Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Baš danas sam se raspravljao sa jednim "ufologom", to su oni koji veruju u vanzemaljce. Ufolozi ne veruju u vanzemaljce samo vec veruju da su neidentifikovani leteci objekti t.j (nlo ufo ) vanzemaljske prirode. A u vanzemaljce veruje svaki razuman covek. Ništa drugačiji nisu ovaki likovi poput Veselinova. Oni su opičeni ljudi, umno bolesno, i ovde zaista treba da se pazi da se takvima ne dadne previše pažnje. Nidje vese Veselinov nema sa umnom bolescu. Nije da se slazem sa njim al ti ko po obicaju neopevano vredjas svakog sa kim se ne slazes. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Ufolozi ne veruju u vanzemaljce samo vec veruju da su neidentifikovani leteci objekti t.j (nlo ufo ) vanzemaljske prirode. A u vanzemaljce veruje svaki razuman Zasto treba vjerovati. Nema nikakvih dokaza da ima vanzemaljskog zivota:) Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Spamovo sam pored Dunava, ahahahahaha! DUNAV.wmv Šta ja sad mogu, dobra pesma, dobro vino, neŠto ostalo od prekjučer i jučer pa ga sad dokrajčujem, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Ovo sad prate i naši članovi sa FB skovenskih grupa, imaju link na ovu temu, Slovaci tamo već pišu ovo ovako: Vojvodina je deo Srbije, i tako treba da ostane! Bata zayrone, mi srbi obrukasmo sve slovene... Znaci, proizvodimo drzave kao da smo Japanci. Svakih 6 meseci pojavi se nova... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Sa Dragana Veselinova odoste na vazemaljce, koji inace ne postoje NLO objekti su demoni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 @Prudencija Jasno je da ćeš takve da braniš. Čudi me da se nisi sprijateljio sa Denijem, njega su marsijanci čak i kidnapovali.. sa obzirom da nauka govori da su 95% viđenja nlo rezultat zabune ili zablude, ili je jednostavno prevara; svega kod 5% ne zna se tačan razlog za njihove pojave, sa obzirom da nlo - neidentifikovali letejući objekat - ne znači automatski nešto vanzemaljsko ili jošta vanzemaljci, Ja se iskreno zapitam da li citas sagovornike. dakle nisam rekao da su Nloi vanzemlajske prirode vec da u postojanje vanzemaljaca veruju svi sa zdravim razumom. A to sto se neki malo istripuju pa idu ka tome da su NLOi istina ok njihova stvar. A Veselinov, koji argument navodi Veselinov zašto bi Vojvodina trebala da postane država, osim što mora..? Savrsheno me zabole uvo sto on misli da vojovdina treba da postane drzava, ali mi jako smeta tvoje ponasanje prema svakom ko ima suprotno misljenje od tvog on je debil kreten ili ne znam ni ja sta.Takodje mi smeta tvoj kukavicluk da tako nazivas ljude koji ne mogu da ti odgovore. Nekako imam neku fobiju od takvog ponasanja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Zasto treba vjerovati. Nema nikakvih dokaza da ima vanzemaljskog zivota:) Istina nema, ali ima ideje, potencijala i velike mogucnosti. http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 koji inace ne postoje NLO objekti su demoni. Nlo obijekti su do sada vidjeno dosta toga, kese, patke, jato ptica, sateliti, zvezde, avioni etc. Ja i drugar smo jednom videli kesu u vazduhu zbog reflskesije sunca pola sata smo mislili da je ufo dok je vetar nije odneo na malo drugu stranu i jasno se videlo da je kesa. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Ja i drugar smo jednom videli kesu u vazduhu zbog reflskesije sunca pola sata smo mislili da je ufo dok je vetar nije odneo na malo drugu stranu i jasno se videlo da je kesa. Ко да је проблем ванземаљцима да се претварају да су кеса... Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Ко да је проблем ванземаљцима да се претварају да су кеса... Lol Ja bih vise od svega voleo da postoji konkluzivan dokaz da su ono sto zovu UFO vanzemaljske letelice ali previse slabi podaci, veca shansa da su pranksteri ili greske u opazanju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Juris pise da veruje u vanzemaljce zat sto on veruje u abiogenezu i evoluciju, pa misli ako se sve tako odgravalo kod nas onda mora da je i na drugim planetama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 @Prudencija Pazi, ti pišeš da veruješ u vanzemaljce, a one naziveš "nezdravim razumom" koji u njih ne veruju. Prema tome, šta su oni, glupi, bolesni..? Ovo su tvoje reči, a buniš se na mene ako ja pišem da - barem za moj pojam - Veselinov jeste bolesni lik? Ti ocigledno imas malo problema sa logickim rezonovanjem. Jebiga ne merem da ti objasnjavma detaljno. Pa to je to, za sve tebe boli uvo... Samo te ne boli uvo kad smo mi Hrišćani i Srbi u pitanju, onda skačeš kao bik koji vidi cvreno. Takav mi karakter. Al da mi je stalo pa i nije. A ti sine vredjas pa vredjas. Redovno u opisivanju svojih neistimisljenjika ( posebno onih koji nisu tu) koristis odredjene uvredljvie termine. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Djava drzava! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 "Autonomija Vojvodine kroz transformaciju Srbije" Komentara 3 Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se ta stranka zalaže da pitanje autonomije Vojvodine bude rešeno kroz transformaciju državnog uređenja Republike Srbije, a ne na referendumu, kako je rekao nekadašnji ministar poljoprivrede Dragan Veselinov. Bojan Kostreš "Niko neće ponuditi referendum sa tim pitanjem. S obzirom na to da to uopšte nije realno, ne želim o tome da govorim", rekao je Kostreš za "Politiku". Prema njegovim rečima, za razliku od LSV, "Veselinov traži da se pitanje Vojvodine reši na referendumu građana Vojvodine, što je unilateralna aktivnost koja će dodatno traumatizovati i destabilizovati političku scenu u Srbiji". Na pitanje da li je LSV odustao od programskog dokumenta "Vojvodina republika", Kostreš je odgovorio - "nikada ne odustajemo". "Ali pročitajte taj dokument pa ćete videti da mi jesmo za to da Vojvodina dobije zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast, ali da se prethodno reši pitanje regionalizacije cele Srbije, odnosno transformacije postojećeg državnog uređenja Republike Srbije, a nikako da se pitanje Vojvodine rešava separatno", objasnio je Kostreš. On smatra da je autonomija Vojvodine bazirana na evropskim standardima, ali i na stečenim pravima, pravi okvir u kome treba tražiti budući položaj Vojvodine u okviru Republike Srbije. "Činjenica da ni po sadašnjem Ustavu njene nadležnosti nisu dovoljno artikulisane, ne znači da treba da odustaneme od toga, nego naprotiv", kazao je Kostreš. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/183258/Autonomija-Vojvodine-kroz-transformaciju-Srbije Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Bata zayrone, mi srbi obrukasmo sve slovene... Znaci, proizvodimo drzave kao da smo Japanci. Svakih 6 meseci pojavi se nova... No, ispada to tako. Ono jedino sad najpotrebnije bude to da se Srbi bace na proizvodnju novih Srba, zadnji čas je na to. Jer ako sve nastavi ovako za malo vremena neće biti više ni ljudi a ni država, ničega. Biće Albanija nama do Sarajeva! :rolleyes: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука