Ignjatije Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 Od sada kada sam bolestan ne pijem lekove vec se samo prekrstim i pih....gotovo.Takodje i kada pred sobom imam sumnjivu hranu,samo cu da je prekrstim i da poubijam sve bakterije pa posle njam njam ; ) Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 Ово је сам врх њеног булажњења: "Pitagora, POZNATI OKULTISTA ČIJE ''TEORIJE I TEOREME'' UČE NAŠA DECA U ŠKOLAMA, preneo je egipatsku okultnu doktrinu i pretočio je u Tarot" http://www.dr-tatjan...mou-tarot-karti Ahahaha, Питагора је био мистик, али од свега што се у школи учи од његових теорија је да је квадрат над хипотенузом једнак збиру квадрата над катетама. Ово је један примјер као дјелује испран мозак и фарисејска пропаганда која је углавном базирана на необразовансоти и необавјештености, а пуна је разних надри теорија завјера које нисам ђаво не би смислио...или их можда и смишља. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 najjaci mi je moto, zdravlje i rados. Nekako mi vise ide [Rados' - ludos' ] oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 А тек онај Исак Њутн који је то окултиста био... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 А тек онај Исак Њутн који је то окултиста био... Tezak. A tek DaVinci, pa Tesla i njegove sulude ideje, a o nekim ranijim da ne pricam. Zanimljivo koliko su ti prvi "znacajni" ljudi za nauku teski psihicki falusi. NIje da ne cenim njihov rad al nije ih bas tukao glas kao da su im sve "daske" u galvi, ali da jesu bile verovatno ne bi umeli da vide realnost na nacin na koji su videli van trenutne paradigme. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 још ће испасти да је ограничење личности одраз науке, а не таленат за науку одраз домета ... хм, кад мало боље размислим, није ли то иста теза коју дотична госпођа заступа ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука