-Владимир- Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Не глумим админа. Али имам прво као члан форума да укажем на одређене појаве и пријавим поруку или члана. Немам намеру да одлучујем ко се треба бановати а ко не. Чак и да сам мод или админ никада никог не бих бановао без консултације и слагања са осталим админима. Заобићи ћу га, али прво да видим у шта верује. Ето, поставио сам му питање изнад. Не разумеш, батали човека, пусти да се њиме баве они који морају . Знаш ону причу о рвању са свињом . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Знаш ону причу о рвању са свињом . Не знам ту причу. Али треба истерати "дивљач" на чистину. Можда је зец, а можда и вук.... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Не знам ту причу. Али треба истерати "дивљач" на чистину. Можда је зец, а можда и вук.... Па , то је једна реченица коју је наводно изрекао Џорџ Бернард Шо . У преводу иде одприлике овако "Одавно сам научио да се никад не рвем са свињом,само ћу се испрљати а свиња ће уживати у томе" . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 ovaj nije čitao tekst Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука