Crveni Baron Написано Март 20, 2012 Пријави Подели Написано Март 20, 2012 Da se vratim na mog momka, ponudili ste mu to da me ostavi i da tu kod vas ima mnogo djevojaka koje žive za to da budu domaćice i majke mnogo djece i da ništa ne rade. Nisam mu to rekao, to ste loše čuli. I ovde u Srbiji je crna pogibija što se tiče devojaka, kao i u Hrvatskoj. Ali ovde ima više dobrih momaka, vitezova, junaka, guslara, koji mogu "aždaju da uhvate i konja da preskoče". Tako da kada se dovedete u red možda vas upoznam sa nekim potomkom Baja Pivljanina ili Vuka Mandušića. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Bolji je od Monti Pajtona. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Kako je tesko sada poverovati da su na pocecima Pouka, Miroljub i Alefshin seirili i pretili evolucnionistima sa verujem. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Ево шта Мирољуб Петровић каже о Суботарима: Miroljub Petrovic: Lepo od tebe sto govoris u mnozini, da se zna da nisi sam nego da vas je vise, da je cela sekta na okupu. Samo radite to sto ste naumili, pokazite kakva ste govna vi subotari, kakvo ste smece. Ja sam ovde izneo samo delic vase prljavstine, jer me prozivate, a vi nastavite ostalo. Cak su i ekumenisti manje zlo od vas. Oni imaju svoje forume gde pokusavaju da me blate, ali ovde se ne ukljucuju, a vi nasrcete neprestano. To pokazuje da ste vise demonizovani nego oni. Ali znajte da se priblizava dan kada ce se Bog zestoko obracunati sa vama. Ako pre toga dodje sloboda u Srbiju, sa zadovoljstvom cu doci sa bracom da vam bejzbol palicama izlomim glave, da popalim vase kupleraje koje nazivate "crkvama" i da vam zatrem seme sotonsko kao sto je Isus Navin zatro Hahanejce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 nek samo pazi da mu se ta bezbol palica "greskom" ne obije o glavu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Баш се ложиш на Мирољуба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 и о. Јоила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 i Britney Spears :lol: Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 све цоол ликови Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Ево шта Мирољуб Петровић каже о Суботарима: Miroljub Petrovic: Lepo od tebe sto govoris u mnozini, da se zna da nisi sam nego da vas je vise, da je cela sekta na okupu. Samo radite to sto ste naumili, pokazite kakva ste govna vi subotari, kakvo ste smece. Ja sam ovde izneo samo delic vase prljavstine, jer me prozivate, a vi nastavite ostalo. Cak su i ekumenisti manje zlo od vas. Oni imaju svoje forume gde pokusavaju da me blate, ali ovde se ne ukljucuju, a vi nasrcete neprestano. To pokazuje da ste vise demonizovani nego oni. Ali znajte da se priblizava dan kada ce se Bog zestoko obracunati sa vama. Ako pre toga dodje sloboda u Srbiju, sa zadovoljstvom cu doci sa bracom da vam bejzbol palicama izlomim glave, da popalim vase kupleraje koje nazivate "crkvama" i da vam zatrem seme sotonsko kao sto je Isus Navin zatro Hahanejce. Ovaj baja ima zescih problema .... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Proto mozda si opsednut demonima kad ne razumes MP i pijes krvavu koka kolu :lol: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Баш се ложиш на Мирољуба. Zaboravio si Tatjanu Đorđević i Oca Joila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 на докторку јесам. gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Ne ložim se ja ni na koga. Samo sam fasciniran ljudskom glupošću i pokušavam da joj utvrdim granicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4 ... тако да ти је та потрага за границом узалудан посо.сад ми паде на памет и једна од Куд Идијота " " nishizawa and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 ne samo da nema granicu nego je gradacija u pitanju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука