Jump to content

"Vidovita" Buba

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kako to da vidite trunje u ocima ljudi koje i ne poznajete a brvna u vasim ne primecujete? Nesto ne primecujem da se bavite drugim fenomenima. Pedofilija? Gramzivost? Kleveta? Vidim ja da ovde mnogi samo sede pored kompa , ima puno dokonih. Na srecu ja tu ne spadam u takve. Stoga ostavljam ovaj "produhovljeni" forum na kome se siri hriscanstvo iz fotelja i sa kompjutera, na kome se zene nazivaju babama i argumentuje vredjanjem. Bas "hriscanski" nema sta.

Pozdravite vašu babu i prijatno :)
Подели на овим сајтовима

Ej i javi vilovitoj Bubi da Amerika ne napada Severnu Koreju u junu 2018 vec tek na jesen 2019 ... Pogresno vidjenje sam imao ali evo ispravljam gresku...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Nesto ne razumem poentu i vezu price sa gospodjom Bubom.Mozda Vas je nesto drugo asociralo na ovu pricu. Prica je vrlo primenjljiva na razne osobe,institucije i sl.  Cudne su asocijacijacije. Vi opet sudite nekome koga ne poznajete.Ona sigurno ne bi ovde sirila toliku mrznju.

Pitam se sta ja trazim na forumu koji se bavi pljuvanjem. A pitanje je sta se sve radi u tajnosti dok se ovde drugi pljuju javno. Kad smo vec kod prica, postoji i ona koja se zove "Drzite lopova". Vrlo je edukativna i zanimljiva.

Kako to da vidite trunje u ocima ljudi koje i ne poznajete a brvna u vasim ne primecujete? 

Nesto ne primecujem da se bavite drugim fenomenima. Pedofilija? Gramzivost? Kleveta? 

Vidim ja da ovde mnogi samo sede pored kompa , ima puno dokonih. Na srecu ja tu ne spadam u takve. Stoga ostavljam ovaj "produhovljeni" forum na kome se siri hriscanstvo iz fotelja i sa kompjutera, na kome se zene nazivaju babama i argumentuje vredjanjem. Bas "hriscanski" nema sta. 

Ja ne mrzim datu osobu, već to što radi. Ti u postupcima ovde vidiš mržnju, a trebao bi videti negodovanje na vidovnjaštvo. Generalno, ma ko da ga sprovodi. (A ima ih previše, na četiri sela bar po jedan, o gradovima da ne govorimo).

Jedan Srdjan na ovom forumu je upitao: "Вјештици не дај да живи." (2 Мојс. 22,18)  ### Како се ово тумачи?

A onda je potom jedan drugi član lepo objasnio:

da ne zivi vestica u osobi, a ne da se fizicki ubije ljudsko bice, nego da joj se ne pridaje znacaja, jer moc vestice lezi jedino u verovanju drugog... tako se ubija vestica.

.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...