Jump to content

Zdravlje ili duvan? - obavezno pogledajte (video, srpski prevod)

Guest - . . .-

Препоручена порука

Тек када га човек остави, свестан је шта је радио себи. И ако не идемо даље од телесног (а тешко је не ићи даље), то је права катастрофа.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja sam pušio 4 godine ,prestao sam kada sam se ,sa19 godina ,popeo se na 4 sprat ,noge me nisu bolele ali nisam mogao da nadišem vazduh.

Onda sam rekao sebi,to je to šta će tek kasnije da bude...i prestao sam

Подели на овим сајтовима

Meni je danas, poslije dvadeset punih godina i koji mjesec pride, deveti dan bez nikotina.

Nedavno sam na fejsbuku nasla prikaz knige Easy way to stop smoking autora Allena Cara, zvucalo je prilicno zanimljivo. Nisam imala namjeru da prestanem da pusim, tu i tamo mi je smetalo sto sam pusac ali ne pretjerano da bi me natjeralo da prestanem. Elem, kupila sam sebi tu knjigu i mogu vam reci da mi je to bio jedan od pametnijih poteza u posljednje vrijeme. Ne samo da sam rascistila sa pusenjem, nego se sve vrijeme sjajno osjecam. Nemam nikakve momente krize ni panike, uopste nemam nikakvu zelju da zapalim cigaretu i jedino mi je zao sto nisam ranije naisla na ovu knjigu.

Подели на овим сајтовима

Meni je danas, poslije dvadeset punih godina i koji mjesec pride, deveti dan bez nikotina.

Nedavno sam na fejsbuku nasla prikaz knige Easy way to stop smoking autora Allena Cara, zvucalo je prilicno zanimljivo. Nisam imala namjeru da prestanem da pusim, tu i tamo mi je smetalo sto sam pusac ali ne pretjerano da bi me natjeralo da prestanem. Elem, kupila sam sebi tu knjigu i mogu vam reci da mi je to bio jedan od pametnijih poteza u posljednje vrijeme. Ne samo da sam rascistila sa pusenjem, nego se sve vrijeme sjajno osjecam. Nemam nikakve momente krize ni panike, uopste nemam nikakvu zelju da zapalim cigaretu i jedino mi je zao sto nisam ranije naisla na ovu knjigu.

Изгледа да је та књига заиста изузетно добра; и моја колегиница је помоћу ње оставила цигарете. prstgore ekstra ekstra

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је та књига заиста изузетно добра; и моја колегиница је помоћу ње оставила цигарете. prstgore ekstra ekstra

takodje i ja.

Nemam nikakve momente krize ni panike, uopste nemam nikakvu zelju da zapalim cigaretu i jedino mi je zao sto nisam ranije naisla na ovu knjigu.

Takodje. Ako sme da se postavlja piraterija mogu postaviti Hrvatsko izdanje ove knjige u pdf formatu.

Evo vam video materijal na ovu temu.Mislim da će vam biti zanimljiv:

http://www.archive.o...e_o_pusenju.mpg

A sto bi nas bilo briga za stav islama? :)

Ti bre bosanac ko o cemu ti sta islam kaze o tome. Pa ne treba ti valjda religija i za to cak.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...