Скопљанац Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Хехе, добар коментар. Зато сам ја и остао вечити слушалац... :rolleyes: Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 18, 2012 Пријави Подели Написано Март 18, 2012 Таша је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 20, 2012 Пријави Подели Написано Март 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=M-Y5qaBg0gM Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BaaIqu5y-1A&feature=g-all-a&context=G2a95112FAAAAAHgAPAA Vaske је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 ova tema potrebuje reanimaciju Перса је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Piše li iko ovđe? Ukoliko se niko ne javi prisvojiću je kao Fata crkvu... http://www.youtube.com/watch?v=oQwvWKmiSlg Милан Меденица :) and Перса је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 ево, ево Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Evo, ovo je pesma sa kojom sam ja počela da slušam blues. Uglavnom se ne sviđa ljudima ali baš me briga, ja hoću da budem Fata umesto Fate, pa ću da kačim šta mi se dopada Oglo and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Sa stihovima "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Aj radr bi d deeeevl den to bi det vumaan meeeeeeean Oglo је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ах, царски! Oglo је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 "Blue light was ma' blues, red light was ma' mind... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука