Спутник Написано Октобар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 http://www.pi-news.n...ng/#more-218039 Moсaб: „Aрапско пролеће“ велика обмана На конгресу „Прогонство Хришћана данас“, који је одржан 23-26. октобра у Швапском Гмунду (Schwäbisch Gmünd), извештавали су референти о томе, да у подјармљеним арапским земљама сваконедељно хиљаде Муслимана прелазе у Хришћанство. MosabHassanYousefје при томе позвао на коришћење свих медија, како би се људи ослободили од „Monster Islam“. Он је „Арапско пролеће“ назвао „велика обмана“, која не представља „праву револуцију“. Das Christliche Nachrichtenportal извештава: У најуспешније инструменте за ширење Еванђеља убајају се телевизија и нове социјалне интернетплатформе као Facebook. На нарочито велики интерес наишли су интервјуи и кратки филмови, у којима су бивши Муслимани извештавали о свом животу и разочарењу са Исламом. „Многи Муслимани су разочарани својом религијом и траже Бога, који им обећава праву слободу“ казао је директор хришћанске телевизије AlHayat, AbuAli, који је и сам Ex-Muslim. Телевизија је реаговала тако, што је откривала „лажи Ислама“. Према Абу Али, чије се право име из сигурноснох разлога држи у тајности, у студију су направљени више стотина видеоклипова, који се могу видети на интернетпорталу YouTube. У току једне године јавило се од гледалаца њих 500.000. Они су месечно раздељивали међу пријатељима око три милиона копија. Екс-Муслиман: Нема разлике између Мохамеда и Гадафија Хришћански публициста Мосаб Хасан Јусеф – син једног оснивача палестинске терористичке организације Хамас – пледирао је такође за појачано коришћење нових медија, како би се Муслимани ослободили од – како је он казао – „Монструма Ислам“. Он је „Арапско пролеће“ назвао „велика обмана“, која не представља „праву револуцију“. Много више је један исламски режим замењен другим, док је контрола религије над људима остала. Између оснивача религије Мохамеда и 20. октобра убијеног либиског диктатора Моамар ал Гадафија нема разлике. „Тек кад Муслимани протествују против Ислама и његовог оснивача Мохамеда, има разлога за оптимизам“, казао је у САД живећи Јусеф. Хришћанство треба да се припреми за крај Ислама Према схватању председавајућег швајцарске радне заједнице за верску слободу, Линуса Пфистера, треба се Хришћанство припремити за могући крај Ислама. Уколико више Муслимана препознаје противречности своје религије, утолико јачи ће бити отпор. Као и код комунистичких система деведесетих година двадесетог века могао би доћи и до неочекиваног колапса Ислама. У потрази за новом духовном оријентацијом људи се не смеју оставити сами. Њима је потребна стручна подршка, специјална литература и помоћ преко електронских медија. Ово је могуће само заједничком акцијом свих хришћанских добротворних организација. Исламу данас припада око 1,3 милијарде људи, Хришћанство броји око две милијарде. Овде можете видети причу Мосаб Хасан Јусефа не једном предавању, које је одржао августа 2010 код „Воде жовота“ (WaterofLife): Guest Speaker Mosab Hassan Yousef OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Октобар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Врло интересантан видео: http://vimeo.com/8454887 Ово је превод на Српски: У име Божје Регрути светог рата Палестина. Једна џамија у Гази. Нови атентатори-самоубице припремају се за своју мисију. Титловано: „Заиста, правоследујући ће боравити у градовима сигурности, са вртовима и изворима: Одевени у меку свилу и тешки брокат (свила проткана сребрним и златним нитима), седећи један према другом. Тако ће бити. И ми ћемо их венчати са узвишеним девојкама, које имају велике красне очи. Тамо ће уживати воће сваке врсте, у миру и сигурности. Смрт тамо неће окусити, осим прву смрт. И он ће их сачувати од казне пламеног огња. Проглашавамо џихад, објављујемо свети рат! Нека Алах заштити Хамас. И нека Бог заштити веру Хамаса. И нека Алах заштити људске бомбе Хамаса. Шта прижељкујете са чежњом? Умрети за Алаха. Кунем се именом свемогућег Бога: Поћи ћемо путем мученика.“ „Шахиди“ (shaheed/ šahīd/شَهيد – дословно „сведок“)– мученик за веру – се не сахрањују поред обичних људи. Они умиру херојском смрћу и важе као принчеви неба. У Џибшиду, на југу Либана, леже мученици на посебном гробљу. Ахмед Касир је био први атентатор-самоубица новијег доба. Његова бомба против Израиљских војника однела је 1982 год. 141 живот и инпирисала армију следбеника, међу њима Ахмедовог старијег брата. Џафар Касир, отац: „Ја сам поносан, био бих спреман да и другу моју децу жртвујем на исти начин. Има ли шта боље за човека, него да жртвује сина за веру? На то човек заиста може бити поносан. Ради се коначно о победи наше вере. Уз помоћ Алаха постаћемо сви шахиди, сви – од најмањег до одраслог.“ Тахира Касир, сестра: „Поносна сам што је мој брат Ахмед Касир био први атентатор-самоубица, он је приправио пут читавој генерацији нових мученика, он је покренуо многе шахиде да га следе на путу ка Алаху.“ У великим деловима Либана су атентатори-самоубице постали народни хероји. Деца у школи уче њихова имена напамет, а њихови портрети украшавају улице. Родбини није допуштено жалити за мучеником, кога је Бог изабрао. Сузе су дозвољене само једном у години, на помен смрти имама Хусеина, унука Мохамеда и првог шахида у повести. Титловано: „Бог благословио Мохамеда и његове следбенике...“ Хозболах су припаднике мученика, преко две хиљаде жена, аутобусима довели у лучки град Сидон. Титловано: „Мој сине, сине мој... ко ми те је узео? Ко је дао да ти очи умру? Ниси доживео ни двадесет година. Судбина те је узела од мене. Мој сине... ти си нам био светлост. Ја ћу те лично искупити. Трипут сам плакала, молила сам те да васкрснеш, молила сам те да ми покажеш твоје ране, кућа је тако празна без тебе. Сине мој, ја сам ти мајка, мој љубљени сине...“ Хизболах, шиитска Божја странка диктира живот у Јужном Либану. Она поседуле телевизију, болнице, школе и сопствену армију. Титловано: „Ми смо народ Хизболаха, о пророче Мохамеде. Ми смо народ Хизболаха, жртвоваћу живот за Алаха. О пророче Мохамеде. Ми смо народ Хизболаха. Ми смо синови Хизболаха, жртвоваћу живот за Алаха. Ми волимо мучеништво у име Алаха.“ За децу старијег узраста, у Ал-Мах школи код Набатије, на распореду је мученичка смрт имама Хусеина пре 1.300 год. Хусеинова проливена крв се црта. У Исламу је мучеништво једна могућност, коју нам је Бог дао, да се боримо против непријатеља. Сасвим је јасмо да се као мученик мора имати јака снага воље. Не може свако да постане божји ратник, то се мора хтети срцем духом и душом. Учитељ: Зашто је мучеништво тако важно? Девојчица: „Јер људи тако могу доћи у рај.“ Учитељ: „Хасане, у чему се састоји вредност „шухаде“, мученичке смрти?“ Дечак: „Мученичка смрт је важна за Бога, јер људи тако долазе у рај. Осим тога је то гест добре воље, који доноси живот заједници.“ Учитељ: „Јусуфе, шта можемо научити од имама Хусеина?“ Дечак: „Од имама Хусеина можемо научити о мучеништву (шухади), о џихаду, о Богу и...“ Одлазак кућама. Брда маркирају границу према Авганистану. Тимергара, главни град забаченог Дир-округа у Пакистану. Овде влада сунитска Џамад д-Ислами (Исламска заједница). Након петковне молитве , верници у протестној поворци иду према тргу. Титловано: „Прикључите нам се, да се молимо за правичност. Американци примењују терор против Муслимана на читавом свету. Позивамо на свети рат против неверника.“ 12.000 добровољаца из Дир-округа борили су се на страни Ал-Каиде и Талибана против Американаца у Авганистану. Многи од њих су постали мученици, а преживели су незадовољни својим судбином. Абдар Кан: „Наш вођа, Суфи-Мохамед, нам је казао да требамо бити спремни за борбу. Ми се требамо припремити за свети рат.“ Дарвеш Кан: „Ми смо чврсто решени убити свакога, који је против Ислама. Надам се да ће доћи време, да Божјом помоћу постанем мученик. Ја желим свој живот предати у Божје руке.“ Амир Бадшах: „Није нажалост била жеља Алаха, да постанем мученик. Али ја ћу поново покушати, по други и по трећи пут. Нећу одустати док не умрем мученичком смрћу – наравно, то је могуће само Божјом помоћу.“ „Осама, дођи овамо! ... Овај дечак ће бити борац као Осама бин Ладен, а то и јесте разлог да смо га назвали Осама... За нас је Осама храбар ратник, прави Муслиман, који воли Ислам. Осама бин Ладен је за нас прави верник у Исламу.“ Фаизал Кан: „Осама егзистира свуда, по читавом свету: У Европи, у Америци, у Азији. Он је у међувремену у свакој земљи света.“ А.Б.: „Ако Осама бин Ладен умре као шахид, онда ће свуда бити хиљаде нових Осама бин Ладена, широм света – иншаллах.“ У „мадраси“, Исламској заједници, студирају 300 људи Коран. Верска школа служи као центар заједнице, као џамија и као биро за регрутовање „Муџахедина“, светих ратника. Проповедник: „Све људе је Бог створио, читали они Коран или не. Али Бог воли оне људе, који читају Коран и прихватају Ислам. И зацело је Бог најмудрији од свих, Бог је мудрост. Коран нас учи и даје нам унутарњу снагу, сами себе да жртвујемо. Он нам показује, којим путем морамо ићи на овоме свету, а то није једноставан задатак. Као Муслимани кажемо: Нема Бога осим Алаха, али живимо ли ми према томе – не! Наместо једног Бога створили смо многе друге. У животу иду ствари наопако, ако се не држимо упутстава Корана. Опомените се тога кад вам вера ослаби!“ Прекид поста, на задњем дану рамадана. Разглас: „Ислам је религија љубави, братства, равноправности и мира на Земљи.“ „Дихамија ал Муслиматма Касаб“ за девојчице у Каи-Рабату. Има преко стотину оваквих школа у Пакистану. Верски одгој је девојчице из сиромашних фамилија често једина шанса, да науче читати и писати. У јавне школе, које се плаћају, шаљу се по правилу њихова браћа.“ Проповедница: „Ви се непрекидно морате молити, тако ће вам се опростити ваши греси. Пророк је говорио о правима целокупног створења. У Исламу животиње такође имају права, али људи су важнији.“ Телесне вежбе. Титловано: „Алах је велики! Револуција, револуција! Бог благословио Ислам. И дај нам право да критикујемо безбожност, док је не нестане! Наш Боже и господару, ми ти се молимо и увек те благосиљемо.“ Проповедница: „За будућност Ислама је пресудно, како се ми као жене у Исламу понашамо. Свака од нас ћи одгајити 8, 10 или 12 деце. А оно чему их подучумо, то ће обликовати нашу будућност, будућност наше нације. Мајке су обликодавци нације, замље и религије. Ислам не ограничава жене, у погледу њиховог посла: Жене могу пилотирати авионе, ако то хоће, али оне морају носити хиџаб. Ислам не уздржава жене у пословности, жене могу чак да лете и на Месец, ако носе хиџаб.“ Шаиста Абдулах: „Боље је бити младић – младићи могу постати ратници. Бити ратник је најбоље, што можемо пожелети. Ми учимо о џихаду и ако је Божја воља ићи ћемо у џихад, са свим што нам стоји на располагању: са речју или са мачем.“ Обредно прање – учење – заједнички оброк Девојчица: „Као Муслиманка желела бих да ме Бог пусти у рај, а желела бих да и други људи дођу у рај. Ја ћу за Пакистан учинити све, жеља ми је да Пакистан буде права исламска држава. То је наша будућност, а то је и оно што ми девојчице хоћемо.“ Титловано: „Ло! Крв шахида вас зове. Она окриљује јенаштво у Алаху. Она вам даје херојство и јунаштво. Ковчези мртвих из Палестине вас зову. Устаните! Крв шахида вас зове!“ Фамилијарни излет за свечани завршетак рамадана. Пешавар, главни град пакистанске северо-западне пограничне провинције. Четири кћерке фамилије Салам желеле су пикник на реци Кабул. Абдул Салам: „У свакој куће се говори о Исламу и о опасности која долази од неверника. Мишљење је свих Муслимана, да Америка није била нападнута. Унаточ томе, Американци су дошли из далека да би разарали муслиманске градове. Одговор је. Џихад, џихад, џихад! Колико год да напади трају, Талибан се неће ни покорити нити повући. Уверења сам да ће овај зачарани круг дуго трајати, генерацијама, до судњег дана.“ „Имам три сина и ако се ситуација не промени, жртвоваћу их сву тројицу, ако не данас оно сутра. То ће време доћи, и бићу поносан на њих.“ Сукаил Салам: „То би значило да ћемо се борити против неверника и тиранина. Шахид ужива велики углед, на овом свету и на потољем.“ Отац: „Алах шахиду даје највише место у рају.“ Надиа Салам: „Ја никога не бих убила. Муслимани требају носити милост у срцу. Не би требало бити убистава, а џихад не значи нужно убијати или разарати. Алах ни неће увек наградити ова дела. Чак и ако би био шахид, то не значи да ће те Алах за то наградити. Шта још да кажем? Што ми се врти у глави неће ми на уста.“ 350 девојчица у добу од 5 до 16 год. посећује Жармија-Кадижатул Мадрасу у Пешавару. За њихово васпитање је наслежно петнаест учитељица. Учитељица: „Срећна сам да сам овде управница школе.“ Рахима има 35 година и мајка је десеторо деце. Рахима Биби: „Девојчице уче све о рају, јер овај живот овде је пролазан. Оне овде уче како доћи у рај. Суштина свега је рај. Како успети да остваримо срећу срести Алаха. Ми желимо да испунимо вољу Алаха и да радимо за његову милост.“ Разглас: „А ово је воља Алаха: онога дана ти нико неће моћи помоћи. Бог ће те питати да ли си икад злостављао животиње. Бог ће те о свему пропитивати на дан суда. А ту постоје врло јасна правила. Ако убијеш кокошку, а да јој на тачно прописан начин не одсечеш шију, кокошка ће се мучити и Алах ће те за то казнити. Мушкарци имају више права од жена. Жене имају дужности према мушкарцима и према Богу. Шта ово значи? Навешћу вам неке од дужности, које жене имају према мушкарцима: Она мора припремити јело, мора се старати о његовој одећи и никад га не сме учинити несрећним.“ Учитељица: „Сваки човек, свако дете се рађа као Муслиман – уопште није од значаја где. Све дотле, док родитељи децу не учине неверницима. Али Бог је такође казао, да он не може свакога учинити Муслиманом, јер иначе не би било никога да иде у пакао.“ Хор: „Нека би Бог дао нашој браћи снагу, да се боре против непријатеља. А ми ћемо захваљивати Богу. Благосиљемо нашу славну браћу, који ће нас извести на прави пут. Талибан ће победити невернике, а ми ћемо захваљивати Богу, вођени Кораном и пророком. Наша срца ће бити испуњена светлошћу и радошћу.“ Рахима живи у једном приграђу Пешавара. „Осама има четири године. Он је мој најмлађи син и јако га волим. Назвала сам га Осама, јер желим да он постане прави ратник. Осама, пољуби маму. За њега не желим ништа друго толико жарко, као да постане шахид. То би ме усрећило.“ Рахимин муж је функционер у Џамад е Ислами. „Ја сам се удала са 13 година. Још сам млада и хоћу да имам још деце, како би са своје стране допринела џихаду.“ „Говоримо о џихаду, жртвовању и небу. У рају ће мушкарци добити све што желе. Добиће чак и 72 девице. А чега има за жене? Жена ће седети крај свог мужа. 72 девице су такође ту, да и њој служе и да јој испуне сваку жељу.“ Кућа фамилије је обзидана високим зидом, али Рахима ипак навлачи бурку кад најмлађе синове одводи у унутрашње двориште да се играју. Са радија: „ ...један фини редак песме да нагласи твоје очи, учиниће да боље изгледаш. Постоји једна сигурна, неотровна козметика, која те чини млађом и атрактивнијом... О.К., идемо на кратку паузу и одмах се враћамо.“ Разија Азиз не станује далеко од Рахине. Сваког јетра путује мини-бусом до женске исламске добротворне службе, где ради као саветница. „Сам живот за исламску жену значи џихад, јер се жртвује за друге и за себе. Наш статус мајки, који нам је додељен од Бога, носи са собом непојмљиво велику одговерност. Из тор разлога је целокупан живот жене џихад.“ Кад Разија са рада у добротворној служби дође кући, збрињава своје петоро деце, три сина и две кћери. Будући да и њен муж ради, фамилија припада средњем слоју у Пешавару. Разија Азиз: „Џихад значи тежити нечему, на пример тежити миру и сигурности. Он не значи освету. Џихад са тим нема апсолутно ништа, освета није оно, што нас Ислам учи. Џихад нас учи да не пођемо у џихад против других, ако нисмо нападнути.“ Осама је у Пакистану име, које се често среће. Један од пратиоца Мохамеда био је тако назван. Напади 11. септембра и лов широм света за Осамом бин Ладен нису умањили омиљеност овог имена, напротив. Осама бин Шамас има 11 месеци. Салима Шамас: „У Осаму полажем велике наде: он треба да учи Коран, да постане добар ученик, треба да добије најбоље васпитање, и то како религиозно тако и световно. И иншаллах, хоћу да иде у армију... Ако мој син треба да буде жртвован, онда је то у реду. За мене би то била велика част... У прошлости су Осаме добијали име према пратиоцу пророка. Али данас деци дајемо име према Осами, ратнику из Авганистана. То је разлог да данас има толико Осама. Свакоме је то на устима: Осама, Осама Осама.“ Титловано: „У штампи стоји, да је један атентатор-самоубица напао неку болницу у Кандахару. Да ли је имао други избор? Шесторица је умрло делом овог ратника.“ Питање Салими: „Осама се пробудио. Можете ли му погледати у очи и рећи: Ја ћу да те жртвујем?“ С.Ш.: „О да, и те како!“ Прекид поста код Бухаријевих, само неколико улица удаљено. За крај рамадана је уобичајено донети мале поклоне. Тахира Бухари је председавајућа удружења жена у Пешавару. Тахира Бухари: „Ислам је женама дао важну улогу, ми жене смо важне у Исламу. Ми смо одговорне за долазеће генерације, и под одговарајућим условома, жене могу да друштво позитивно промене.“ Титловано: „ Цвеће је за тату...“ Тахира Бухари: „Наше жене су овде врло често подјармљене. Редовно бивају тучене. На Западу би се жене једноставно развеле.“ Питање: „Шта представња џихад?“ Т.Б.: „Џихад за мене значи искорењивање сиромаштва, помоћ у образовању жена и деце. Ако се ангажујемо на добробит другима, то је такође џихад. није само реч о убијати и бити убијен, тело је поклон Алаха свима нама.“ Питање: „Ако би Ваши синови хтели ићи у други џихад, на пример да се боре у Авганистану. Да ли би сте то одобрили?“ Т.Б.: „Не, ...то није џихад! ... Мислим да су највећи проблем духовници, они нам онемогућују добро образовање и ускраћују нам слободу. “ На крововима се тискају стотине. На улице су изашли тенкови. Набатија (An Nabatīyah at Tahtā), упориште шиита у Јужном Либану припрема се за празник „ашура“( عاشوراء, /ʿāšūrāʾ). Кроз неколико сати ће се градом осетити мирис људске крви. У ашура-обеду се реконструише судбина другог вође шиита у повести. Имам Хусеин важи као краљ мученика, након што је 680 год. надвладан педесеточланом непријатељском надмоћи, где му је одсечена глава. Титловано: „Ми смо Хизболах, ми те зовемо о Хусеине!“ Хизболах користи, као и друге мање милиције земље, ашура празник да би демонстрирала ултимативну спремност својих следбеника на жртву. Највећа парада одржава се у Бејруту, тако да је преноси шиитска сопствена телевизија. ТВ – Хасан Насраллах: „Ми смо још увек исти, као и пре 11. септембра. Пре тога су нас звали терористима, после тога такође звали терористима. Нећемо се погнути великом сотони, арогантном тиранину жељном моћи, који жели да влада светом. Ми ћемо позвати у борбу, као што смо научили од имама Хомеинја, и то још јаче, више и снажније: Смрт Америци! ...Смрт Америци!“ Мученичка смрт пророковог унука у војно беизлазној берби, важи за шиите на целом свету више од 1350 година као узор. Ударање у груди симбилише нанесене ране. Титловано: „Поносно жалимо за Хусеином. На дан ашуре убиће мене. Тога дана ћу се купати у крви.“ У шиитским упориштима се не остаје на ритуалној представи спремности на жртву. Десет хиљада људи у Набатији учествује у саморањавању, тридесет хиљада посматра. Ашура је највећи празник за више од 150 милиона шиита широм света. OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Новембар 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 The shocking video Muslims don't want you to see!! Ово се нисам трудио да преводим, али уз допуштење пар коментара. У видеоприлогу се упоређује Ислам са националсоцијализмом због заједничког архи-непријатеља. Националсоцијализам је идеолошки банкротирао, а и спорадично повампирен не делује као опасност. Наводно још постоје мала друштва где се традиционално препричава, да Јевреји за своје верске ритуале киднапују и убијају Хришћанске дечаке. Ислам своју јудео-мржњу нескривено испољава и оправдава је Палестинским проблемом. То би било за веровати да Мохамед ту мржњу није инспирисао више од хиљаду година пре настанка „Палестинског проблема“. Цитирано према Сахих Ал-Бухари, 4:56:791/ 4:52:177 „Судњи дан неће доћи, док се Муслимани не изборе против Јевреја и поубијају их, кад се Јеврејин сакрије иза камења или дрвећа, рећи ће камење и дрвеће: ʼО Муслимане робе Алаха, један Јеврејин се крије иза мене, о дођи и убиј га.ʼ Једино гаркад дрво (Gharkadbaum) неће то учинити, јер је то јеврејско дрво.“ OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 The shocking video Muslims don't want you to see!! Ово се нисам трудио да преводим, али уз допуштење пар коментара. У видеоприлогу се упоређује Ислам са националсоцијализмом због заједничког архи-непријатеља. Националсоцијализам је идеолошки банкротирао, а и спорадично повампирен не делује као опасност. Наводно још постоје мала друштва где се традиционално препричава, да Јевреји за своје верске ритуале киднапују и убијају Хришћанске дечаке. Ислам своју јудео-мржњу нескривено испољава и оправдава је Палестинским проблемом. То би било за веровати да Мохамед ту мржњу није инспирисао више од хиљаду година пре настанка „Палестинског проблема“. Цитирано према Сахих Ал-Бухари, 4:56:791/ 4:52:177 „Судњи дан неће доћи, док се Муслимани не изборе против Јевреја и поубијају их, кад се Јеврејин сакрије иза камења или дрвећа, рећи ће камење и дрвеће: ʼО Муслимане робе Алаха, један Јеврејин се крије иза мене, о дођи и убиј га.ʼ Једино гаркад дрво (Gharkadbaum) неће то учинити, јер је то јеврејско дрво.“ http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Jao tekstova islamofoba! