Jump to content

Шта је тако посебно на овој слици?

Оцени ову тему

Nicholas

Препоручена порука

de mi reci sta je tu profi? :lol: to moze svako sa normalnim do malo boljim fotoaparatom, jedino je profi mesto odakle je slikano i nista vise

da bi video šta je profi treba i ti da budeš profi... profi je pre svega ideja a i kako je fotografisano

p.s. profi ne znači da zaista vredi milione

p.s. 2 ovo sve ne znači ni da sam ja profi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

da bi video šta je profi treba i ti da budeš profi... profi je pre svega ideja a i kako je fotografisano

p.s. profi ne znači da zaista vredi milione

p.s. 2 ovo sve ne znači ni da sam ja profi

da bi video sta je profi ne treba da budes profi.

a ideja i kako je fotografisano kazes?!

evo ti moja slika sa mobilnim pa mi pricaj o idejama i o kako je to fotografisano... (a fotografisano je tako da sam imao jedan sekund(i par stotinki) da glistavim rukama izvucem telefon iz dzepa, pa jos da mu skinem blendu, pa jos da nedrhtavo fokusiram i kliknem, a sve vreme sam se borio da ne padnem sa stolice u blato 0102_laugh )

2hxrmc.jpg

ko oce da kupi evo prodacu mu za 1000 evra (al ajde mozete i save image za dz :D)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nisu

moji

nokti

nego

od

druga

svinje,

ja

sam

prestao

da

grickam

nokte

kad

sam

dobio

glistu

na

pecanju

(mozda

sam

ih

imao

i

vise,

ali

ne

zelim

o

tome

ni

da

mislim),

posle

sam

na

faxu

istu

tu

glistu

secirao

i

tek

onda

mi

se

povracalo

kad

sam

video

kolki

taj

monstrum

moze

da

naraste,

i

nema

organe

za

varenje

jer

hranljive

materije

upija

preko

"koze",

znaci

svi

unutrasnji

organi

su

ustvari

reproduktivni

sistem-

uzas

ogavnije

nego

x-files,

bio

sam

godinu

dana

tabletoman,

navuko

sam

se

na

te

tablete

protiv

glista

jer

sam

tripovao

da

su

jos

tu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

sta se to desava sa mojim postom?!?!

mozarte ti li si?! ko god da je ovo editovao, super je fora, al poslednja recenica fali i u tome je i smisao posta, al sad da je ponovo pisem nema sanse...

Подели на овим сајтовима

nema smisla, upropasten mi je post... kolko god ovako lepo & glistavo izgledao, fali poslednji pasus, zalicu se sudu u Strazburu!!

otprilike je to duzina decije gliste kad kapitalno naraste, iako su normalne nesto krace

Подели на овим сајтовима

kad ti vidim avatar nije mi bas lako da ti poverujem :lol:

Подели на овим сајтовима

kad ti vidim avatar nije mi bas lako da ti poverujem :lol:

pa ono jes... al onda baciš pogled ispod avatara i 301

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

600x597xRoy-Lichtensteins-1961-painting-of-a-man-looking-through-a-peephole-600x597.jpg.pagespeed.ic.CiXiQyc4l1.jpg

The Gursky’s photo was one of 91 works offered Tuesday at Christie’s auction of postwar and contemporary art. At the same auction, Roy Lichtenstein’s 1961 painting of a man looking through a peephole sold for $43.2 million. In total, 82 works were sold for a total of $247.6 million.

ova je prodata za 43 miliJona

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ma to nije ni bizarno, ne postoji jos rec za takvo ultimativno bezumlje

Подели на овим сајтовима

уметничко дело је непроцењиво.

а сваки ручни рад је непроцењив, приде овакве ствари имају и историју и сопствену славу и приче, па се и то урачунава у купо-продајну цену.

то што се овде екипа слабо разуме у апстрактну или модерну уметност није страшно, већ је страшно што се поставља као критизер а не критичар уметности које има испред себе.

што се мене тиче, ја сам циник који зна вредност и мислим да ово приказано вреди сваке паре, како увек може да се прода за више а принципијелно томе и служи кад довољно сагледаш дело и рукохват.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...