Дејан Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Kako to da vidite trunje u ocima ljudi koje i ne poznajete a brvna u vasim ne primecujete? Nesto ne primecujem da se bavite drugim fenomenima. Pedofilija? Gramzivost? Kleveta? Vidim ja da ovde mnogi samo sede pored kompa , ima puno dokonih. Na srecu ja tu ne spadam u takve. Stoga ostavljam ovaj "produhovljeni" forum na kome se siri hriscanstvo iz fotelja i sa kompjutera, na kome se zene nazivaju babama i argumentuje vredjanjem. Bas "hriscanski" nema sta. Pozdravite vašu babu i prijatno Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ej i javi vilovitoj Bubi da Amerika ne napada Severnu Koreju u junu 2018 vec tek na jesen 2019 ... Pogresno vidjenje sam imao ali evo ispravljam gresku... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Nesto ne razumem poentu i vezu price sa gospodjom Bubom.Mozda Vas je nesto drugo asociralo na ovu pricu. Prica je vrlo primenjljiva na razne osobe,institucije i sl. Cudne su asocijacijacije. Vi opet sudite nekome koga ne poznajete.Ona sigurno ne bi ovde sirila toliku mrznju. Pitam se sta ja trazim na forumu koji se bavi pljuvanjem. A pitanje je sta se sve radi u tajnosti dok se ovde drugi pljuju javno. Kad smo vec kod prica, postoji i ona koja se zove "Drzite lopova". Vrlo je edukativna i zanimljiva. Kako to da vidite trunje u ocima ljudi koje i ne poznajete a brvna u vasim ne primecujete? Nesto ne primecujem da se bavite drugim fenomenima. Pedofilija? Gramzivost? Kleveta? Vidim ja da ovde mnogi samo sede pored kompa , ima puno dokonih. Na srecu ja tu ne spadam u takve. Stoga ostavljam ovaj "produhovljeni" forum na kome se siri hriscanstvo iz fotelja i sa kompjutera, na kome se zene nazivaju babama i argumentuje vredjanjem. Bas "hriscanski" nema sta. Ja ne mrzim datu osobu, već to što radi. Ti u postupcima ovde vidiš mržnju, a trebao bi videti negodovanje na vidovnjaštvo. Generalno, ma ko da ga sprovodi. (A ima ih previše, na četiri sela bar po jedan, o gradovima da ne govorimo). Jedan Srdjan na ovom forumu je upitao: "Вјештици не дај да живи." (2 Мојс. 22,18) ### Како се ово тумачи? A onda je potom jedan drugi član lepo objasnio: da ne zivi vestica u osobi, a ne da se fizicki ubije ljudsko bice, nego da joj se ne pridaje znacaja, jer moc vestice lezi jedino u verovanju drugog... tako se ubija vestica. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Tristatri Ali ironija je što joj mi ovom temom upravo pridajemo značaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Pozdravite vašu babu i prijatno Hvala, pozdravite i Vi Vasu babu,nadam se da je lepa kao moja baba,ali ipak ne kao Hor beckih decaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Pa pitajte ovu vašu vidovitu da li mi je baba lepa,nemojte se nadati, saznajte(e ovo boldovano možete da koristite kao reklamu) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ova tema je veoma, veoma čudna "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Naravno da je čudna kad su čudna pitanja,logično da mi je baba lepa kad sam ja sav na babu zuti car and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 kad su čudna pitanja Ih, što ne mogu da nađem video onog tipa koji kaže "Glupa su pitanja", a onda ga zakači tramvaj Дејан је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Pa pitajte ovu vašu vidovitu da li mi je baba lepa,nemojte se nadati, saznajte(e ovo boldovano možete da koristite kao reklamu) Nazalost propustili ste izgleda link ( verovatno zato sto nije boldovan ) bas kao ni Hor beckih decaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Možete li napisati rečenicu da bude razumljiva... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Možete li napisati rečenicu da bude razumljiva... Evo posto niste vidoviti, mozete staviti naocare i obratite paznju na ovaj link. Meni se cini zanimljivo stivo... http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=232&cl=06 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sale sale Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 To je vestica! Promakose mi ove slike, pretpostavljam da su to autoportreti. Svaka cast ne sumnjam da je veoma autenticno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Link ne valja,ne znam na šta ste mislili,dajte validan link Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ih, što ne mogu da nađem video onog tipa koji kaže "Glupa su pitanja", a onda ga zakači tramvaj Ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука