Лидија Миленковић Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Цитат Цитат Чуј...вата...?! Ма, уфатијо, има десетину дана, но не пушћа, овај премор.Липцах начисто. Скроз ми ме жао :( Ајде, Лики, немој да се обесхрабрујеш. И од горег има горе. Видећеш сјутра. prstgore prstgore Е, сад ме докусури дибидуз !И текако ћу да видим сутра, кад радим од 7 ујутру до 11 увече. Ал, фала на покушају prstgore Цитат Цитат to i ja mogu da kažem 7896634 Бато, мој, Марти, јел ти ме жао ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Цитат Lidoooo Ne daj se,ovo vreme me ubi,ali ako je ovako :( :( Убићу ово време, секана, ја због тебе prstgore prstgore prstgore Јесам уморна, али волим свој посао, па се брзо регенеришем 7896634 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 O Bože,baš je danas retko čuti da neko radi posao koji voli,baš mi je drago da je tako prstgore prstgore prstgore Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Цитат Цитат Lidoooo 7896634 Ne daj se,ovo vreme me ubi,ali ako je ovako :( Убићу ово време, секана, ја због тебе prstgore prstgore Јесам уморна, али волим свој посао, па се брзо регенеришем Ајде, ајде, регенерацијо моја, главу горе. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Цитат O Bože,baš je danas retko čuti da neko radi posao koji voli,baš mi je drago da je tako dizzy999 :cheesy: da svi ljudi vole posao koji rade, tj rade ono sto vole, ova planeta bi skroz drugacije izgledala Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Vata me zalost.Danas mi je umro pas.Sumnjamo da je otrovan,posto nije imao ni dve godine. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Жао ми је, Изи, знам колико си га волела 4chsmu1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Цитат Vata me zalost.Danas mi je umro pas.Sumnjamo da je otrovan,posto nije imao ni dve godine. Јако ми је жао због твог пса, и ја имам љубимце, па знам како је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Lidija,Malina,puno vam hvala! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Vata me zima. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 vata me sladoled prosjek-jedan porodični dnevno,sam naravno dobro će bit ako samo grlo nastrada "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Нека мучнина,емотивни бол,плач... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Несаница, кад треба да спавам! Море бити од роштиља.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука