Драган Јашић Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 вата ме радост , напокон од понедељка ОДМОР ! 29dz8zk ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 vrbopuc sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 On 3. 9. 2011. at 8:51, Александра В. рече Страх од тога шта ће бити сутра.... , da.... neeee-dobro, uglavnom :huh: -_- ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 огладнео сам Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 On 9. 9. 2011. at 10:00, јашадр рече вата ме радост , напокон од понедељка ОДМОР ! 29dz8zk Е па комшо могу да замислим твоју радост... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 On 9. 9. 2011. at 8:29, мирођија рече Радост,јер сам опет са вама. Мирођија да знаш да си и мене обрадовала када сам сада видео овај твој пост слава Богу!!! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 On 9. 9. 2011. at 8:29, мирођија рече Радост,јер сам опет са вама. Душа моја, тако се радујем, слава Богу. pivo srcee мирођија је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 On 9. 9. 2011. at 14:20, Зорица екс Милева рече Душа моја, тако се радујем, слава Богу. pivo srcee algabacaju zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Umor... 1303_womens Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Ужурбанција... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Дремежжжжжжжж, а ускоро морам да се спремам за посао, а тако ме мрзииии............ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Уууууу, Михајло, сад си ме расанио njamnjam 0110_hahaha мирођија, Давидова and Михајло је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 nervoza Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 On 12. 1. 2012. at 13:45, Михајло рече :'( :'( :'( :'( Михајло је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука