bosanac Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Znate šta još malo pa će svako selo tražiti državnost.Čudni mi ti mađari. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Политика...најчешће (али не обавезно увек) је најобичнија прости***** која ће пружити задовољство сваком ко ће јој добро платити и од кога ће имати неки ћар. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Krenulo sakupljanje potpisa za "republiku" Vojvodinu. Hortijevci i Kvislinzi udruženim snagama jurišaju ka secesiji. Slobodna Vojvodina https://www.facebook.com/pages/Slobodna-Vojvodina/516724458447686?ref=stream Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Krenulo sakupljanje potpisa za "republiku" Vojvodinu. Hortijevci i Kvislinzi udruženim snagama jurišaju ka secesiji. Slobodna Vojvodina https://www.facebook.com/pages/Slobodna-Vojvodina/516724458447686?ref=stream Ovi neki drogerasi? Neka zavrnu rukav da viidmo. Пг, DYNABLASTER and Натан је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Значи кренули су. А биће ту још свега неће то проћи тако глатко. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Jašta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 ja iskreno mislim da je ovo shega, ja imam ortaka koji se jako zalagao za dencetralizaciju u Srbije(iz nisa je) imao je nvo.. napadali su ga nacisti da oce da "parca Srbiju" i on je iz inata furao slogan "nis republika" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Jašta! Срце војвођанско ће да куца како газда каже, то је робско срце. Јадни људи нису ни свесни шта их све чека. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 ja iskreno mislim da je ovo shega, ja imam ortaka koji se jako zalagao za dencetralizaciju u Srbije(iz nisa je) imao je nvo.. napadali su ga nacisti da oce da "parca Srbiju" i on je iz inata furao slogan "nis republika" Će da vidiš šegu. Biće zeznuto. Soon in theaters... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Će da vidiš šegu. Biće zeznuto. Soon in theaters... ja iskreno mislim da je ovo shega, ja imam ortaka koji se jako zalagao za dencetralizaciju u Srbije(iz nisa je) imao je nvo.. napadali su ga nacisti da oce da "parca Srbiju" i on je iz inata furao slogan "nis republika" Крчка се ово одавно. Чека се запршка са пуно љуте папричице онако по војвођански љуто. Зна се ко је кувар. А кувару се тренутно јако жури. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Крчка се ово одавно. Чека се запршка са пуно љуте папричице онако по војвођански љуто. Зна се ко је кувар. А кувару се тренутно јако жури. Zato ce im corba zagoreti i otice gladni, tj kusace corbu koju su zakuvali. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 У Војводини је на изборе изашло око 50 процената уписаних бирача, а листа коју предводи Александар Вучић и Српска напредна странка освојила је 48,3 процената, Социјалистичка партија Србије с коалиционим партнерима 12,03 процента, листа Нове демократске странке и Бориса Тадића 8,39, Савез војвођанских Мађара 8,39, а Демократска странка Драгана Ђиласа 5,99 процената. Извор Можда није репрезентативно, али рекао би да раја тренутно подржава једну сасвим другу политику. Расписаће и покрајинске изборе, па ћемо видети. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Можда није репрезентативно, али рекао би да раја тренутно подржава једну сасвим другу политику. Расписаће и покрајинске изборе, па ћемо видети. Dobro si rekao - trenutno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Koju politiku? Kod SNS se ne zna koja je politika. Sutra mogu komotno da podrze ove sto skupljaju potpise. Skala357 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Види како су млади и пуни полета, како је лепо гледати их. Штета... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука