Jump to content

Adele-Someone like you (video klip)

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Potrazite preko youtube video klip od Adele-"Someone like you",gledajte ga pazljivo (5-6 puta za redom) i slusajte,bez obzira i ako ne znate engleski i recite kako se osecate,potrudite se da opisete sto detaljnije vase stanje nakon toga,a ja cu vam kasnije reci o cemu se radi (u Nemackoj ne moze taj i jos mnogi video klipovi da se gledaju preko youtuba zbog autorskih prava,pa ga zato nisam ovde postavio)

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Ja vam kazem da postavite video klip i da ga gledate 5-6 puta....a vi ako deca neka,koja je pesma bolja...Kad bi samo znali kakv je otrov video klip,muzika i tekst pesme "Someone like you"

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

I dobro Deni,ajde reci nam sad kakva je urota u pitanju? Kakve su okultne radnje rađene prilikom stvaranja spota za ovu pesmu.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Vidi,danas sam slusao na jednoj nemackoj radio stanici (jednoj od malobrojnih,a mozda i jedinoj!?) koja nije u sistemu masovnog ispiranja mozgova i tamo je jedan priznati naucnik,koji nije hteo (nije smeo!?) da se predstavi,objasnjavao je da Adelini video klipovi i muzika je uradjena od strane vrhunskih psihologa i kojekavih eksperta za navodenje mase naroda da se osecaju i misle u zeljenom toku....Adelini video klipovi,muzika i tekstovi,proizvode odredjene frekvencije koje aktiviraju u mozgu odredjene nervne centre koji izazivaju depresivno i apaticno rasolozenje,a pre svega ravnodusnost kod ljudi.....tema je jakao opsirna i ne bih sad da razvlacim,ali u sustini znas sta sam hteo da kazem....pokusaj nekih 30 minuta samo Adelu da slusas i naravno gledas i videces da ces se jako lose posle toga osecati,bices utucena i ravnodusna prema nekim stvarima,a zamisli kad se to danima i satima vrte njeni video klipovi....

Подели на овим сајтовима

I dobro Deni,ajde reci nam sad kakva je urota u pitanju? Kakve su okultne radnje rađene prilikom stvaranja spota za ovu pesmu.

Cek` da smisli, pa ce da ti kaze... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Vidi,danas sam slusao na jednoj nemackoj radio stanici (jednoj od malobrojnih,a mozda i jedinoj!?) koja nije u sistemu masovnog ispiranja mozgova i tamo je jedan priznati naucnik,koji nije hteo (nije smeo!?) da se predstavi,objasnjavao je da Adelini video klipovi i muzika je uradjena od strane vrhunskih psihologa i kojekavih eksperta za navodenje mase naroda da se osecaju i misle u zeljenom toku....Adelini video klipovi,muzika i tekstovi,proizvode odredjene frekvencije koje aktiviraju u mozgu odredjene nervne centre koji izazivaju depresivno i apaticno rasolozenje,a pre svega ravnodusnost kod ljudi.....tema je jakao opsirna i ne bih sad da razvlacim,ali u sustini znas sta sam hteo da kazem....pokusaj nekih 30 minuta samo Adelu da slusas i naravno gledas i videces da ces se jako lose posle toga osecati,bices utucena i ravnodusna prema nekim stvarima,a zamisli kad se to danima i satima vrte njeni video klipovi....

Da, to jeste poenta svake zalopojke, ne samo Adeline.

Подели на овим сајтовима

Onomad sam je slušala ceo dan skoro i zamisli odjednom sam se ni sama ne znam kako našla na Brankovom mostu,totalno depresivna.A tek misli,zujanje u ušima,glasovi,pištanje iz malog mozga,ma jeza da te uhvati.Nisam bila sposobna sama da se vratim kući,pa me jedna ljubazna bakica prevela preko mosta i dopratila do kuće.Kad sam htela da joj se zahvalim,pogledala sma je direktno u lice i zamisli,to nije bila bakica već Adele koja mi je mračnim glasom rekla " Od sada ćeš da slušaš samo moje pesme i ničije više,i nikad nećeš osetiti ni tugu ni radost,ništa osim ravnodušnosti." I ja od tada hodam kao zombi ... :(
  • Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

@Deni

postoje neke pesme koje mi nit smrde nit mirisu, a to je ova i ne uzivam nimalo da je slusam, tj ne slusam, cuj da je poslusam 5-6 puta hahaha, neka hvala ta tortura mi ne treba :D

pesme koje mi se ne svidjaju nisu uvek nit smrdave nit mirisljave, nego nekad cak oce i da me iritiraju, a evo slusam je upravo i pocinje da me iritira... nisam izdrzo do kraja neka hvala :)

kao sto rekoh ima nesto i u samom vibe-u pesme i svega toga, nije lako objasniti, jedostavno ili imas osecaj ili ne, ko nema osecaj skoro pa da mu zavidim jer i takve stvari su mu dobre :lol:

PS: De gustibus non est disputandum

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Аделе је одлична!

Невезано, али и везано, за ову причу... оних дана кад је зачета подела "старотарци - новотарци", каже мени један познаник "Знаш, ово што ови попови читају молитве наглас је опасна ствар! Те молитве су свештеничке, они имају ту благодат да их читају али нама који нисмо свештеници кад их слушамо у можданој апаратури долази до великих поремећаја... опасне су то ствари, нису чиста посла!"...

и тако... одлична је Адел :ph34r:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...