brana Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Može baba cela da bude vruća,da lebdi u vazduhu i da joj se vidi oreol iznad glave,može za djaba da prorokuje kome oće i šta oće,iz perspektive Hrišćanstva to se sve može uz pomoć demona,tako da... Боже ми прости, тако сте ме насмејали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 To onda znači da su demoni spremniji da zasuču rukave (kad bi postojali). Не сучу они рукаве, имају људе који раде мјесто њих, они само дају упутства. нешто као симбиоза. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Za Hajnriha Himlera govre oni koji su ga poznavali licno da je bio izuzetno prijatan , uctiv , nenametljiv , da je bio brizan i pozrtvovan roditelj , pazljiv supruznik ... ono sto bi se po naski reklo "dusa od coveka" . Moj pokojni deka, inace svestenik, ucio me je da postoje "Bozji moljci i Bogomoljci", kad procitam ovakve komentare jasno mi je sta je zeleo da kaze. Gospodju ne poznajem, ali vidim ovde toliku masu u najmanju ruku prostackih i malicioznih komentara. Takve grozote, prostakluke i uvrede nece napisati neko ko Boga nosi u sebi i cija je dusa okupana ljubavlju i miloscu. Ova psihologija "copora" gde su svi jaki u grupi i kada treba pljuvati jednu zenu mi se gadi jer podseca na inkviziciju. Nije ni cudo sto se pojedini ljudi u traganju za utehom okrecu budizmu ako su to te "hriscanske norme " koje ovde propagiraju "veliki vernici". Ja verujem u Boga a u Bibliji je zapisano: - da ne sudim-Vi ne samo da sudite vec proglasavate krivim nekoga koga nikada niste upoznali a sumnjam da ste i knjige koje je napisala procitali. Ako su kroz istoriju postojali prozorljivi ljudi, zasto mislite da ih nema i danas? Ova zena ne prima klijente, znam jer sam pokusala da do nje dodjem, ali nisam uspela. Zato nemojte da klevecete u prazno, da bacate kamenje kao oni cuveni "pravednici" koji su kamenovali u Bibliji a sami imaju greha i greha...Ipak tudji su uvek tezi. Ipak lakse podnesemo sopstvene, ako sebe ubedimo da su tudji veci zar ne. Volim te verbal patriote i verbal vernike koji pljuju sve zivo i bas se drze pravila iz Svetih knjiga. Kad krenemo da pricamo na temu religije obicno se sve zavrsava na bucnim ali mucnim argumentima i blacenjem svega sto je drugacije i sto ne moze ili nece da se shvati. Dame i gospodo, ranije bih se oko ovakvih primitivnih pojmanja i pruzanja otpora prema svemu sto se ne razume nervirala, sada shvatam da je uzalud. Sada samo zalim samozvane "tvrdoverce" i fejk moraliste koji sebe imaju slobodu da nazivaju vernicima, moj pokojni deka ih je sve lepo klasifikovao. Meni je prelepo da zivim u svetu u kome nista sto mi je strano nije apriori lose. Samo se pecinski ljudi plase vatre, svi ostali odavno uzivaju u njenim blagodatima. Ne sirite mrznju po forumima, izadjite i ucinite nesto dobro. Dragi moji dusebriznicii:"Vera bez dela je mrtva" i ne bacajte kamenje na bilo koga, samo Bog zna koliko ko ima greha. Vi kao vernici to bi bar trebalo da znate. Adio. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 .... Adio. Hvala i dje cula i dje ne cula ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 (измењено) Takve grozote, prostakluke i uvrede nece napisati neko ko Boga nosi u sebi i cija je dusa okupana ljubavlju i miloscu. Ova psihologija "copora" gde su svi jaki u grupi i kada treba pljuvati jednu zenu mi se gadi jer podseca na inkviziciju. Nije ni cudo sto se pojedini ljudi u traganju za utehom okrecu budizmu ako su to te "hriscanske norme " koje ovde propagiraju "veliki vernici". Ajd ne preteruj Измењено Фебруар 20, 2013 од Дејан Бићанић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Ova zena ne prima klijente, znam jer sam pokusala da do nje dodjem, ali nisam uspela.Bogomi te je lijepo đed naučio... Срђан Ранђеловић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Moj pokojni deka, inace svestenik, ucio me je da postoje "Bozji moljci i Bogomoljci", kad procitam ovakve komentare jasno mi je sta je zeleo da kaze. Gospodju ne poznajem, ali vidim ovde toliku masu u najmanju ruku prostackih i malicioznih komentara. Takve grozote, prostakluke i uvrede nece napisati neko ko Boga nosi u sebi i cija je dusa okupana ljubavlju i miloscu. Ova psihologija "copora" gde su svi jaki u grupi i kada treba pljuvati jednu zenu mi se gadi jer podseca na inkviziciju. Nije ni cudo sto se pojedini ljudi u traganju za utehom okrecu budizmu ako su to te "hriscanske norme " koje ovde propagiraju "veliki vernici". Ja verujem u Boga a u Bibliji je zapisano: - da ne sudim-Vi ne samo da sudite vec proglasavate krivim nekoga koga nikada niste upoznali a sumnjam da ste i knjige koje je napisala procitali. Ako su kroz istoriju postojali prozorljivi ljudi, zasto mislite da ih nema i danas? Ova zena ne prima klijente, znam jer sam pokusala da do nje dodjem, ali nisam uspela. Zato nemojte da klevecete u prazno, da bacate kamenje kao oni cuveni "pravednici" koji su kamenovali u Bibliji a sami imaju greha i greha...Ipak tudji su uvek tezi. Ipak lakse podnesemo sopstvene, ako sebe ubedimo da su tudji veci zar ne. Volim te verbal patriote i verbal vernike koji pljuju sve zivo i bas se drze pravila iz Svetih knjiga. Kad krenemo da pricamo na temu religije obicno se sve zavrsava na bucnim ali mucnim argumentima i blacenjem svega sto je drugacije i sto ne moze ili nece da se shvati. Dame i gospodo, ranije bih se oko ovakvih primitivnih pojmanja i pruzanja otpora prema svemu sto se ne razume nervirala, sada shvatam da je uzalud. Sada samo zalim samozvane "tvrdoverce" i fejk moraliste koji sebe imaju slobodu da nazivaju vernicima, moj pokojni deka ih je sve lepo klasifikovao. Meni je prelepo da zivim u svetu u kome nista sto mi je strano nije apriori lose. Samo se pecinski ljudi plase vatre, svi ostali odavno uzivaju u njenim blagodatima. Ne sirite mrznju po forumima, izadjite i ucinite nesto dobro. Dragi moji dusebriznicii:"Vera bez dela je mrtva" i ne bacajte kamenje na bilo koga, samo Bog zna koliko ko ima greha. Vi kao vernici to bi bar trebalo da znate. Adio. Pa vas ima vise , citava sekta ...postaje zanimljivo ... Срђан Ранђеловић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Da ne pljujete i ne osuđujete ako ne znate. A ne znate. Da malo primeniš u praksi to u šta veruješ, i to bih ti preporučio. Da preispitaš stavove i da ne veruješ slepo, na primer. Ali to čovek ili ima ili ne. Ti si, recimo, u ovom i prošlom svom postu, isprovociran nekim mojim stavovima, zaboravio na mnogo toga što nam vera pravoslavna govori. Ja sam jasno rekao, još u prvom postu šta mislim (bez lažne smirenosti). Ti to možeš da prihvatiš ili ne, ne moraš da budeš grub. I ne vidim da crkva napada bilo koga - napadate vi. A tema je započeta oktobra 2011. godine, izlistala mi se na Google-u kada sam tražio sajt Vidovite Bube, pročitao, registrovao se i oživeo temu. Ionako smo otišli u glupu diskusiju. A zasto da ne pljujem i ne osudjujem ? Moje je pravo da ne volim nekoga cak i ako ga ne poznajem . Moje je pravo da ne budem u pravu za mnoge stvari (mada sam siguran da ne gresim za ovu vidovitu gospodju) i moje pravo da tvrdoglavo branim svoje stavove i da slepo verujem u sta ja zelim . Zasto ne postujes moja prava ? Zasto me napdas ? Zasto me osudjujes i pljujes a ne poznajes me ? I ne boj se , ma sta da kazes to me ne dotice ni na koji nacin samo zelim da vidim gde ce sve ovo da ode . Prvo je vidovita gospodja izjednacena sa crkvom, pa to nije proslo i prdocen je stav crkve o vidovnjacima . Onda si napao crkvu i vernike i poceo da se branis iako te niko ne napada i podmeces vernicimaa razne gluposti . Onda smo dobili jos jednog branitelja vidovite gospodje koji moze biti tvoj dupli nalog , gospodja sama ili neko treci ...videcemo . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ja verujem u Boga a u Bibliji je zapisano: Ova zena ne prima klijente, znam jer sam pokusala da do nje dodjem, ali nisam uspela. A pa lepo ide jedno sa drugim.... Crveni Baron, Срђан Ранђеловић and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 jeste i spalićemo je na lomači Prijatelju,da li ćeš ti da sleduješ vidovitog MIlana,sai babu ili babu stamenu,nama je mindvedj...nama čuda i vidovitost nisu potrebna,potrebno nam je smao pričešće...ovo je pravoslavni sajt,mi ćemo svakom Hrišćaninu reći da zaobiće ovu babu ... Vrlo je prosto nazivati zenu,koju i ne poznajete babom.O vredjanju da i ne govorim Toliko o tim vrlinama koje navodno "propagirate". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 A zasto da ne pljujem i ne osudjujem ? Moje je pravo da ne volim nekoga cak i ako ga ne poznajem . Moje je pravo da ne budem u pravu za mnoge stvari (mada sam siguran da ne gresim za ovu vidovitu gospodju) i moje pravo da tvrdoglavo branim svoje stavove i da slepo verujem u sta ja zelim . Zasto ne postujes moja prava ? Zasto me napdas ? Zasto me osudjujes i pljujes a ne poznajes me ? I ne boj se , ma sta da kazes to me ne dotice ni na koji nacin samo zelim da vidim gde ce sve ovo da ode . Prvo je vidovita gospodja izjednacena sa crkvom, pa to nije proslo i prdocen je stav crkve o vidovnjacima . Onda si napao crkvu i vernike i poceo da se branis iako te niko ne napada i podmeces vernicimaa razne gluposti . Onda smo dobili jos jednog branitelja vidovite gospodje koji moze biti tvoj dupli nalog , gospodja sama ili neko treci ...videcemo . Evo jedne price da se necemu nauce ljudi. Sokratova tri sita Sokrat je važio za mudraca. Jednog dana ga potraži neki čovek i reče: ''Znaš li šta sam sve čuo o tvom prijatelju?'' 'Trenutak'', odgovori Sokrat, ''pre nego što mi ispričaš voleo bih da prođeš jedan brzi test. Da li si to što mi želiš reći prosijao kroz tri sita?'' ''Tri sita?'' 'Da'', odgovori Sokrat, ''pre nego što ispričaš neke stvari o nekom drugom, dobro je uzeti malo vremena i prosijati ono što želiš reći. To nazivam test od tri sita! Prvo je sito ISTINE. Jesi proverio da li je istina ono što mi želiš ispričati?'' ''Ne, pa i nisam. Nisam vidio, samo sam čuo kako pričaju.'' 'Dobro! Ne znaš da li je to istina. Pokušajmo prosijati drugačije, sad ćemo uzeti sito DOBROTE. Ono što mi želiš ispričati o prijatelju, je li nešto dobro?'' 'Ne, baš suprotno! Čuo sam kako se tvoj prijatelj loše poneo.'' 'Dakle,'' nastavi Sokrat, ''želiš mi ispričati loše stvari o prijatelju, a nisi siguran jesu li istinite. To i nije baš ohrabrujuće! Još uvek možeš proći test, jer je ostalo još sito KORISTI. Je li korisno da mi ispričaš sve što je moj prijatelj učinio?'' ''Korisno? Pa i ne, ne verujem da bi ti to moglo koristiti.'' ''Dakle,'' zaključi Sokrat, ''ono što mi želiš ispričati nije Istina, ni Dobro, ni Korisno, pa zašto bi mi onda pričao. Ne želim ništa znati od onoga što si mi hteo ispričati, i tebi će biti bolje da sve to zaboraviš.'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Vrlo je prosto nazivati zenu,koju i ne poznajete babom.O vredjanju da i ne govorim Toliko o tim vrlinama koje navodno "propagirate". Kako bi trebao da je zovem? Da joj pošaljem mejl pa da mi ona kaže? lol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 A pa lepo ide jedno sa drugim.... Pretpostavljam da aludirate na lazne propoke? A ko kaze da su svi lazni? Ja vidovitost shvatam kao dar. Ljudi koji su olako sudili cak o onim stvarima koje ne znaju i ne razumeju su spaljivali na lomacama i naucnike i koji su covecanstvo vukli napred. Imate pricu Tri sita.Mislim da ce Vam koristiti. Zanimljiv Vam je nick. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Dejan je pobrko slovo "u" sa slovom "a" Срђан Ранђеловић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Pretpostavljam da aludirate na lazne propoke? A ko kaze da su svi lazni? Ja vidovitost shvatam kao dar. Ljudi koji su olako sudili cak o onim stvarima koje ne znaju i ne razumeju su spaljivali na lomacama i naucnike i koji su covecanstvo vukli napred. Imate pricu Tri sita.Mislim da ce Vam koristiti. Zanimljiv Vam je nick. Mi nikada ne nazivamo pravoslavne starce vidovitima,već prozorljivima,to jest one koji su dobili takav dar od Boga. Nisu ga dobili zarad sebe već zarad drugih,i nisu imali nikakve prefikse tipa prozorljivi otac taj i taj... Ponajmanje im to nije bila glavna odrednica... To što ta vidovita gospodja baba šalje ljude u crkvu,to rade sve vidovite gospodje babe...davno provaljena fora. Svi znamo koji je stav pravoslavne crkve po ovom pitanju ,i tu nema odstupanja... zuti car and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука