Jump to content

Ваш коментар, Чудо или не?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

pa kako to da onda nije bilo na svim televizijama i jos da se uzivo snimalo?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Зашто би само Бог морао да буде узрок чуда? И човек може да чини чуда. И онај други може да чини чуда. Да неко понесе мобилни телефон назад у средњи век, био би чудотворац. Крајње је наивно потврђивати Бога чудима. Мислити да је то довољно да човек рашири руке и полети у сусрет ономе што му нека вера пропагира. И Биба "струја" чини чуда, а нити је Бог нити је муслиман:

Подели на овим сајтовима

Мислим да те клипове за пропаганду ислама праве неки не много интелигентни клинци.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ovaj video sam gledao na jednoj od informativnih emisija emitovanih na našim jezicima.

Ljekari su bili zbunjeni pred tim fenomenom. Uzvišeni Bog jedino zna razloge takve pojave u djevojčicom tjelu.

Ovo nije jedini slučaj čudnovatih pojava koje se manifestuju kod nekih ljudi koji zbunjuju medicinske stručnjake.

Ono na čemu ćemo se složiti jeste da je ljudski organizam još uvijek velika nepoznanica za nauku.

Naravno kao što Uzvišeni reče:Ko hoće da vjeruje neka vjeruje a ko neće nemora.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

како гласи дефиниција чуда?

мени је сваки излазак и залазак сунца чудо,и сваки пут се одушевим. . .тако да бих и ово сигурно сврстала међу чуда.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Па морамо признати да је чудно stadaradim

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...