Jump to content

Sta ce Dveri da urade sa Kosovom.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Па нећемо га вратити ако га се одрекнемо, таман само на један трен, на један моменат.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ako nisu to dobro interpretirali onda su mogli i celu Bibliju pogresno da interpretiraju, a to onda znaci da Biblija nije pouzdana.

Старозаветни свештеници и Народ нису имали савршено откривење у Старом завету.

У светлу Новог завета, Еванђеља Божијег датог Лицем к лицу, и теофаније Божије:

Потоп - спасиће се од потопа они који уђу у Брод спасења (парабола, праслика Цркве),

Содома и Гомора - ко помогне путнику, упозори Анђеле, да је опасно спавати на Содомском тргу, спасиће се,

ко угости Божије путнике, спасиће се...

Освајање Обећане земље - Добри пастир је насељавао Стадо на пуста мирна, опустела или ненасељена места,

нпр. у град Јерихон - који је напуштен 100 година раније него што је Бог у њега довео Јевреје...

Рат са Амаличанима - Божија одбрана од напада, а не жеља за уништењем једног њима непријатељског народа...

итд и томе сл.....

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Nekako smo se udaljili od teme.. necu da kazhem da vodimo nebitne razgovore... ali ipak..

Nishizawa je u pravu... desilo se $to se desilo..i to je to.. mora se napraviti koncept $ta sad..kad je sve oti$lo tu gde je.. i to bi bio prvi korak...

A tema je $ta bi "Dveri" po tom pitanju..

Ja nisam siguran da "Dveri" ... ili bilo ko ponaosob.. bilo koji politichki faktor ili pojedinac, imaju i snage i moci i znanja, da sami urade "dobar posao" za Kosovo i Srbiju ujedno...

Mi nemamo unutar srpski dijalog na tu temu.. a mislimo da iznadjemo re$enje..

pa od takvog posala nema ni$ta...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ако Србија не успе да сачува КиМ, они се неће зауставити. То треба грађанима Србије да буде јасно.

Jel ocete da se vratite na temu, i da mi kazete koji je plan dveri za kosovo?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

svako je slobodan da predlozi plan

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Па за почетак би могли да престанемо да се бламирамо и кренемо да радимо и стварамо. Када будемо били богата и моћна држава онда ћемо моћи да радимо даље. Овако гологузи не знам стварно чему се надамо...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

pa zar to ne stoji u programu Dveri? znas da im Branko Dragas daje podrsku ;) ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Поменуо си ми да им је Драгаш саветник за економију, има он неких добрих идеја. Али моји критеријуми за те ствари су мнооого строги... Видиш да се и атеисти ужасавају мојих ставова. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

mogu i ja da kazem da sam ja jos stroziji tj nebulozniji pa se trudim da kazem sta mislim da valja i radim na tome, nemoj ti nista da brines sto si strog, neka i treba, al ti sam nemas sanse da ista uradis- o tome se radi

sad ti se pruza mogucnost da upotrebis svoju strogocu, rekoh ti vec da sa Brankom moze da prica ko god oce i ako ima dobrih ideja i u stanju je da pomogne on ce da prihvati pomoc oberucke

znas i sam na koji nacin razmislja i cime se bavi, i ne radi se tu o tome da ce vlast da budu pojedinci kao do sad

PS: dolazi vamo iz tog usa balona koji ce da pukne svaki cas i pomazi brate :D

Подели на овим сајтовима

mogu i ja da kazem da sam ja jos stroziji tj nebulozniji pa se trudim da kazem sta mislim da valja i radim na tome, nemoj ti nista da brines sto si strog, neka i treba, al ti sam nemas sanse da ista uradis- o tome se radi

sad ti se pruza mogucnost da upotrebis svoju strogocu, rekoh ti vec da sa Brankom moze da prica ko god oce i ako ima dobrih ideja i u stanju je da pomogne on ce da prihvati pomoc oberucke

znas i sam na koji nacin razmislja i cime se bavi, i ne radi se tu o tome da ce vlast da budu pojedinci kao do sad

Ситна сам ја риба за њега, не видим шта би могао да помогнем осим да се расправљам по форумима... ;)

PS: dolazi vamo iz tog usa balona koji ce da pukne svaki cas i pomazi brate :D

Можда за пар година...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

krupne ribe ne mogu da postoje bez sitnih riba :)

Подели на овим сајтовима

... Видиш да се и атеисти ужасавају мојих ставова. :)

Daleko od toga, ako si mislio na mene tvoji stavovi su jako slichni mojim. Nasi stavovi se razlikuju po nekim sitnim pitanjima ali su jako srodni u odnosu na druge ekonomske stavove. Pokushavam da shvatim zapravo kad imas slichna posmatranja mojim, zasto se ne slazemo oko nekih pitanja naprimer clanstvo srbije u eu, i sto tako opisujes aposlutno sve poreze.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

eto o tome se radi, vise glava je pametnija nego jedna i uvek se nadje razuman dogovor, a to je i smisao cele ove teme

Подели на овим сајтовима

Што се ове теме тиче - народ мора да заустави више овај циркус у коме се лицитира Косовом за ситне дневно-политичке интересе странака и политичара. О томе мора да се разговара озбиљно и одговорно, на дуги рок. Шиптари су сто година планирали и радили на томе да се одцепе, када је дошао тренутак искористили су га. Ми морамо да се спремамо за неки тренутак у будућности када ће моћи нешто да се уради.

Није нека велика памет...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...