. Већи је баја ко налегне на тастатуру, оставља утисак вицкастог и допадљивог, чежња за споменарима или је нешто треће по среди? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...