Jump to content

Adele-Someone like you (video klip)

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Jaooo živote lutalicooo 7896634 Pa kako ti ne pade ne pamet da preneseš neku lepu vest o toj Adel,recimo koliko je CD-ova prodala,koliko koncerata održala,joooooj Bože...al to je Deni,šta sam ja očekivala.

• Волим 1

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Аделе је одлична!

Невезано, али и везано, за ову причу... оних дана кад је зачета подела "старотарци - новотарци", каже мени један познаник "Знаш, ово што ови попови читају молитве наглас је опасна ствар! Те молитве су свештеничке, они имају ту благодат да их читају али нама који нисмо свештеници кад их слушамо у можданој апаратури долази до великих поремећаја... опасне су то ствари, нису чиста посла!"...

и тако... одлична је Адел :ph34r:

Vidis,lepo ti je covek to rekao....i znaj da se sa tim ne treba igrati...velike se manipulacije rade na polju svesti ljudi,a tajne sluzbve trose milione i milijarde i niste ni svesni koliki i kakav se rat vodi na mentalnim poljima...ali bilo kako bilo,ko se otruje saS Adele,ovo je pravi protiv otrov ;)

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Dobro,smejte mi se,ali vam kazem,niste ni svesni kakav se okrutni rat vodio u misaonom polju

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Dobro,smejte mi se,ali vam kazem,niste ni svesni kakav se okrutni rat vodio u misaonom polju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хахахахаха, царе!

Ја вас молим, стварно није смешно, није смешно, ми смо озбиљни људи...

Смејте се ви, ја и желим да се ви и даље смејете.

Подели на овим сајтовима

Vidi,danas sam slusao na jednoj nemackoj radio stanici (jednoj od malobrojnih,a mozda i jedinoj!?) koja nije u sistemu masovnog ispiranja mozgova i tamo je jedan priznati naucnik,koji nije hteo (nije smeo!?) da se predstavi,objasnjavao je da Adelini video klipovi i muzika je uradjena od strane vrhunskih psihologa i kojekavih eksperta za navodenje mase naroda da se osecaju i misle u zeljenom toku....Adelini video klipovi,muzika i tekstovi,proizvode odredjene frekvencije koje aktiviraju u mozgu odredjene nervne centre koji izazivaju depresivno i apaticno rasolozenje,a pre svega ravnodusnost kod ljudi.....tema je jakao opsirna i ne bih sad da razvlacim,ali u sustini znas sta sam hteo da kazem....pokusaj nekih 30 minuta samo Adelu da slusas i naravno gledas i videces da ces se jako lose posle toga osecati,bices utucena i ravnodusna prema nekim stvarima,a zamisli kad se to danima i satima vrte njeni video klipovi....

Ma taj naucnik nema pojma... Pusti ti njemu naseg Balasevica jedno 10 min pa cu ga pitati onda za misljenje... hahahahhahhaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...