Jump to content

Farbe za kosu

Оцени ову тему

Margareta

Препоручена порука

Moja varijanta je žumance + maslinovo ulje + ricinusovo ulje, i ja se farbam extra agresivnom farbom za kosu, sa jakim hidrogenom, i izuzetno mi pomaže, kosa mi je maltene kao svila.

Olja, Keune 1517 je super,tj zakon je :)), ni 1513 nije loša, ali ni slučajno nemoj da uzmeš 1519, izuzetno je siva, izgledaćeš kao golub...:D probala i svi su mi se smejali xD

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Јелте сестре,имате ли неки добар рецепт за паковање , ја користим онај класични,жуманце,мед, уље,лимун...?

Лимун НИКАКО -исушује косу, као и чичково уље. Маслиново и рицинусово су ОК.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Moja varijanta je žumance + maslinovo ulje + ricinusovo ulje, i ja se farbam extra agresivnom farbom za kosu, sa jakim hidrogenom, i izuzetno mi pomaže, kosa mi je maltene kao svila.

Olja, Keune 1517 je super,tj zakon je :)), ni 1513 nije loša, ali ni slučajno nemoj da uzmeš 1519, izuzetno je siva, izgledaćeš kao golub... :D probala i svi su mi se smejali xD

To za goluba..išlo bi uz prezime :D , šalu na stranu, jedino je Kene uspela da mi izvuče crveni pigment (grrrrrr...)- Prirodna koda mi je tamno pepeljasto plava, šta će tu crveni pigment? Ali jednom sam se upropastila jer sam pokušala da se sama ofarbam :)

Подели на овим сајтовима

Да ли је неко чуо за "Мароканско уље",баш пре неки дан пријатељица,иначе фризерка,ми рече за њега,30 милилитара је око 1500 дин,и даје невероватну глаткоћу косе!?

Ово сам нашао на нету...

http://www.priroda-leci-sve.com/arganovo-ulje.htm

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ja bojim kosu jednom u 3 godine :D i to ako se setim.

mnogo sam lenja i nehajna kad je u pitanju to ulepšavanje i šminkanje.

kad rešim da obojim kosu, koristim Stevan still kolor šampon, boju kupine ili teget crnu. košta oko 170 din (bar je bio pre 2 meseca kad sam ga kupila poslednji put), sadrži maslinovo ulje i ne gori kosu uopšte.

moja frizerka kaže da, od svega što nam je ponuđeno na tržištu, je Stevan still najkvalitetniji. sve ovo ostalo je sumnjivo. dešavalo se da umesto neke kvalitetne farbe u tubi bude lepak.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

ja bojim kosu jednom u 3 godine :D i to ako se setim.

mnogo sam lenja i nehajna kad je u pitanju to ulepšavanje i šminkanje.

kad rešim da obojim kosu, koristim Stevan still kolor šampon, boju kupine ili teget crnu. košta oko 170 din (bar je bio pre 2 meseca kad sam ga kupila poslednji put), sadrži maslinovo ulje i ne gori kosu uopšte.

moja frizerka kaže da, od svega što nam je ponuđeno na tržištu, je Stevan still najkvalitetniji. sve ovo ostalo je sumnjivo. dešavalo se da umesto neke kvalitetne farbe u tubi bude lepak.

:cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Лимун НИКАКО -исушује косу, као и чичково уље. Маслиново и рицинусово су ОК.

Може да се дода и кашика Пантенол раствора.

Подели на овим сајтовима

Lepak? Šta sve neću čuti... pantenol rastvor je odličan za brži rast kose... u Kosili bebi Šampon se dodaje on i AD vodene kapi i kosa se pere sa tim... prelepo opravlja kosu i ubrzava rast, kosa bude guŠća i čvrŠća...

Ja nekako nisam imala lepo iskustvo sa kolor Šamponima, ali samo zato Što ja mnogo volim da menjam boje kose, pa to za mene i nije baŠ najsrećnija kombinacija :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...