sqny Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Uzeo bi pare i napravio bi luna park. Ali niko drugi ne bi mogao da se udje samo ja i oni koji su fini prema meni. Imao bi ogroman roler-coaster Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 брате, само немој да постанеш мајкл џексон greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Ја да сам на Маринином месту ја бих узео 10 посто своје награде као поштеног налазача а остало вратио , исто као у филму " Тесна кожа " и правио се луд ХАХАХАХАХАХА! Ма зеким се мало небих ни пребројао лову ма небих можда ни отварао "педерушу" него бих сачекао да се врати човек , па ако се неврати тек би х онда отворио да само потражим личну карту или неки документ па однео му на врта а напојницу небих узео па макар и понудио 10% од суме . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ...trebala je policiju da obavesti i onda joj po zakonu sledi 10%,a to je 20 000€,a taj idiot od coveka sto joj je dao 1000 dinara nije zasluzio vise nikad nista da mu ide od ruke,a i Marina,nije trebala da se ponizi i da uzme tih 1000 dinara...trebala je da mu ironicno odgovori "Gospodine,zaista je to previse,je zaista ne mogu uzeti toliko,hvala vam puno" Ово је по мени најразумније. И сигурно да бих био у искушењу да их узмем, али мислим да не бих могао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Ja ne bi isto sto Marina....ko nadje,njegovo je! zato bi posle dospeo na sud pa bi opet tražio molitve podrške... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 da Bog hoće da mi pokloni pare,siguran sam da bi to uradio na mnogo maštovitiji način nego da mi ih preko namćora iz švice stavi u klonju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ја бих, искрено, вероватно пала у несвест од шока! у животу нисам видела толику количину пара на једном месту. добро, то је прво. а друго, исто вала као и Марина. моје није, а нисам ни уплатила на лото-у па да сам добила. хвала Богу па је Марина тако урадила, поштена душа. Бог је благословио, и њу и њену породицу. много ми је драга и мило кад видим да постоји такав народ, поштен. не само на речима, већ на делима Милан Меденица :) and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 A možda onaj novac i ne pripada onome? Pa ne može od tuđeg novca da uzme 10% i dadne drugome, zar ne. To što je on izgubio ili zaboravilo novac neće mnogo da interesuje vlasnika novca... onaj, recimo, vidi samo da fale 10%. Nikad se ne zna. то сам и ја хтела да кажем. а можда понео паре, узео кредит из банке, да купи неку некретнину.... не знам што се сад сви нешто љуте што је није частио више. има ко ће њу да части, и већ и јесте. (добро, мало сам претерала...не љуте се сви, наравски. предимензионирала сам) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Замисли осећај када схватиш да си негде заборавио торбицу са толико пара. Већ их у старту отписујеш. И онда ти неко врати. У оваквој земљи, у оваквом времену. Мораш да частиш тог цара, у овом случају царицу, са више од хиљаду динара. Ако ништа а оно због лудог осећаја радости, среће, чега већ, што ипак ниси изгубио толику лову. Још ако је тако скромнија душа у питању, као што је она. Могао је да је пита колика јој је плата и да јој да толико, и сто евра преко. То је најмање што је могао да уради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Mislim da bih pozvala policiju, pa neka oni nađu čiji je novac i tome vrate. Ko još nosi sa sobom u torbici tolike pare i još ih tako nonšalantno zaboravi? Najbolje da policija utvrdi odakle to i čije je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Замисли осећај када схватиш да си негде заборавио торбицу са толико пара. Већ их у старту отписујеш. И онда ти неко врати. У оваквој земљи, у оваквом времену. Мораш да частиш тог цара, у овом случају царицу, са више од хиљаду динара. Ако ништа а оно због лудог осећаја радости, среће, чега већ, што ипак ниси изгубио толику лову. Још ако је тако скромнија душа у питању, као што је она. Могао је да је пита колика јој је плата и да јој да толико, и сто евра преко. То је најмање што је могао да уради. Реално, могао је. Али врло могуће да паре нису његове, чим је није частио. Мислим, можда је човек и стипсара, па није ни размишљао о награди...откуд знам. Имаш људе који просто очекују да им се врати оно што им припада, јер просто свет тако ради по њима. Не знам ни како бих ја одреаговала да сам на његовом месту. Он се гарант смрз'о у том тренутку кад је укапирао да је заборавио торбицу. Можда ће тек да је награди. И како је уопште та прича дошла до новина? Ко је звао новине? Она да се похвали како је поштена? Газда кафића који је плаћа 15.000 месечно? Није се то вероватно ни десило, него мало да нам замажу очи, како ето има поштених иако им је тешко и сиромашни су Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Да, има безброј могућности, али свакако да треба да буде бескрајно благодаран ономе ко му је вратио торбицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Prijavio policiji i uzeo 10% nagrade. jednostavno i po zakonu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ja smatram da je veoma pametnu stvar uradila i postenu.Moj otac je pre 11 g.istu stvar uradio samo su mnogo vece pare u pitanju bile. Otkud mi znamo kako su te pare stecene.Ona je pred Bogom uradila veliku stvar.Da je sama uzela pare navukla bi neku bedu i nista ne bi postigla.Bravo za zemljakinju! Dragi је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ja bih se osecao kao milioner na tih pola sata i jos bi se folirao, a verovatno bih i zezo malo vlasnika da sam bacio u djubre ili dao cigancicima da se malo ukaki Владан је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука