Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Nego, ako ti je toliko lose u EU, sto pa tamo zivis i radis sto ne dodjes u Srbiju. Prika, nemacka je bogata bila i bez EU, nasi gastarbajteri su vec nekoliko decenija po Austriji a austrija je tek pre desetak godina usla u EU. Italija, Francuska, Britanija,.... mislis da su postali bogati zbog ulaska u EUn ili su vec ranije bili bogati? Nisamm ja otisao u EU vec u Italiju, samo sto ti mislis da postoji nesto kao "EU" a to je ustvari samo jedan trgovacki sporazum... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Zastavine pistolje naprimer? Fiatove Automobile naprimer? Slatkise? Ne radi se o tome sta Srbija izvozi, vec sta bi sve mogla da izvozi ukoliko bi se investicije dosle i preduzeca otvorila. Sto se onda Italija kad joj toliko ne valjaju evropski fondovi ne pozamljuje naprimer od kine? Hahahaha... ako tebi kaze da ne pozajmljuje od Kine? A ti to kao hoces da konkurises Fiatu sa Zastavom po Skandinaviji? Auuuuu ala si tu zavrsio dobre skole.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Jel' vas uce verizni racun dole ili vam uvaljuju dop? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Prika, nemacka je bogata bila i bez EU, nasi gastarbajteri su vec nekoliko decenija po Austriji a austrija je tek pre desetak godina usla u EU. Italija, Francuska, Britanija,.... mislis da su postali bogati zbog ulaska u EUn ili su vec ranije bili bogati? Brale, znash engleski uporedi pogledaj zasto je Eu stvorena i koliko se privreda razvila tamo. http://en.wikipedia...._European_Union Ovde imas dosta toga naucno dokazanog i proverenog u vidu podatka. Nisu postali bogati ali su postali josh bogatiji nego sto jesu bili bi znatno slabije zemlje bez EU. Ekonomija EU je najjacha na svetu, pa ti vidi. Naravno da bi Francuska bila bogatija od Srbije i bez EU, ali ne bi bila ni upola bogata koliko je sad bez EU. Cinjenica je da ce se Srbiji povecati GDP, poboljsati privreda i ojacati drzava sa EU. Eu nije samo mali trgovacki sporazum, Eu je grandiozni trgovacki sporazum. I nema potrebe vise da ti objasnjavam ti zapravo ni ne zelis da shvatis i istrazis i proveris cinjenice iza cele price, ti zelis da hejtujes Eu dok uzivas u benefitima iste, ja to prijatelju zovem, licimerje. A ti to kao hoces da konkurises Fiatu sa Zastavom po Skandinaviji? Auuuuu ala si tu zavrsio dobre skole.... Pocinjem da mislim da samo imas zelju da mi kontriras bez da stvarmo razmislis i pokushas da razumes sta ti pricam. Ne nisam rekao da konkurisem fiatu vec da konkurisemo sa FIATIMA koji se proizvode U SRBIJI drugim automobilima tog segmenta. TO BI DONELO PRILIV NOVCA U SRBIJU, KAPISKO? Priliv NOVCA SMANJUJE INFLACIJU I POVECAVA SNAGU DINARA? KAPISKO? JAFA KEKS AKO SE PRODAJE U NEMACKOJ DONOSI NOVAC U SRBIJU KAPISKO? PRILIV NOVCA SMANJUJE INFLACIJU POVECAVA SNAGU DINARA KAPISKO? Da si iole upucen u privredu i ekonomiju znao bi da zastava druze moj vise ne postoji kao proizvodjac automobila, sada zastavine fabrike proizvode ovaj novi fiat zaboravih mu ime, be segmeta mislim da je. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 nekad nisam imao nista, a sad imam milione... ...dugova :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Brale, znash engleski uporedi pogledaj zasto je Eu stvorena i koliko se privreda razvila tamo. http://en.wikipedia...._European_Union Ekonomija EU je najjacha na svetu, pa ti vidi. A u EU ekjonomiju racunas i Grcku ili ne? A EU je formirana oko trgovackog ugovore izmedju Nemacke i Francuske. I sada se samo prosiruje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/European_Coal_and_Steel_Community Evo prika, ovo je pocetak EU. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 A u EU ekjonomiju racunas i Grcku ili ne? Da racuna se i Grcka. Sto zbog njenog trenutnog problema? Znash sta je najjache, trzisna ekonomija ce da sredi grcku i izaci ce iz krize. Sto se grcke tiche njena kriza nije uopste strasna kakve su krize u nekim zemljama bile. A EU je formirana oko trgovackog ugovore izmedju Nemacke i Francuske. I sada se samo prosiruje. Ne vidim zasto je Tema formiranja EU dosla u kadar? Ako ne mozes da ispratis ove ekonomske termine i stvari, kapiram nova oblast, nisi upoznat, pocni malo sa vikipedijom, citaj, edukuj se. Ima zvonkoM dobrih jknjiga na tu temu od ovih njegovih libetarijanaca a imas brale i internet pa pretrazi istrazi, pa donesi zakljucak, nemoj tu samnom da se prepires. Ja sam ti objasnio sta ti ekonomija kaze, a ti ako oces ostani neobrazovan na tom polju i bandoglavu ubedjen u svoje misljenje ja tu ne mogu nista. I sve to dok si nabio guzicu u italiju i uzivas plodove postojanja trzista kao sto je EU. http://en.wikipedia....Steel_Community Evo prika, ovo je pocetak EU. Jel ovo stavljas da pokazes da znash "nesto" o Eu posto ekonomiju slabo poznajes? