Ignjatije Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 MareCare #20801 Odgovorio 22.12.2011 15:47 Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 22.12.11 Zdravo Miroljube. pre nekoliko dana napisao bi " MIROLJUBE CAR SI ", ali kada opet malo razmislim necu te tako nazvati jer znamo da ima samo jednog cara. Upravo nemam zasad neka pitanja koja bih ti postavio. Samo sam hteo da ti se puno zahvalim sto si mi otvorio oci. Neka te bog cuva i dopusti da jos mnogim ljudima otvoris oci kao sto si meni. Jos jednom HVALA ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 MareCare #20801 Odgovorio 22.12.2011 15:47 Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 22.12.11 Zdravo Miroljube. pre nekoliko dana napisao bi " MIROLJUBE CAR SI ", ali kada opet malo razmislim necu te tako nazvati jer znamo da ima samo jednog cara. Upravo nemam zasad neka pitanja koja bih ti postavio. Samo sam hteo da ti se puno zahvalim sto si mi otvorio oci. Neka te bog cuva i dopusti da jos mnogim ljudima otvoris oci kao sto si meni. Jos jednom HVALA ! To je rezultat mudrovanja ismejavanog Petrovica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 da, otvara oci da bi sipao kiselinu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 ....Isto tako, ako progovorim o paganstvu koje je prisutno na sve strane, a narocito u hriscanstvu, ima u top da me stave. Na primer, u pravoj religiji ne postoje "religijski predmeti". Svaki religijski predmet je magnet za prihvacenje demona, ukljucujuci ikone, brojanice, krsteve, narukvice, ogrlice, mindjuse, prstenje... Mozda nisi znala da je nakit sredstvo za prizivanje demona Krst je jedan od najmocnijih simbola za prizivanje demona. Krst je varijacija slova "T" koje oznacava Tamuza, vavilonskog boga sunca. Ikone su odmah uz krst najmocnije sredstvo za prizivanje demona. http://www.creation6...0880#post_32579 fmqmtx Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 Мирољуб је измислио јеховине ... јехове су за њега мала маца... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 Morao sam da reagujem na ovo njegovo bogohuljenje.Trudio sam se da ga iskritikujem na kulturan nacin,iako mi je doslo svasta da mu napisem. Slavoljub #20908 Odgovorio 28.12.2011 10:46 Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 19.12.11 Miroljub Petrovic - poruka glasi: Na primer, u pravoj religiji ne postoje "religijski predmeti". Svaki religijski predmet je magnet za prihvacenje demona, ukljucujuci ikone, brojanice, krsteve, narukvice, ogrlice, mindjuse, prstenje... Mozda nisi znala da je nakit sredstvo za prizivanje demona. O istoriji koriscenja nakita mozes da procitas u knjizi "Masonski i okultni simboli": http://www.cps.or...imboli.zip Krst je jedan od najmocnijih simbola za prizivanje demona. Krst je varijacija slova "T" koje oznacava Tamuza, vavilonskog boga sunca. Ikone su odmah uz krst najmocnije sredstvo za prizivanje demona. Miroljube gde ce ti dusa ! Miroljub Petrovic - poruka glasi: ako ja nesto progovorim protiv toga, ispascu drzavni neprijatelj broj jedan. Drzavu bas briga za religiju.Nerijatelj broj jedan si za pravoslavlje i svoje pretke Miroljub Petrovic - poruka glasi: Za mene je najbolje da ja samo promovisem Bibliju, Za tebe je najbolje da proucis pravoslavnu veru nasih predaka koji su je nasledili preko Isusa,apostola. Miroljub Petrovic - poruka glasi: Ako mu ja kazem, moze da se sablazni jer svi oko njega uglavnom zive na paganski nacin. I velike su sanse da me doceka na noz, da me proglasi sektasem i slicno. Samo ti zivis najbolje i bogougodno,a svi mi smo pagani i sektasi. Miroljub Petrovic - poruka glasi: Zato ja o nekim stvarima, vezano za paganstvo, pricam samo kad vidim da su zive glave u pitanju, da je nekome direktno ugrozen zivot, jer jedino su tada ljudima dovoljno otvoreni umovi da cuju informaciju koja moze da im spasi zivot, a da je pogresno ne protumace. Zasto o tim stvarima ne pricas kada gostujes na TV-u,ili jos bolje u pravoslavnim crkvama i manastirima ??? Nego se predstavljas kao pravoslavac i ne smetaju ti "demonske" ikone i Krst. Ne sablaznjavaj i ne varaj ljude vise predstavljajuci se da si nesto sto nisi.Kazi lepo svima gde god gostujes lepo i i iskreno "JA SAM MESIJANSKI JEVREJIN". Bas me zanima da li ce da obrise post ili ce naci neko "mudro" objasnjenje.Ban mi ne gine,ali ako,nece biti ni prvi ni poslednji. :P http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 Игњате немој ми саплеменика цвељати...податрешће се из дубина свог месијанског бића, па куд ћемо онда.. wc joj "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 NM - poruka glasi: Miroljube ovaj Stiven Hoking jel i on ateist. On je bolesnik, demonizovan skroz. Njegova fizicka bolesti nije nista u poredjenju sa njegovom duhovnom bolescu. Zika Obretkovic je za njega doktor nauka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Morao sam da reagujem na ovo njegovo bogohuljenje.Trudio sam se da ga iskritikujem na kulturan nacin,iako mi je doslo svasta da mu napisem. Slavoljub #20908 Odgovorio 28.12.2011 10:46 Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 19.12.11 Miroljub Petrovic - poruka glasi: Na primer, u pravoj religiji ne postoje "religijski predmeti". Svaki religijski predmet je magnet za prihvacenje demona, ukljucujuci ikone, brojanice, krsteve, narukvice, ogrlice, mindjuse, prstenje... Mozda nisi znala da je nakit sredstvo za prizivanje demona. O istoriji koriscenja nakita mozes da procitas u knjizi "Masonski i okultni simboli": http://www.cps.or...imboli.zip Krst je jedan od najmocnijih simbola za prizivanje demona. Krst je varijacija slova "T" koje oznacava Tamuza, vavilonskog boga sunca. Ikone su odmah uz krst najmocnije sredstvo za prizivanje demona. Miroljube gde ce ti dusa ! Miroljub Petrovic - poruka glasi: ako ja nesto progovorim protiv toga, ispascu drzavni neprijatelj broj jedan. Drzavu bas briga za religiju.Nerijatelj broj jedan si za pravoslavlje i svoje pretke Miroljub Petrovic - poruka glasi: Za mene je najbolje da ja samo promovisem Bibliju, Za tebe je najbolje da proucis pravoslavnu veru nasih predaka koji su je nasledili preko Isusa,apostola. Miroljub Petrovic - poruka glasi: Ako mu ja kazem, moze da se sablazni jer svi oko njega uglavnom zive na paganski nacin. I velike su sanse da me doceka na noz, da me proglasi sektasem i slicno. Samo ti zivis najbolje i bogougodno,a svi mi smo pagani i sektasi. Miroljub Petrovic - poruka glasi: Zato ja o nekim stvarima, vezano za paganstvo, pricam samo kad vidim da su zive glave u pitanju, da je nekome direktno ugrozen zivot, jer jedino su tada ljudima dovoljno otvoreni umovi da cuju informaciju koja moze da im spasi zivot, a da je pogresno ne protumace. Zasto o tim stvarima ne pricas kada gostujes na TV-u,ili jos bolje u pravoslavnim crkvama i manastirima ??? Nego se predstavljas kao pravoslavac i ne smetaju ti "demonske" ikone i Krst. Ne sablaznjavaj i ne varaj ljude vise predstavljajuci se da si nesto sto nisi.Kazi lepo svima gde god gostujes lepo i i iskreno "JA SAM MESIJANSKI JEVREJIN". Bas me zanima da li ce da obrise post ili ce naci neko "mudro" objasnjenje.Ban mi ne gine,ali ako,nece biti ni prvi ni poslednji. :P To si ti napisao? Zatim je odgovorio... Ovo si dobro napisao (zatim): "Kojim paganskim ritualima? Idolopoklonstvo predstavljanja obozavanje mrtvih predmeta.Crkva nikada nije prpovedala obozavanje ikona i krsta.Te zapovesti se odnose na to da nesmemo da mrtve predmete smatramo za Boga,a ne da ne smemo da slikamo nsta sto je na Zemlji,u vazduhu....,jer bi onda idolopoklonstvo bilo i posedovanje fotografija i bilo kojih slika.Ikone nam pomazu da se bolje usredsredimo na molitve(u ranija vremena da nepismenim ljudima lakse prikazu dogadjaje opisane u Pismu) ,kao sto nam fotografije pomazu da se lakse setimo nasih milih i dragih.Sam Bog je naredio da se izvezu Heruvimi na zavesama,da se postave i na Zavetnom kovcegu.Mojsije je koristio bakrenu zmiju....Zar su oni bili idolopoklonici? Ne nikako.Apostol Luka je slikao ikone.Na Kipru imamo mosti svetog apostola Varnave. Krst nikako nije paganski simbol!Ako bi smo se vodili tom logikom onda bi svaki simbol i predmet mogao da bude okultni:krug,trougao,kvadrat,krst,piramida,srce,slovo,voce...... Sam si u predavanjima govorio da je Isus umro na Krstu i da je to najtezi oblik smrti.Apostoli,a i sam Isus govorili su o nosenju krsta(naravno ne samo u bukvalnom smislu) Mani se Miroljube tih jeresi sa Zapada,od tamo nam nista dobro nije stiglo Mnogi ljudi su postali svetitelji i veliki mislioci,a celog zivota su koristili ikone,krst,pricesce,Liturgiju... Nisu se vere odrekli ni pod najvecim mukama,sto znaci da nikako nisu bili demonizovani od strane tih relikvija. Nemoj Miki tako,poslusaj malo i druge ljude koji imaju mnogo veceg duhovnog iskustva.Pa Bog bi se barem jednom podvizniku javio i rekao da su predmeti koje koristi demonizovani. Raspitaj se malo o nekim stvarima i nauci se da za nesto nekada i ti postavljas pitanja.Pa niko od nas nije sveznajuci i samodovoljan. Neka te Bog cuva i uputi na pravi put!" DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 To si ti napisao? Zatim je odgovorio... :lala: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Mislim stvarno sramota.. http://www.youtube.com/watch?v=CaZC18SUK-c&feature=related Inace ja sam "blokiran" na komentarisanje ovakvih video snimaka od strane kanala. prpa a, creation6days ? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Biblija.pdf (application/pdf Object) људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Novak Đoković u kandžama demona Novak Đoković u kandžama demona - YouTube људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Нисам знао да се о. Милић компромитовао са Мирољубом Петровићем "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука