Спутник Написано Март 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2012 ISLAM: ACHTUNG SATAN! Der Islam aus christlicher Sicht 15. 08. 2009 Ислам у офанзиви Ајатолах Хомеини, вођа Ислама је казао: „Коначна победа Ислама ће доћи, кад читава наша земља прихвати Ислам! Али и преко тога мора бити извојевана још једна победа: Интернационална победа Ислама и успостављање његовог царства над целим светом.“ Хиљаде жена су викале за време једне демонстрације: „Ми ћемо обратити свет у Ислам!“ Муслимани изванредно страсно верују ствари, које су у потпуној супротности од онога, што Хришћани верују. Највећи број Хришћанских верских начела Муслимани сматрају заблудом и хулом на Бога. Неколико примера: 1. Хришћанин верује у наследни грех. Коран из основа одбацује наследни грех. Због тога Муслиман мисли да је наследни грех чиста бесмислица. Он не сагледава колико је безнадежно стање човека настало грехом. У Исламу могу вера у Алаха и добра дела спасити од греха. 2. Хришћанин верује у отеловљење Бога у Исусу Христу. Муслиман потпуно одбацује инкарнацију (оваплоћење) Исуса; он мисли да је ова вера бесмислена. Бог се не би никада толико понизио. 3. Хришћанин верује да је Исус Божји Син. За Муслимана је то хула на Бога. Он чита у Корану: „Не пристоји Алаху, рађати сина.“ (Сура 19,36) „Заиста, неверници су они који кажу: ‘Aлах је Христос, син Маријин.’“(Сура 5,18) 4. Хришћанин верује у Божанску Троједност. У Корану стоји: „Верујте у Алаха и његовог посланика, али не говорите ништа о тројству. Клоните се тога.“ (Сура 4,172) 5. Хришћанин чврсто верује у Христово распеће и васкрсење и спасење кроз Исуса Христа. Муслиман чита у Корану: „Они га нису усмртили и нису разапели, него једног другог, који му је био сличан… Они га нису стварно усмртили, него га је Алах уздигао к себи…“ (Сура 4,158,159). Тако сазнајемо да се у Исламу спасење кроз крв Христову потпуно одбацује. За Муслимане нема спаситеља, нема искупитеља. Један плус један о Исламу Да ли сте знали: - да ‘Ислам’ значи исто колико и предање (Богу), подређеност, подчињеност? - да присталице Ислама желе да буду названи ‘Mуслиман’ или ‘Moсeлман’ јер им је ‘Moхамеданац’ погрдна реч? - да је Мохамед живео од 570 до 632, од 622 у Meдини (= Хеџра)? - да је Коран писан на арапском и важи као непреводив? - да поред божанског Корана писмена предања речи и дела пророка Мохамеда, звана ‘Хадиси’, и обичаји првих Муслимана, звани ‘Суна’, као и други списи играју одлучујућу улогу? - да Ислам не зна за религиозне слике и религиозну музику? - да се Ислам дели на два велика правца ‘Сунити’ и ‘Шиити’, као и на разне струје нпр. ‘фундаменталисти’, ‘либерални’ и ‘конзервативни’? - да религиозна пракса обухвата следећих пет стубова?: 1. Исповедање вере ‘Нема Бога осим Алаха и Мохамед је његов пророк’ 2. Пет свакодневних молитви у правцу Кабе у Меки 3. Давање милостиње и помоћ сиромашнима 4. Пост, нарочито у 9. месецу ‘Рамадану’ 5. Ходочашће у Меку, најмање једанпут у животу 6. Често навођено: Свети рат ‘Џихад’ - да Коран садржи многе рефлексије Старог и Новог Завета ? - да су Јевреји и Хришћани окривљени, како су изопачили дате им књиге и да их без права називају Божја Реч? - да је Исус у Исламу важан пророк, али не Божји Син? - да је питање Исуса и Светог Тројства највећа несугласица између Ислама и Хришћанства? - да назвати Исуса Сином Божјим, веровати у троједног Бога, веровати да је Исус умро на крсту, важи као хула на Бога? - да у Корану стоји много против Хришћанства? - да упркос томе Јевреји и Хришћани као ‘Религија књиге’ имају посебан положај између Незнабожаца/Неверника и Муслимана? - да се Хришћани толеришу, ако не мисионирају? - да је мисионирање међу Муслиманима уопште најтеже? - да су Муслимани преко Корана и других књига као и преко политичке историје и чињенице да они – као и Мохамед – познају само первертирано Хришћанство, вакционисани против Хришћанства и Еванђеља? Ови наведени детаљи јасно показују, да се Хришћанство и Ислам не могу поставити на заједничку основу. Мерено Светим Писмом, Ислам је антихришћанска, чак опасна религија… OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Мај 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2012 Муслиман се обраћа у Хришћанство - Имамо позив из Саудијске Арабије. Господин Мухамад, добро дошли! * Хало, мир са вама. - Такође и са Вама, молим Вас наставите. * Добро вече, брате Ахмад и брате Рахид. - Добро вече. * Имам заправо једно питање, које сам си увек потављао... Ја сам Муслиман - Да. * Има велики број рајева у Исламу... пространства Неба и Земље. То ме заиста збуњује. Према Корану, сура Ал-Е-Имран, стих 55: „Алах рече: О Исусе! Види! поставићу оне који Тебе следе изнад оних, који су неверници, до дана васкрсења.“ Имају ли Хришћани један рај од многих рајева, који су споменути у Корану? - Ми ћемо ово питање пренети нашим драгим муслиманским гледаоцима. Али какав је Ваш коментар на нашу тему „Рај“ и на сва телесна задовољства у њему? Прихватате ли (исламско учење), да ићи у рај значи да је све о чему се води брига, јело, пиће и сексовање да са многим „тамнооким девицама“? * Не, томе нисам сагласан. Верујем оно што Хришћани верују, да је рај стварно спиритуално место, а не телесно место. - Али Ти си још увек Муслиман, мој брате. Како можеш прихватати Ислам, кад имаш овакво мишљење? * СТРАХ МЕ ЈЕ! Ништа више. Јер овде је политика религија и ми не можемо о томе дискутовати. Ако овде (у Саудијској Арабији) дискутујете о Исламу, бивате или каменовани или убијени. Овде познајем многе Муслимане, који нису осведочени у (истину) Ислама. Ја сам се чак шалио са једним мојим пријатељем и казао му, да „хоћу отићи у Хришћанство.“ Он ми је одговорио: „Приправи се на то да будеш каменован!“ - Брате Мухамад, ја нисам у Твојој кожи и нећу да Те на ништа зортим. Али цитирам што је Исус рекао: „Не бојте се оних, који могу убити тело, али нису у стању убити душу; него бојте се Онога, који је у стању да како тело тако и душу уништи у паклу.“ (Матеј 10, 28) Ја се нећу ослањати на људе. Ја сам једном био у Твојој ситуацији. Могао сам бити убијен од једног екстремисте, зато што сам оставио Ислам. Све ми се могло десити. Али ја нисам мислио о ничему осим о себи. Исус каже – а Његова Реч је истина, „Каква је корист човеку, ако читав свет задобије а изгуби сопствену душу?“ (Матеј 16, 26) * Ја брижно читам ове речи: „Каква је корист човеку, ако читав свет задобије а изгуби сопствену душу?“ - Ја Ти преко овог програма пружам могућност да се одрекнеш (лажних учења Ислама) и ослободиш се овог начина размишљања. Ти не прихваташ ове идеје а још увек им се покораваш. То није добра ствар! Пружам Ти могућност да се ослободиш исламских идеја, и прихватиш Исуса Христа у свом животу, ако то хоћеш. * Па ето, ја сам заправо спреман да следим Исуса, али страх је који влада нашим животима. Уствари, ту нема проблема... ЈА ХОЋУ бити један од Христових следбеника... али ће ми требати ваше молитве за мене! - Хоћеш ли сада да се молиш са нама и да Твој живот предаш Исусу Христу, упркос страховима и свему? Молим сада све наше гледаоце широм света да се моле за нашег брата Мухамада. * Ја сам тиме доста био заузет и знам, да ако се постане Хришћанин, губе се сви пријатељи и све што се има... а често се остаје и без посла. - Ја то наравно знам, али Господ нам је обећао, да ће нам, ако изгубимо своје пријатеље, Бог надокнадити све што смо претходно имали. А ако изгубиш фамилију, добићеш велику фамилију, која се састоји од свих Хришћана на свету, који се за Тебе моле и који Те воле и који Те (кроз молитву) воде до Престола Милости. Ја сам сигуран да ће Те Бог штитити и приправити излаз за све твоје пробе. Молим те брате Ахмад, ти настави. / Брате Мухамад, знаш ли да се ако прихватиш Исуса, од Тебе не тражи да пушташ браду или носиш крст? Ако Исуса прихватиш, Твој однос са Њим биће лични однос, између Њега и Тебе. - Један однос о којем нико не мора да зна. / Биће само између Тебе и Исуса. Њему можеш говорити и молити Му се исто тако као што сада разговараш са нама – наравно са дужним поштовањем, у томе је разлика. * Уверавам Те да ја већ сада имам јаку везу са Исусом. Знам све стихове, у којима је Исус споменут. / Амин... Можеш ли онда донети одлуку да данас прихватиш Исуса у свом животу? * То је стварно тешка одлука, али ја то хоћу. / Амин. - Желиш ли да се сада молиш са нама, брате Мухамад? * Да, да. / Наш милостиви Господе, захваљујемо Ти за нашег брата Мухамада! Молимо Те обасјај његов пут и његов дух. Молим понављај замном – ако то желиш – брате Мухамад. О мој Господе Исусе Христе, * – ǁ – / Прихватам Те као свог Спаситеља, о Господе. * – ǁ – / Прихватам Те као свог Господа! Ти ћеш ми помоћи и увек бити самном. * – ǁ – / О Господе, само ме Ти можеш спасити и Твоја скупоцена крв на крсту ме је искупила. Долазим к Теби са радошћу и инсистирам на томе, да будем Твој син, о Господе! * – ǁ – / Хвала Ти за то, Господе, да си чуо мој позив. * – ǁ – / О Господе, молимо Те да испружиш Твоју снажну руку и поставиш зид огња и светла око нашег брата Мухамада. Господе молимо Те заштити га од свих стрела нечастивога. Дај му мир, сигурност и утеху, о Господе. Твој син, који је био грешник, враћа се Теби, о Господе. О Господе, Ти си казао, „Биће радост на небу за једног грешника, који се каје. (Лука 15, 7)“ Ми Ти захваљујемо, Господе, за нашег брата Мухамада, о Господе! Твоја је свака част и моћ. * Хвала ти брате Ахмад, за Твоју молитву. - Хвала брате Мухамад. Бог је с Тобом, да те заштити и укрепи. Молим остани са нама. Наша браћа у контолном одељењу преузеће Твоје информације. Радујемо се за Тебе! Ово су сузе радости! Уз то ми тачно разумемо Твоју ситуацију. Драги гледаоци свесвуда, молимо молите се за нашег брата Мухамада у Саудијској Арабији. Молите се да га Бог заштити и да буде са њим. Ви сами видите величанство Господње, које мења срца. OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Мај 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 http://www.atheisten-info.at/downloads/Exmuslim.pdf Један бивши Муслиман отвара причу Ali Sina – Зашто сам напустио Ислам Често ме питају, због чега сам Исламу окренуо леђа. Колико год то апсурдно да звучи, али поједини Муслимани сeби уопште не могу дозволити помисао, да је напуштање Ислама могуће. Они више верују да су ови људи Јеврејски агенти, који су за оваква убеђења плаћени, него што акцептирају чињеницу да људи имају слободу размишљања и да поједини од њих дођу до закључка, како Ислам није за њих. Наредни аргументи су моји лични разлози, због којих више нисам Муслиман До још пре пар година мислио дам сасвим другачије. Био сам убеђен да моје веровање у Ислам нема базу у слепој имитацији, него да је резултат дугогодишњих претрага и истраживања. Чињеница да сам о Исламу читао небројене књиге, које су писане од људи чија сам мишљења врло ценио и претурање по разним животним филозофијама, која су одговарала мојој конфорној зони, ојачала су ме у уверењу, да сам пронашао истину. Сва моја предузета истраживања потврђивала су моју веру. Као и многи други Муслимани мислио сам, да се мора ићи на извор, ако се шта жели научити. У Исламу је извор наравно Коран и књиге, које су написане од муслиманских учењака. Стога нисам ни видео неопходност, да за истином трагам негде другде, будући да сам био осведочен да сам истину већ пронашао. Има једна Муслиманска пословица која каже: Тражење за истином након што се већ прибавила, је глупо. Наравно да ово није логично објашњење. Шта ћемо чинити, ако истину желимо сазнати преко једне од опасних секти? Да ли је довољно зависити само од тога, шта кажу вођа секте и њени заведени следбеници? Не би ли било разумније да наша истраживања проширимо и рецимо изнађемо, шта кажу други људи о овој секти? Ићи у суштину ствари нема само у науци смисла, јер научници нису верници. Они не тврде ништа на основу слепог веровања. Научници анализирају све врло критички, да би онда изнели доказе. Ово је велика разлика од верског приступа, који апсолутно базира на поверењу и вери. Верујем да је то било упознавање са западним хуманистичким вредностима, које ме је нешто уразумило и побудило у мени апетит на демократију, слободу мишљења, људска права, равноправност. Тек онда, када сам Коран поново проучавао и наишао на наредбе, које са мојим новонађеним хумистичким начелима уопште нису биле у складу, узнемирио сам се и осећао нелагодно при учењима као што су ова: 3, 90: Али покајање оних, који су најпре веровали а онда постали неверници и који су напредовали у неверству, неће никад бити прихваћено. То су заблудници. 16, 106: Ко се Алаха одрекне, након што је веровао – једино изузев онај, који је (на то) био натеран, док је у срцу налазио мир у вери – на онима дакле, који су груди отворили неверству, лежи гњев Алаха; и њима ће строга казна бити удео. Неки могу помислити, да ће ове одвратне казне очекивати људе тек на оном свету. Но Мохамед је осигурао, да људи и на овом свету добију те казне. Сахих Ал-Бухари, свезак 6, књига 61, број 577: Чух како пророк рече: „У последњим данима света појавиће се млади људи, који имају глупе идеје и помисли. Они ће добро говорити али ће напустити Ислам, као стрела, која промаши циљ. Њихова вера не досеже преко врата (испод главе). Дакле убијај их, где год их будеш нашао. Они који такве људе буду убили, добиће на дан суда награду. Сахих Ал-Бухари, свезак 4, књига 63, број 260: Али је спалио пар људи и ова новост допрела је до Ибн Абаса, који рече: „Да сам ја био на твом месту, ја их не бих спалио, јер пророк рече ’Hе кажњавај никога казном Алаха’... Али без сумње, ја бих их поубијао, пошто је пророк казао ’Ако неки (Муслиман) остави веру, онда га убиј.“ Сахих Ал-Бухари, свезак 4, књига 63, број 261: Осам људи од племена Укил (´Ukil) дођоше пророку и клима у Медини им се учини неподношњива. Тако казаху: „О апостоле Алаха! Молимо прибави нам мало млека.“ Апостол Алаха рече: „Ја вам препоручујем стадо камила.“ Они отидоше и пише урин и млеко камила (као медицину) док су оздравили и били ухрањени. Онда су поубијали стадо оваца и отерали камиле. Постали су неверници, након што су били Муслимани. Када је пророк о томе био информисан, послао је неколико људи у потеру. И пре него је Сунце изгрејало били су доведени њему, а он даде да им се руке и ноге одсеку. Онда затражи ексере који су били усијани, да им затворе очи. Онда су остављени у Harra (каменито подручје у Медини). Они су молили за воду али им је нико није дао, док су помрли. Оно што сада долази, је прилично узнемирујуће.Усуђујем се да тврдим, да сваки онај, који ово чита а да му се не смучи, има пред собом још дугачак пут, да постане човек. Сунан Абу-Давуд, књига 38, број 4348: извештено од Aбдулах Ибн Абас: „Један слепи човек имао је робињу, која је говорила лоше о пророку (нека је мир са њим). Он јој је казао, да престане са тим, али она га није послушала. Он ју је опоменуо, али она није одустала од својих навика. Тада је он узео једну лопату, ставио јој на стомак, притиснуо је и усмртио. Дете, које је изашло између њених ногу, било је обливено крвљу. Кад је свануло, пророк (нека је мир са њим) је о томе био информисан. Он је прикупио народ и рекао: `Кунем се Алахом и и захтевам од овог човека, који је то урадио, да устане`. Човек се подигао. Сео је испред пророка (нека је мир са њим) и казао: `Посланиче Алаха! Ја сам њен господар. Она је говорила лоше о Вама и презирала Вас. Ја сам јој то забранио, али није хтела да чује, ја сам јој претио, али она је наставила. Имам два сина са њом, који сy као бисери а она ми је била пратиља. Прошле ноћи је почела са тим, да говори лоше о Вама. Онда сам узео једну лопату, притиснуо јој њом стомак, док није умрла`. На то рече посланик: `Ох ти си ми сведок. За њену крв није потребна освета`.“ Осећао сам, да горе изнесена прича осликава очигледну неправду. Мохамед опрашта једном човеку, који је трудну жену и сопствено, нерођено дете убио, само зато што је увредила пророка. Опростити некоме, који је убио другу особу, само зато што је увредила пророка је неприхватљиво. Шта ако је овај човек само лагао, да би ескивирао казну? Шта нам ова прича каже о смислу пророка за правичност? Замисли колико је само недужних жена изгубило живот, током ових 1400 година?! А мушкрци су избегли казну, јер су једноставно оптужили жене, да су се ругале пророку! Овде је још једна прича: Сунан Абу-Давуд, књига 38, број 4349: извештено од Aли Ибн Абу Талиб: Једна Јеврејка је говорила лоше о пророку (нека је мир са њим) и ругала му се. Један човек ју је гушио, док није умрла. Апостол Алаха (нека је мир са њим) је казао: За њену смрт није потребна освета. Није једноставно читати овакве приче. Нема ни разлога претпоставити, да су све ове приче измишљене. Због чега би верници, који свог пророка представљају као савесног човека, измислити толико много прича, које га показују као бескрупулозног тиранина? Ја више нисам могао прихватити овако брутално опхођење са онима, који не верују у Ислам. Вера је једно лично опредељење. Није ми више било прихватљиво, да ће казна за онога који критикује религију, значити смрт. Погледај сада, како се Мохамед опходио са неверницима: Сунан Абу-Давуд, књига 38, број 4359: извештено од Aбдулах Ибн Абас: Стих „Казна за оне који против Алаха и његовог апостола воде рат и у земљи чине зло и штету, је погубљење или разапињање или одсецање руку и ногу или протеривање из земље…“ важи за политеисте. Уколико један од њих, пре свог хватања моли за опроштење, то га неће заштити од горе наведених казни, које је заслужио. Како може Божји посланик сакатити и разапињати људе, који одбијају да га уваже. Може ли се таква једна особа стварно бити названа Божји посланик? Зар ту можда није било неког бољег човека, који је поседовао више моралне и етичке снаге, да носи ову огромну одговорност? Осим тога нисам могао прихватити ни чињеницу, да је Мохамед у једном једином дану поубијао 900 Јевреја које је ухватио у једној борби, коју је сам заподенуо. Читао сам следећу причу и престравио се: Сунан Абу Давуд, књига 35, број 4390, извештено од Atiyyah al Quraizi: Ја сам био међу ухваћенима од Бану Кураизах. Њихови пратиоци су нас прегледали. Они чије су власи већ биле израсле, бивали су убијени а они, који још нису имали власи остали су у животу. Ја сам био међу онима, који још нису имали власи. И ова ме је прича шокирала: Сунан Абу Давуд, књига 38, број 4396, пренесено од Џабир Ибх Абдулах: Један лопов је био доведен пророку (нека је мир са њим). Он рече: Убијте га. Људи рекоше: Он је украо, о апостоле Алаха! Онда је казао: Одсеците му руку. Тако му је десна рука била одсечена. Био је по други пут доведен и пророк рече: Убијте га. Људи рекоше: Он је украо, о апостоле Алаха! Тада он рече: Одсеците му ногу. Тако му је била одсечена лева нога. Човек је био доведен по трећи пут и пророк рече: Убијте га. Људи рекоше: Он је украо, о апостоле Алаха! Онда је казао: Одсеците му руку. Тако му је била одсечена лева рука. Био је доведен по четврти пут и пророк рече: Убијте га. Људи рекоше: Он је украо, о апостоле Алаха! Онда рече пророк: Одсеците му ногу. Тако му је била одсечена десна нога. Човек је доведен по пети пут и пророк рече: Убијте га. Онда смо узели човека и убили. Онда смо га одвукли и бацили у један бунар и набацали камење одозго. Сасвим се има утисак, као да Мохамед даје предност једној пресуди, пре него што се известио о врсти преступа. Осим тога он узима лопову, коме је одсекао руку, сваку другу могућност да заради за хлеб, осим прошењем. А ни то неће бити једноставно, јер коначно он је сакаћењем обележен као лопов и од људи омрзнут. Ја сам живео многе године на западу и тамо био врло пријатељски прихваћен од људи других религија али и од оних без религије, који су ме прихватили и волели као свог пријатеља. Био сам део њиховог живота и поклонили су ми део свог срца. Нисам надаље могао да следеће налоге Корана признам као реч Божју: 58, 22: Нећеш наћи у Бога и у судњи дан верујуће људе, који су се спријатељили са онима, који пркосе Богу и његовом посланику, па макар да су то њихови очеви, синови, браћа или рођаци. Овима је Бог положио веру у срце и оснажио својом силом. Он ће их одвести у рај, у којем теку реке. Тамо ће вечно остати. Они су Богу по вољи и он је њима по вољи. Они су Божја странка. Припадници Божје странке су победници. 3, 118-120: О ви који верујете, не склапајте пријатељство, осим са себи једнакима. Они неће оклевати да вас покваре и желе вашу пропаст. Мржња из њихових уста је већ објављена, али оно што у унутрашњости скривају, је горе. Већ смо вам дали јасан знак, ако то схватате. Погледајте, ви волите њих, али они не воле вас. И ви верујете у целу књигу. Када вас сусретну кажу: „Ми верујемо“; али тек што су сами, гризу прсте од гњева на вас. Реци: „Умрите од свог гњева.“ Доиста, Алах познаје унутрашњост душе добро. Ако вас нешто добро снађе, они до осећају као зло, а ако вас нешто зло снађе, они се томе радују. Али ако сте стрпљиви и богобојазни, њихова подмуклост вам неће нашкодити. Видите, Алах обухвата (својим знањем) то, што они чине. 5, 51: Ви верници! Не узимајте Јевреје и Хришћане за пријатеље! Они су међу собом пријатељи (али не са вама). Ако им се један од вас придружи, он припада њима (а не више заједници верника). Алах не води лицемерни народ. За мене је било све јасније, да Муслимани од свих људи на свету бивају уважени док нас наш пророк учи, да их мрзимо, да се дистанцирамо од њих, да им наметнемо наш животни стил, да их подчинимо и да од њих тражимо џизију (заштитнички порез). Како је то полудело! Како патетично! Како нељудски! Није ни чудо, да има толико много необјашњиве мржње према Јеврејима и Хришћанима и према западу од стране Муслимана. Мохамед је био тај, који је посејао ову мржњу и међу својим верницима раширио подозрење према неверницима. Како се Муслимани могу интегрисати у друге земље, када ове Коранске поруке мржње виде као реч Божју? Има много Муслимана, који су отишли у немуслиманске земље и тамо били прихваћени раширених руку. Неки су чак отишли и у политику и тако припадају елити. Ми у немуслиманским земљама нисмо дискриминисани. Али погледајте како се према речима пророка треба поступати према немуслиманима, ако смо ми у већини: 9, 29: Водите оружану борбу против оних, који не верују ни у Алаха ни у судњи дан, нити проглашавају забрањеним оно, што су Алах и његов посланик прогласили забрањеним, нити следе праву веру – од оних, којима је писмо објављено – док у понизности не плате џизију. Наредни стих такође апсолутно не могу да ускладим са савешћу. Ја волим све људе и желим сваком, како у овом, тако и у хришћанском свету да буде срећан. Али мој свети пророк ми налаже, да не тражим опроштење за невернике, чак иако су то моји родитељи или блиске особе. 9, 113: Није за пророка и вернике, да се моле за идолопоклонике, па и кад би вам били ближи сродници, након што вам је постало јасно да су они становници пакла. Коран и хадиси су пуни језивих стихова, који представљају јасан доказ да Мохамед није био пророк. Он је био секташки вођа. Присиљавати људе да се дистанцирају од својих фамилија је управо оно, што секте раде. То је био хохштаплер који је тако гласно и снажно лагао, да игнорантним људима његовог доба није преостало друго, осим да му верују. Онда су дошле наредне генерације, које су његове лажи увек даље преносиле. Филозофи и књижевници рођени у лажи, разрадили су је и украсили и представљали веродостојном. Али, ако стварима идеш у суштину, ако читаш Коран и студираш хадисе, утврдићеш да је све лаж и обмана. Знам да моје речи могу разгњевити многе људе. Али те молим да контролишеш своју љутину. Читај и друге моје чланкове и размишљај о њима. Као што ћеш и утврдити, мој одбој према Исламу не базира на лошим навикама Муслимана, него на лошим навикама његовог аутора. Сва ова варварска и ужасна насиља, која су Муслимани током свих столећа починили, инспирисали су од Корана и суне. Из тог разлога осуђујем Ислам, због свих злих ствари, које Муслимани чине. Јaсно ми је такође, да је сваки напор да се исламска заједница хуманизује, чисто губљење времена. Непријатељ је сам Ислам и он и јесте циљ мојих напада. Ја све ово чиним, иако сам постао мета мржње свих муслиманских фанатика. Ја на овоме не зарађујем ништа. Једини разлог због којег сам овако непопустљиво против Ислама, јесте жеља да ослободим свет из канџи овог сотонског култа и да међу људима раширим мир, љубав и пријатељство. OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Мај 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 http://www.pi-news.net/2012/05/spanien-kommission-pruft-koranverbot/ Шпанија: Koмисија проверава забрану Корана Док наши политичари у погледу Корана фантазирају о „Делу једне слободољубиве религије“, у Шпанији су одмакли велики корак даље: Тамо проверава Уставна комисија Шпанског конгреса захтев Пакистанског политичког избеглице Имрана Фирасат (Imran Firasat), да се забрани Коран. У толеранцијом инфицираном и политички прекокоректном Германистану напротив, такав захтев не би прошао ни праг Комисије за проверу. Од Михаила Штурценберг (MichaelStürzenberger) unzensuriert.at извештава о интересантном развоју ствари и представља 10 кључних тачака, са којима Имран Фирасат подупире свој захтев: Пре пар недеља Имран Фирасат је формално поднео захтев Шпанском министарству за председништво, Конгресу посланика, Министарству спољних послова и Министарству унутрашњих послова, у којем је навео следећих 10 тачака за образложење свог захтева: 1. Коран није инспиративна или верска књига, него књига која проповеда насиље, мржњу и дискриминацију. 2. Коран је сурова књига, која од такозване заједнице Муслимана захтева да воде џихад, убијају недужне људе и разарају светски мир. 3. Коран је одговоран за тероризам, који смо доживели последњих година, где су хиљаде људи изгубили животе. 4. Коран је књига, која својим верницима даје злокобна упутства и подстиче их, да освоје читав свет и по сваку цену се домогну моћи. 5. Коран је књига, која позива на мржњу и насиље и стога је неускладива са модерним светом и правном културом Шпаније. 6. Коран је књига, која тежи дискриминацији међу људима. 7. Коран је књига, која не дозвољава слободу мишљења и вероисповести. 8. Коран је књига, која својим прописима произашлих из неправедне и пренаглашене опседнутости мушкошћу проузрокује бол и патње жена. 9. Коран је књига, која не нуди учење о јединству, него од својих присталица захтева подозрење и забрањује им пријатељство са немуслиманима, јер су они у очима Корана неверници. 10. Коран је велика опасност за слободно друштво Шпаније. Једна књига, која захтева вођење џихада, убијање, мржњу, дискриминацију и освету, не може ни на који начин бити ускладива са правним системом Шпаније. То је књига која у потпуној супротности стоји са свим оним, што Шпанско право и Шпански устав гарантују. Она хушка на мржњу и насиље у нашој земљи. Овоме се нема шта додати. Остаје само сачекати, које ће се полуге у Шпанији покренути, да би се остварили интереси арапско-исламског лобија са њиховим нафтно-финансијским средствима уцене и тиме блокирала здрава моћ расуђивања ове комисије. Не треба заборавити ни интересе интеграцијске индустрије и корумпираних политичких странака чији је циљ брзо растуће муслиманко бирачко тело. При чему се у Шпанији у овом погледу све још није тако изопачило као код нас. OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 http://michael-mannheimer.info/2012/04/28/mohammed-als-vorbild-islam-erlaubt-sex-mit-toten/#more-10225 Прилог од UdoUlfkotte Предговор од MichaelMannheimer Секс са мртвима? У Египту у будуће одобрено? Томе је Мoхамед узор. То наравно "нема никакве везе са Исламом", знају наши "у Ислам упућени" Mainstream-медији, који још увек верују у бајку о мирољубивом Исламу. И већ видим разјарене Муслимане, који сасвим озбиљно тврде да њихова религија "није таква", него се ради о смишљеним лажним информацијама западних исламомрзаца, а ако чак и јесте тако, онда то "нема везе са Исламом" (ову стандардну формулу познајемо добро – увек када право, перверзно и човеконепријатељско лице Ислама изађе на површину). Ово кажу при убиству из части (Ehrenmorden), при кораном дозвољеном батинању жена (Verprügeln) од њихових мужева, при годишњих 750.000 бруталних полних сакаћења (Genitalverstümmelungen) у исламским земљама, при сексу са децом (Sex mit Kindern) – и још, са сексом Муслиманског мушкарца са покојницом. Ово би у будуће требало у Египту, где је Муслиманско братство преузело власт, бити сасвим легално могуће и Исламом оправдано. Удо Улфкоте пише поближе о томе. "У лепом Египти Муслимани настоје да озаконе право на полни саобраћај са пренимулима. Пре 14 месеци свргнут је Мубарак, уз клицање западних журналиста. А сада наступа оно, што смо ми (примедба: критичари Ислама) предсказали. И одвратни развој ствари се неће зауставити пред нашим границама. " Оно што Улфкоте НИЈЕ написао (а могуће није ни знао) јесте, да се настојање Муслиманског братства позива на један Хадис, у којем се извештава да је сам Мохамед био неркофил: У књизи Al-Mutaki Al-Hindi, која базира на збирци Хадиса од Jalal ul-Din Al-Suyuti стоји: „Испричано је према сведочанству Ибн Абаса, да је Мохамед … спавао са својом (мртвом) женом у гробу, како би јој олакшао терет гроба …“ У енглеском тексту гласи: Narrated by Ibn Abbas: "I (Muhammad) put on her my shirt that she may wear the clothes of h e a v e n, and I SLEPT with her in her coffin (grave) that I may lessen the pressure of the grave. She was the best of Allah’s creatures to me after Abu Talib " Порекло: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2135434/Egypts-plans-farewell-intercourse-law-husbands-sex-DEAD-wives-branded-complete-nonsense.html http://doctorbulldog.wordpress.com/2012/04/26/obamas-arab-spring-in-egypt-brings-new-laws-sex-with-14-year-olds-and-the-dead/ Post Scriptum Искрено ми је жао због евентуалне ноћне море. Нека се наш Драги Господ смилује! OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ovde piše da je SPAVAO sa njom-to može da bude i bukvalno-da je prenoćio u grobu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Мај 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Полни саобраћај са мртвима – наши политичко коректни медији гледају фино у страну 27.04.2012 Udo Ulfkotte У лепом Египту Муслимани настоје да озаконе право на полни саобраћај са пренимулима. Пре 14 месеци свргнут је Мубарак, уз клицање западних журналиста. А сада наступа оно, што смо ми (примедба: критичари Ислама) предсказали. И овај одвратни развој ствари неће се зауставити пред нашим границама. Да ли се још сећате громогласног славља наших медија, када је Мубарак фебруара 2011 био свргнут? Наши медији су тврдили да ће у Египту бити демократије, људских права и права жена. Али последњих дана демонстрирају многе египатске жене и жале се, да данас имају мање права него у време Мубарака. Ни један немачкоговорећи журналиста није о томе извештавао. Строговерујући Муслимани, највећа снага у новом египатском парламенту, поднели су на разматрање закон, према којем би се долња граница за принудну удају девојака спустила на 14 година. Ово је шокантно за египатске жене. Још више је шокантно то, што је у истом законском пакету утврђено право мушкарца на полни однос са женом после смрти. У року од шест сати након смрти мушкарцима је дозвољен полни саобраћај са женом. Тако то одеђује исламско право. И тако треба да буде и у египатском званичном праву. О томе су последњих дана извештавали многи арапски као и многи британски медији – једино немачки квалитетни медији о томе нису чули ништа. Немачки журналисти су задњих дана били фиксирани на велику и важну фолклорну представу, при којој се важни политичари срећу са Муслиманима: Исламска конференција. Кад се незна како даље, онда се оснива једна радна група. Ово важи и за »Исламску конференцију«. Овде се дебатује о свим важним стварима, чак и о томе, ко је заправо надлежан за Исламску конференцију. Недавно је савезно Министарство правосуђа одлучило да уведе једно планетно место за исламско Шарија-право. Како је онда то са полним саобраћајем са мртвим женама: смеју ли то у будуће и Муслимани у Немачкој? Шта нашем Министарству правосуђа кажу о томе стручни Шарија-саветници? И какав став о томе има фолклорна група Исламска конференција? Радикалноисламско Муслиманско братство, које у Египту хоће да законом озваничи полни саобраћај са мртвим женама, је уосталом радо виђени гост у Белој кући у Вашингтону. Немачки медији су египатско Муслиманско братство представили као »либерално и толерантно«… Ми импотирамо овакве погледе на свет са мигрантима из овог културног круга. OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Спутник Написано Мај 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Где су деца највише сексуално злостављана http://www.youtube.com/watch?v=6BRzhB1BjKQ&feature=related У религији мира и толеранције сат другачије откуцава. На срећу ту је учени човек, који јако лепо и аналитички објашњава овакве околности. Уколико би неко казао: ово је његово лично мишљење и нема обавезујући карактер, томе бих и ја верски ненаучен могао врло успешно да контрирам: The Prophet Muhammad is the model we follow. (нека ме нико не ода, ово сам преписао) На послетку: нема разлике између Бога Муслимана, Хришћана или Јевреја. Ово је једна од основних истина, коју сам научио још при мојој првој посети џамији. OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Драга браћо и сестре! Исламом се бавим већ пет, шест месеци и сазнао сам многе занимљиве ствари, које бих врло радо учинио доступним свима онима, за које је ово такође интересантна тема. То и јесте разлог отварања нове теме. Целокупан материјал је са иностраних страница, са којих сам прикупљао текстове и онда их преводио на Српски. Ја сам хоби-преводиоц, кору хлеба зарађујем на други начин (са знојем лица својега) а преводом се бавим кад имам могућности. Ово су адресе страница, које посећујем: http://www.pi-news.net/ http://marc-doll.de/ http://www.reconquista-europa.com/ http://medforth.wordpress.com/ http://www.isioma.net/i-jihad.html http://www.islaminst.../Start.2.0.html http://www.zukunftskinder.org/ http://zoelibat.blogspot.com/ http://europenews.dk/de/ http://www.derprophet.info/ http://michael-mannheimer.info/ http://koptisch.wordpress.com/ http://schroeter.wordpress.com/ http://sioede.wordpress.com/ http://atlasshrugs2000.typepad.com/ http://www.thereligionofpeace.com/ http://www.politicalislam.com/ http://spencerwatch....g/dhimmi-watch/ http://www.loonwatch.com/ http://www.jihadwatch.org/ http://www.islamophobia-watch.com/ Драга браћо и сестре, нека нам је наш драги Господ Бог на помоћи! ti si se bavio islamom već šest mjeseci.Čini mi se ovakvim shvatanjam i ovakvim izvorima da se baviš i šest stotina hiljada godina ništa nećeš skontati. to iz samo jednog razloga a to je :Tebe za upoznavanjem islama ne goni želja da se upoznaš sa učenjima te vjere.Tebe gone mržnja i predrasude. Najbolji dokaz za to su i ovi izvori koje navodiš.Ako želiš da se upoznaš sa islamom imaš na internetu prevod Kurana i čitaj ajet po ajet i pitaj za značenje. Vjeruj ovako samo bježiš od istine (Ovim načinom kojim si počeo da pišeš o temi "islam") uvodiš i sebe a i druge u laž. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 ti si se bavio islamom već šest mjeseci.Čini mi se ovakvim shvatanjam i ovakvim izvorima da se baviš i šest stotina hiljada godina ništa nećeš skontati. to iz samo jednog razloga a to je :Tebe za upoznavanjem islama ne goni želja da se upoznaš sa učenjima te vjere.Tebe gone mržnja i predrasude. Najbolji dokaz za to su i ovi izvori koje navodiš.Ako želiš da se upoznaš sa islamom imaš na internetu prevod Kurana i čitaj ajet po ajet i pitaj za značenje. Vjeruj ovako samo bježiš od istine (Ovim načinom kojim si počeo da pišeš o temi "islam") uvodiš i sebe a i druge u laž. Pa ti demantuj to sto se pise. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 http://michael-mannheimer.info/2012/04/28/mohammed-als-vorbild-islam-erlaubt-sex-mit-toten/#more-10225 Прилог од UdoUlfkotte Предговор од MichaelMannheimer Секс са мртвима? У Египту у будуће одобрено? Томе је Мoхамед узор. То наравно "нема никакве везе са Исламом", знају наши "у Ислам упућени" Mainstream-медији, који још увек верују у бајку о мирољубивом Исламу. И већ видим разјарене Муслимане, који сасвим озбиљно тврде да њихова религија "није таква", него се ради о смишљеним лажним информацијама западних исламомрзаца, а ако чак и јесте тако, онда то "нема везе са Исламом" (ову стандардну формулу познајемо добро – увек када право, перверзно и човеконепријатељско лице Ислама изађе на површину). Ово кажу при убиству из части (Ehrenmorden), при кораном дозвољеном батинању жена (Verprügeln) од њихових мужева, при годишњих 750.000 бруталних полних сакаћења (Genitalverstümmelungen) у исламским земљама, при сексу са децом (Sex mit Kindern) – и још, са сексом Муслиманског мушкарца са покојницом. Ово би у будуће требало у Египту, где је Муслиманско братство преузело власт, бити сасвим легално могуће и Исламом оправдано. Удо Улфкоте пише поближе о томе. "У лепом Египти Муслимани настоје да озаконе право на полни саобраћај са пренимулима. Пре 14 месеци свргнут је Мубарак, уз клицање западних журналиста. А сада наступа оно, што смо ми (примедба: критичари Ислама) предсказали. И одвратни развој ствари се неће зауставити пред нашим границама. " Оно што Улфкоте НИЈЕ написао (а могуће није ни знао) јесте, да се настојање Муслиманског братства позива на један Хадис, у којем се извештава да је сам Мохамед био неркофил: У књизи Al-Mutaki Al-Hindi, која базира на збирци Хадиса од Jalal ul-Din Al-Suyuti стоји: „Испричано је према сведочанству Ибн Абаса, да је Мохамед … спавао са својом (мртвом) женом у гробу, како би јој олакшао терет гроба …“ У енглеском тексту гласи: Narrated by Ibn Abbas: "I (Muhammad) put on her my shirt that she may wear the clothes of h e a v e n, and I SLEPT with her in her coffin (grave) that I may lessen the pressure of the grave. She was the best of Allah’s creatures to me after Abu Talib " Порекло: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2135434/Egypts-plans-farewell-intercourse-law-husbands-sex-DEAD-wives-branded-complete-nonsense.html http://doctorbulldog.wordpress.com/2012/04/26/obamas-arab-spring-in-egypt-brings-new-laws-sex-with-14-year-olds-and-the-dead/ Post Scriptum Искрено ми је жао због евентуалне ноћне море. Нека се наш Драги Господ смилује! Ponovo pokazuješ na svoju lošu i podlu namjeru a to je prikazati islam u najgorem obliku.Tu sam da tvoje laži koje iznosiš o islamu razotkrije. Bratski jedan savjet, ako nerazumiješ jezik jednog naroda onda ne bakći se oko njega. arapski jezik je more koje niko još preplivao nije. Izraz u hadisu se mkoristi "idtadžea" što znaći leći pored nekoga. Izraz koji se koristi za sexualni odnos je "džamea", ili "dehale biha".Tako da to nema veze sa tim. Treće žena je starica umrla a imala je najljepše ponašanje i najljepšu narav od ljudi koje je Allahov poslanik a.s. poznavao.Zato je rekao ona je za mene poput moje majke. Da li onaj koji kaže tako nešto može imati odnos sa tom osobom.A drugo tekst od hadisa ne govori uopšte o tom nakaradnom shvatanju kojeg ti ovdje na jedan morbidan način pokušavaš ubaciti čitaocima. Sram da te bude zbog ovih podmuklih podvala na račun islama. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 I još je ovdje jedna stvar više nego očita.A to je Egiptom su vladali političari koji su bili prozapadno orijentisani(zapad ih i postavio, i oni su ugnjetavali svoje narode).Sada islamisti su jako uticajni u političkom životiu i treba ih ocrnuti .Poruku koju žele poslati u svijet je: "Ljudi čuvajte se ovih od njih ni živi ni mrtvi nećete imati mira".Oni se sexaju i sa mrtvima. Koliko je jadan i providan pokušaj. ovo je jedan od najboljih dokaza koliko su mediji uticajni i koliko se samo mogu zloupotrebiti. Naravno neki na to lako padaju, Bog im dao oči a oni slijepi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Босанац, шта се ово дешава у Сирији између муслимана? Видим, неко је окачио монструозан снимак на јутјуб. sirijska vlast su pripadnici jedne sekte koja je otpala od islama.oni smatraju da je Alija Bog.Tako da oni sa islamom nemaju ništa zajedničko osim imena koja su nam ista. Lakše je meni kao muslimani sklopiti zajedničku sa vama krščanima nego sa tim otpadnicima od islama.Ubijaju ljude koji pripadaju ehli sunnetu.Smatram da je najveći stepen borbe na Božijem putu borba radi svrgavanja s vlasti tih budala.Na onom video snimku zakopavaju čovjeka koji kaže vjerujem da je jedan Bog, Allah.A ovi mu odgovaraju Bog je Bešar Esed(predsjednik Sirije.)to što se dešava tamo je varvarstvo vlasti Sirije potpomognotih paganskim postrojbama iz Irana.Ubijaju nejač.Čak je i jedan svečenik ubijen tamo pokušavajuči da spasi nečiji život. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Не треба нападати ислам. Треба подржати нормалне људе који практикују и тумаче нормалан ислам. Таквих људи има. Лично сам их упознао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 sirijska vlast su pripadnici jedne sekte koja je otpala od islama.oni smatraju da je Alija Bog.Tako da oni sa islamom nemaju ništa zajedničko osim imena koja su nam ista. Lakše je meni kao muslimani sklopiti zajedničku sa vama krščanima nego sa tim otpadnicima od islama.Ubijaju ljude koji pripadaju ehli sunnetu.Smatram da je najveći stepen borbe na Božijem putu borba radi svrgavanja s vlasti tih budala.Na onom video snimku zakopavaju čovjeka koji kaže vjerujem da je jedan Bog, Allah.A ovi mu odgovaraju Bog je Bešar Esed(predsjednik Sirije.)to što se dešava tamo je varvarstvo vlasti Sirije potpomognotih paganskim postrojbama iz Irana.Ubijaju nejač.Čak je i jedan svečenik ubijen tamo pokušavajuči da spasi nečiji život. Šiiti protiv sunita, u stvari? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука