Гости Guest - . . .- Написано Новембар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Недге око 30-40 евра, од прилике. Некад мало више нека мало мање. И моја примања су блиска египатским. Prolece је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Italijani na ovim slikama koliko vidim imaju najzdraviji izbor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Italijani na ovim slikama koliko vidim imaju najzdraviji izbor A mi me gusta la comida de los hermanos Mexicanos. gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 A mi me gusta la comida de los hermanos Mexicanos. gringrin ne bih rekao da oni tako dobro jedu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 A mi me gusta la comida de los hermanos Mexicanos. gringrin И мени, једино што бих избацио оне силне газиране сокове (ако је то оно што се види у позадини)... А одмах после њих - Египат... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Pa, nije ravnomjeran ni broj clanova porodice... Hmmmm.U Meksiku je coca/cola jeftinija o dvode, koja nije dostupna na cesmama za pijenje.Meksikanci su mahom gojazni, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirmiros Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Kod ostalih ima bar neko nasmijan al kod nemaca niko 0409_feel mozda zbog onih potrosenih 500$. ceca87 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука