Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Много једноставно - само треба да продаш људима који неће да купе... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Много једноставно - само треба да продаш људима који неће да купе... Treba imati ono nesto sto je imao Jobs. On je covek prodavao ljudima ono sto nije nikada ranije postojalo.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 A zasto onda grci ne prodaju vise i vise se razviujaju i bogate vec su bankrotirali? Da nisu oni izasli iz EU? ZATO STO SU POZAMILJIVALI MNOGO VISE NEGO STO ZARADJUJE NJIHOVA PRIVREDA KOLIKO HILJADA PUTA TREBA DA TI PONOVIM!? JEL TREBA DA TI NACRTAM DA BI SHVATIO? IZ ISTOG RAZLOGA BI TI BANKROTIRAO AKO SI MILIJARDER A POZAJMIS BILIONE I POSLE NEMAS DA IH VRATIS. Jel ti je jasno sada ili ima kraja tvojim krajnje nepotrebnim i evidentno pitanjima na koje sam mozes da nadjes odgovor a ne mene da peglas. Ako nadjes bilo koji clanak zasto je Grcka u dugu shvatices da to nema veze sa njihovim clanstvom u EU vec sa njihovim generalnim dugovima. Ne mozes ako imas platu 1000 evra u Srbiji(ako si bogat) da pravis kredite od po Milion evra. Al to idalje ne znaci da je tvoja plata mala i da zaradjujes lose u firmi kojoj radis. Jel ti sad jasno? Jer sledece idu slicice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Treba imati ono nesto sto je imao Jobs. On je covek prodavao ljudima ono sto nije nikada ranije postojalo.... To ne razvija slobodnotrzisnu privredu jedne drzave. To razvije jednog privrednika. Takve stvari i takvi privrednici bi sad Srbiji najmanje trebalo jer nam je DOSTA MONOPOLISTA NA UVOZ. btw, te monopoliste na uvoz ili kako ih vi zovete TAJKUNI bi takodje iscezli sa EU jer bi josh mnogo preduzeca moglo da pocne da radi sa uavozom i izvozom robe, posledica zatovorenih granica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Само кажем да ми имамо мноооого важног посла да завршимо у својој кући. Док не почистимо смеће из свог дворишта, бесмислено је да зовемо госте... Onda neće ni imati smisla ulaziti u EU. Treba da gledamo svoja posla pvenstveno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Па сигурно, да имамо јаку економију ми би њима постављали услове, а не они нама. Дуња је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Па сигурно, да имамо јаку економију ми би њима постављали услове, а не они нама. И војску - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Кад имаш паре можеш да купујеш играчке... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Кад имаш паре можеш да купујеш играчке... Кад имаш војску можеш да отмеш и нафту и правиш паре. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Кад имаш војску можеш да отмеш и нафту и правиш паре. Када имаш војску можеш да купујеш играчке. 4chsmu1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Отимање не прави паре. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Отимање отима паре. 4chsmu1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Отимање не прави паре. О итекако прави. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Па сигурно, да имамо јаку економију ми би њима постављали услове, а не они нама. Zašto mi nemamo jaku ekonomiju uopšte? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Па сигурно, да имамо јаку економију ми би њима постављали услове, а не они нама. Zašto mi nemamo jaku ekonomiju uopšte? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука