Jump to content

Naucnici su dokazali snagu krsnog znaka

Оцени ову тему

grigorije22

Препоручена порука

E al desi se cudo, ja mislio ode izgubljena zauvek od nas kad ona stvori se odjednom i to krstena :D

Ode Izgubljena, al dodje Katarina :D.

Подели на овим сајтовима

Шта ти је наука. Ето сад можеш да мериш и степен вере и ефикасност молитве. Још само да направе мераче довољно мале да носиш са собом, и кад тражиш духовника лепо му прво измериш перформансе па видиш дал ти одговара.

ето нама најзад верометра greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Crkva se ne izoluje od istog, nikako se ne "odvaja" od istog stava niti u javnost to iznosi - te mnogi vernici prihvataju to misleci da crkva to podrzava. Samim tim na kraju i ispadne sprdnja ateista.

Ali, sami ste krivi jer ste dozvolili. Realno. :)

слажем се.

Daj, gde ga je iznela da imam argument sutra ako pricam sa nekim?

Ja cu to nekom da kazem i on ce da mi kaze "sta ti znash ti nisi hriscanin".

оћу и ја, однећу га лично овој татјани, излепићу га по целом граду ако треба :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322681553' post='535988]

а где јој је?

што га не истакне негде, да видимо на ког епископа се позива?

mislim da je otisao uuu pravcu grocke :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322681553' post='535988]

а где јој је?

што га не истакне негде, да видимо на ког епископа се позива?

Njenu gnjigu je izdala Svetigora tako da se najverovatnije poziva na Mitropolita Amfilohija.

Подели на овим сајтовима

Njenu gnjigu je izdala Svetigora tako da se najverovatnije poziva na Mitropolita Amfilohija.

више бих волео да сазнам засигурно, него да се коцкам нечијим именом и угледом, ко год да је.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322683569' post='536024]

више бих волео да сазнам засигурно, него да се коцкам нечијим именом и угледом, ко год да је.

To sam saznao posto je ona imala raspravu na fejsu sa PDLJom, kada je on pitao zasto napada Mitropolita kada je dobila

blagoslov za knjigu.

Подели на овим сајтовима

pametnom coveku je valjda jasno da primedbe tipa da je nesto je objavljeno u ovom ili onom pravoslavnom casopisu, sajtu, emisiji...(koje i ako imaju blagoslov episkopa) uopste vise ne predstavljaju nikakvu garanciju ispravnosti (a ja bi cak rekao i casnih namera) onoga koji iznosi neke tvrdnje. jasan primer za to je Miroljub Petrovic kojeg su jeeeeeedva skinuli sa svetigore. lik koji direktno radi protiv crkve je dugo vremena imao ubedljivo najobimniju kolekciju audio predavanja i materijala na tom pravoslavnom veb portalu (koji naravno ima blagoslov). da stvar bude jos cudnija nama laicim je na prvu loptu bilo jasno o cemu se radi dok je hijerarhiji trebalo crtati o cemu se radi pa je i to samo Bozijim promislom i Miroljubovom otvorenom netrpeljivoscu na kraju skinuto.

mislimo malo svojm glavom, mnoge sile se obrusavaju na Istinu, sve navodno entuzijasti i spontano organizovna i nicim finansirana udruzenja i fondacije... pricam ti pricu.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...