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 JAFA KEKS AKO SE PRODAJE U NEMACKOJ DONOSI NOVAC U SRBIJU KAPISKO? PRILIV NOVCA SMANJUJE INFLACIJU POVECAVA SNAGU DINARA KAPISKO? Ovo nam je glavni adut ..... Razvalicemo nemacku industriju slatkisa.... Ti bi prijatelju, posto nam sada ne trebaju vize, trebao da odes jednom do Leverkuzena u blizini Kelna, da vidis industrijsku zonu pa bi shvato koliko je sve to sto ti prica bez ikakvog kontakta sa stvarnoscu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Mislim da ce Volvo da stavi kljuc u bravu kada krenu vozila sa kragujevacke trake ..... A mozda i sam Torino....ako nam krene..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Ovo je samo jedno preduzece iz te industrijske zone. Samo jedna firma.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Ovo nam je glavni adut ..... Razvalicemo nemacku industriju slatkisa.... Nemam pojma o cemu pricas. Ko je pricao o razviljavanju nemacke industrije slatkisa. Poenta je da mi konkurisemo nasom. Ukoliko nemamo carine koje ce da se placaju jafa keks ce biti u cenovnom ranku i slatkisa iz nemacke, francuske spanije holandije te ce neko da ga kupi, sto ce da nam stvara profit. A da ti ponovim PROFIT => Dolazak novca u srbiju => jacanje srpske privrede => smanjenje inflacije => potencijalne investicije u jafu ljudi koje interesuju da zarade preko nje. Sto se jafe tiche to je samo jedan primer, imamo mi gomilu produkta koje bi mogli da izvozimo, oruzije, fiatove automobile, slatkise, odecu, obucu, alkoholna pica, lekove, poljoprivredne i stocarske proizvode. Pored roba mozemo da izvozimo i usluge. Pa umesto da moras da ides u italiju da radis, da italijani dodju u tvoju programersku firmu u srbiji i da pazare tvoje usluge, sto bi opet bio novac upucen Srbiji. Ovako nece da kupuju tvoje usluge u Srbiji jer imaju visak odliva novca, kroz razne carine i poreze. Te te "mame" da odes iz svoje rodne zemlje u inostranstvo. Misli o tome, i manje budi bandoglav ( nije hriscanski cuo sam ) Ti bi prijatelju, posto nam sada ne trebaju vize, trebao da odes jednom do Leverkuzena u blizini Kelna, da vidis industrijsku zonu pa bi shvato koliko je sve to sto ti prica bez ikakvog kontakta sa stvarnoscu. Ti si drzak i bandoglav, kao i bez argumenata. Ja druze, imam celu ekonomsku nauku i gomilu podataka koji podrzavaju ovo sto pricam. A ti imas ogromnu rupu u znanju. Kao sto hoces. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Mislim da ce Volvo da stavi kljuc u bravu kada krenu vozila sa kragujevacke trake ..... A mozda i sam Torino....ako nam krene..... Ja ne znam da li ti imas deficit inteligencije ili sta? Naravn oda volvo nece da stavi kljuc u bravu ali izvozicemo naprimer 50 fiata godisnje tamo, sto je opet NEKI prihod naspram NULA PRIHODA. I nula izvezenih fiata. Dakle ostvarujemo VECI PRIHOD. Sta ti tu nije jasno? Pobogu covece ti si toliko neupucen u ekonomiju da je to uzas. Mada ni ne zameram ti, nabio si guzicu u EU protiv koje si inace, njene politike i privrede, tamo zaradjujes pare, tamo trosis, tamo si ljudski resurs verovatno obrazovan u SRbiji o trosku nase drzave i nasih poreskih obaveznika i sad tamo razvijas privredu. Pa ti je lako da pricas tu svakojake prozivke i budes bandoglav po internetu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Ti si drzak i bandoglav, kao i bez argumenata. Ja druze, imam celu ekonomsku nauku i gomilu podataka koji podrzavaju ovo sto pricam. A ti imas ogromnu rupu u znanju. Kao sto hoces. Super ti je ta nauka, samo Volkswagene vozi pola Srbije a zastavu ne verujem da vozi ijedan nemac.... A i nece u ovom veku... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2011 Tako da to ukidanje carina odgovara nemcima... a nama... manje, puno manje .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука