Иван Ивковић Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Kanda, Kodža i Nebojša - Prekidi stvarnosti DARKWOOD DUB - Nova dostignuca http://www.youtube.com/watch?v=Sm3Ckgn3kjo Rambo Amadeus - Turbo folk Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 ma nemoj, da ja sad napakujem jednu listu ovde, a? Данче*, Иван Ивковић and Anette је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 ma nemoj, da ja sad napakujem jednu listu ovde, a? Пардон, кад је музика у питању често заборавим на пристојност... Па, изволи домаћине! Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Пардон, кад је музика у питању често заборавим на пристојност... Па, изволи домаћине! ma nema problema! Данче* and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saandra Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Dok živiš, dolikuje ti da se nadaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Arcana - Love Eternal http://www.youtube.com/watch?v=SrANomtxs7k Saandra је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Жика, kordun and ivona је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 https://m.youtube.com/watch?v=W6QPJjj7ukA&ctp=CAMQpDAYASITCLKE8--u_74CFcoBGAod-FgAcVIXZGogY3J1c2ggZGFuZ2VyIG9mIGxvdmU%3D&hl=en&gl=RS&guid=&client=mv-google Данче* је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Dunkelschön - Mandaliet "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Dead Can Dance - The Host of Seraphim https://www.youtube.com/watch?v=Myah3LK1Z4Q Лапис Лазули, Плутон and ivona је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Vas - Bardo Рада. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Beauty For Ashes - Saviour Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Иван Ивковић and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 The Ramones - Poison Heart "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука