Jump to content

Naucnici su dokazali snagu krsnog znaka

Оцени ову тему

grigorije22

Препоручена порука

Od sada kada sam bolestan ne pijem lekove vec se samo prekrstim i pih....gotovo.Takodje i kada pred sobom imam sumnjivu hranu,samo cu da je prekrstim i da poubijam sve bakterije pa posle njam njam ; )

Подели на овим сајтовима

Ово је сам врх њеног булажњења:

"Pitagora, POZNATI OKULTISTA ČIJE ''TEORIJE I TEOREME'' UČE NAŠA DECA U ŠKOLAMA, preneo je egipatsku okultnu doktrinu i pretočio je u Tarot"

http://www.dr-tatjan...mou-tarot-karti

Ahahaha, joooj

Питагора је био мистик, али од свега што се у школи учи од његових теорија је да је квадрат над хипотенузом једнак збиру квадрата над катетама.

Ово је један примјер као дјелује испран мозак и фарисејска пропаганда која је углавном базирана на необразовансоти и необавјештености, а пуна је разних надри теорија завјера које нисам ђаво не би смислио...или их можда и смишља.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

А тек онај Исак Њутн који је то окултиста био... :(

Tezak. A tek DaVinci, pa Tesla i njegove sulude ideje, a o nekim ranijim da ne pricam.

:D

Zanimljivo koliko su ti prvi "znacajni" ljudi za nauku teski psihicki falusi. NIje da ne cenim njihov rad al nije ih bas tukao glas kao da su im sve "daske" u galvi, ali da jesu bile verovatno ne bi umeli da vide realnost na nacin na koji su videli van trenutne paradigme.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

још ће испасти да је ограничење личности одраз науке, а не таленат за науку одраз домета ...

хм, кад мало боље размислим, није ли то иста теза коју дотична госпођа заступа ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...