Jump to content

Farbe za kosu

Оцени ову тему

Margareta

Препоручена порука

mrzi me.

nemam vremena.

imam svasta nesto prece.

i tako :)

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

mrzi me.

nemam vremena.

imam svasta nesto prece.

i tako :)

Nikad necu razumeti zene koje mrzi da se sredjuju, ja napravim citav ritual od toga :D, ME DAY :D. Pa piling, pa toner, pa ova krema, pa ona krema, pa kosa... :D

Подели на овим сајтовима

Nikad necu razumeti zene koje mrzi da se sredjuju, ja napravim citav ritual od toga :D, ME DAY :D. Pa piling, pa toner, pa ova krema, pa ona krema, pa kosa... :D

kako te ne mrzi ? animal-smiley-075

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

a ja nikad necu razumeti zene koje se sredjuju :lol:

meni je to nevidjeno smaranje. vise volim ujutru duze da spavam ili da jedem natenane nego da buljim u sopstveni odraz u ogledalu. ja volim sebe i preferiram minimalno doterivanje.

kaca, ti me bar videla ;)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...