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Jao tekstova islamofoba! Bosanac,kako tumacis video koji sam postavio iznad ?Otkud to da u Kuranu postoji tolika mrznja prema jednom narodu i zelja da ih se istrebi do poslednjeg ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Narod koji je uistinu bio odabran.Koji je vremenom se uzoholio i činio spletke božijim poslanicima počev od samog Mojsija, pa preko Isusa završavajući sa Muhammedom a.s.Narod koji kroz historiju je gdje god je mogao da spletkari protiv islam i muslimana činio je.Narod koji je izmijenio prvo svoju a zatim i vašu vjeru. Narod koji je ustrajan u svome nevjerovanju.. Narod koji i dan danas pati i ubija prije svega moju braću u Palestini a zatim iscrpljuje bogatstva naroda diljem svijeta... Ovdje pod narod se odnosim na pripadnike tog naroda a ne kao narod u cjelini. E te koji to rade mi muslimani ih doživljavamo neprijateljima jer su oni u svom neprijateljstvu prema islamu i muslimanima. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 I problem ce biti resen kada ih pobijte sve do jednog ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Da ti slika bude jasnija napisat ću ti brate odgovor na jedan duži i pregledniji način, samo se malo strpi. Ovo se ne odnosi na ubijanje naroda u potpunosti nego na one koji toga dana se budu borili protiv muslimana. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Tvoj brat u u klipu kaze da nije razlog "okupacija" Palestine za mrznju prema jevrejima.On kaze da ih treba mrzeti i da nista lose ne rade,jer u njima tece svinjska i majmunska krv.Kako to ? Kako ce kamenje i drvece da otkriva polozaj jevreja vama muslimanima u buducem ratu ? Ej,covece,pa ni Hitler ih toliko nije mrzeo. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Свако ко проповеда убијање и насиље над било ким и под било којим изговором, нема везе са Богом. То су обмануте, сатанске слуге. Енизе, лако судиш и осуђујеш. Нашу веру нико није изменио. То што ти не видиш даље од ислама, то је твоја ствар. Ислам, да се није омасовиом, остао би једна у низу јудео-хришћанских секти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Tvoj brat u u klipu kaze da nije razlog "okupacija" Palestine za mrznju prema jevrejima.On kaze da ih treba mrzeti i da nista lose ne rade,jer u njima tece svinjska i majmunska krv.Kako to ? Kako ce kamenje i drvece da otkriva polozaj jevreja vama muslimanima u buducem ratu ? Ej,covece,pa ni Hitler ih toliko nije mrzeo. Шта си друго очекивао од ђавоиманог човека? Шта друго него да пропагира мржњу и убијање. Тешку часним муслиманима и исламу са оваквим вођама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Nije toliki problem u pricanju jednog fanatika,toga ima svuda i ne cudi me mnogo.Pitanje sam postavio zbog navoda iz Kurana koje je koristio da bi opravdao ubijanje.Interesuje me da li je to zvanican opsteprihvaceni stav medju muslimanima.Bolje je da dobijemo odgovore sa vise strana i resimo se mogucih predrasuda i pogresnih shvatanja o Islamu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Шта си друго очекивао од ђавоиманог човека? Шта друго него да пропагира мржњу и убијање. Тешку часним муслиманима и исламу са оваквим вођама. Šta si mislio pod džavoimanim čovjekom? Na koga se to odnosi? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Šta si mislio pod džavoimanim čovjekom? Na koga se to odnosi? На овог што пени на видеу, што би убијао Јевреје и да нису "окупирали Палестину". Свако ко би убијао људе само због тога што су друге вере има злог духа, ђавола у себи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука