Danijela Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Ево га опет 800x600 1024x768 http://i41.tinypic.com/153r3h4.jpg 1600x900 http://i44.tinypic.com/2lc4ntd.jpg 1680x1050 http://i44.tinypic.com/kss9g.jpg Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Хвала Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Добар је као и увек ХВАЛААААААААААААААА ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Моја Крсна Слава, моја радост! Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Моја Крсна Слава, моја радост! Хвала! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Vidi kako ceo sv. Dimitrije - isijava 'neku' ili 'Nečiju' svetlost! isus-sinai Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Свака част за календар... victory78 Нисам упознат са ранијим периодом, али би добро било да за сваки мјесец буде постављен календар. П.С. Брате, Александре, у здрављу да дочекаш Крсно Име... blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Свака част за календар... victory78 Нисам упознат са ранијим периодом, али би добро било да за сваки мјесец буде постављен календар. П.С. Брате, Александре, у здрављу да дочекаш Крсно Име... blessyou Za svaki mesec, poslednje 2 godine, se radi kalendar, nekad čak i 2 verzije. Pregledaj malo Kreativni centar i videćeš. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Захваљујем... thank_you777 Супер је ствар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Danijelica vrednica 4869 .hvala. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука