Ристо Подвожњак Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wgUPI9lhoXs Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Da li je cudo to se treba da utvrde lekari,a to sto su "ostri" i ne povredjuju oko nije cudo jer je takva osobina oka koje ima zelatinastu masu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 pa kako to da onda nije bilo na svim televizijama i jos da se uzivo snimalo? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Gotovo! Odo u muslimane! Meni je ovo dovoljno. Salām svima! vladons, Oglo and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Шта је то чудо? Мени није јасно шта се под тим подразумева? Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Каже "Алахови докази су свуда..." Не разумем... :- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Зашто би само Бог морао да буде узрок чуда? И човек може да чини чуда. И онај други може да чини чуда. Да неко понесе мобилни телефон назад у средњи век, био би чудотворац. Крајње је наивно потврђивати Бога чудима. Мислити да је то довољно да човек рашири руке и полети у сусрет ономе што му нека вера пропагира. И Биба "струја" чини чуда, а нити је Бог нити је муслиман: vladons and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Мислим да те клипове за пропаганду ислама праве неки не много интелигентни клинци. Andre Williams and vladons је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Gotovo! Odo u muslimane! Meni je ovo dovoljno. Salām svima! Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Ovaj video sam gledao na jednoj od informativnih emisija emitovanih na našim jezicima. Ljekari su bili zbunjeni pred tim fenomenom. Uzvišeni Bog jedino zna razloge takve pojave u djevojčicom tjelu. Ovo nije jedini slučaj čudnovatih pojava koje se manifestuju kod nekih ljudi koji zbunjuju medicinske stručnjake. Ono na čemu ćemo se složiti jeste da je ljudski organizam još uvijek velika nepoznanica za nauku. Naravno kao što Uzvišeni reče:Ko hoće da vjeruje neka vjeruje a ko neće nemora. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Ispravno je Selam, Ve alejkum Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 како гласи дефиниција чуда? мени је сваки излазак и залазак сунца чудо,и сваки пут се одушевим. . .тако да бих и ово сигурно сврстала међу чуда. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 A da je devojcica pravoslavka sad bi svi pevusili Oce nas gringrin gringrin gringrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Па морамо признати да је чудно stadaradim Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука