Jump to content

Умјетност фотографије.

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

e bas si nepristojan!  8084.gif

nastavi, molim te! 8084.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

... ??, ?????  0110_hahaha

pa ajde nemoj sad da stajes  :smiley:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Искушениче ево овдје https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,630.0.html имаш православну фотографију мислим да фотографије господина Милована већ постоје. Надам се да ће и остале да ти се допадну  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

?????????? ??? ????? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,630.0.html ???? ??????????? ??????????? ?????? ?? ??????????? ????????? ???????? ??? ???????. ????? ?? ?? ?? ? ?????? ?? ?? ?? ???????  :drugarstvo:

?? ?? ????????.

??????????.

klapklap

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Ух, не волем већину стилова овде. Од световних волем слике саобраћајница и река. Ако ко воле портрет и жанровске фотографије има их на овим сајтовима да их за читав живот не погледа.

www.photodom.ru

www.photosight.ru

www.lifeisphoto.ru

club.foto.ru

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

??, ?? ????? ?????? ??????? ????. ?? ????????? ????? ????? ????????????? ? ????. ??? ?? ???? ??????? ? ????????? ??????????? ??? ?? ?? ???? ????????? ?? ?? ?? ????? ????? ?? ???????.

www.photodom.ru

www.photosight.ru

www.lifeisphoto.ru

club.foto.ru

?????. ????? ??? ???? ??????? ? ????? ????? ????? ???????????. ????? ??? ????? ?????  :smiley:

????? ?? ?? ???????.. ???????? ????. ?????? ??? ??? ???? ???? ??????? ??????????? ??? ?????????.

?.? ??? ?? ????????? ?? ????? ????????? ???? ???????, ?? ?????, ??? ????? ?? ? ?????? ????... ???? ?? ??? ?? ??????? ?? ?????.  :drugarstvo: klapklap

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...