Гости Guest Написано Октобар 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Suncokret54 and dvabu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 dvabu and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dvabu Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=H9zp_i65Y9o Данас је слава и у Пећкој Патријаршији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 И у 63. падобранској... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Данче*, Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 http://www.liveinternet.ru/users/4734325/post339993888/ Молитва прва Пресветој БогородициО, Пресвета Дјево, Мати Господа вишњих Сила, Царице неба и земље, свемоћна Заступнице града и земље наше! Прими ово похвално и благодарно појање од нас недостојних слугу Твојих и молитве наше узеси ка престолу Бога Сина Твога да милостив буде нама грешнима и да благодат Своју распростре на оне што поштују свечасно Име Твоје и клањају се са вером и љубављу чудотворној икони Твојој. Јер ми нисмо достојни да се Он смилује на нас, ако Га Ти, Владичице, не умилостивиш за нас, пошто Ти све можеш код Њега. Зато прибегавамо Теби као сигурној и брзој Заступници нашој: услиши нас који се молимо Теби; заклони нас свемоћним покровом Својим и измоли у Бога, Сина Свога, пастирима нашим ревност и бригу за душе наше, градоначелницима – мудрост и силу, судијама – правду и непристрасност, наставницима – разум и смиреноумље, супрузима – љубав и слогу, деци – послушност, злостављанима – стрпљење, увредиоцима – страх Божији, тужнима – благодушност, радоснима – уздржљивост, а свима нама дух знања и побожности, дух милосрђа и кротости, дух чистоте и правде.О, Пресвета Госпођо, смилуј се на немоћне људе своје: расејане сабери, заблуделе на прави пут изведи, старост подржи, младеж оцеломудри, децу васпитај и погледај на све нас погледом милостивог заступништва Твог, подигни нас из дубине греховне и просвети очи срца нашег да гледају на спасење; милостива нам буди овде и тамо: у крају где ћемо се налазити после пресељења са земље и на Страшном Суду Сина Твог, а оце и браћу нашу што су се у вери и покајању преставили из живота овог, уврсти у вечном животу са анђелима и са свима светима. Јер Ти си, Госпођо, слава небеских и земаљских бића, Ти си по Богу нада и заступница свију нас који Ти са вером прибегавамо. Теби се дакле молимо и Теби, као свемоћној Помоћници, предајемо сами себе, и један другог, и сав живот свој, сада и увек и кроза све векове.Амин! Молитва друга Пресветој Богородици у невољи и потиштеностиПреблага Царице моја, Пресвета Надо моја, Уточиште сиротанима и Заступнице путницима, Помоћи онима који су у беди, Заклоне потиштенима, видиш моју невољу, видиш моју муку: са свих страна сам опкољен искушењем, а нема никога да ме одбрани. Зато ми Ти сама помози као немоћном, збрини ме као странца, упути ме као заблуделог, излечи ме и спаси као безнадежног. Немам друге помоћи, ни заступништва, ни утехе осим Тебе, о Мајко свих невољних и оптерећених! Стога погледај на мене грешног и потиштеног и закрили ме пресветлим омофором Својим да се избавим од зала која су ме опколила и ја ћу вавек славити преславно Име Твоје. Амин! Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 http://img-fotki.yandex.ru/get/9500/37009792.199/0_9d1fc_2f30e542_XL.gif Слава нек је Божјој Мајци што молитве сузне чује, што молитве богомољне премилосно испуњује! Ненад Р., Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 https://youtu.be/XBPb5VQewd4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Presveta Bogorodice,moli Boga za nas gresne forumase,a posebno za one bezgresne. Amin МилошБГ, Suncokret54, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 https://www.facebook.com/pra17/photos/a.518102028209793.124543.518098048210191/1048449675175023/?type=3&theater О, Пресвета Владичице, Дево Богородице, спаси и сачувај под окриљем Твојим чеда моја (имена), као и сву децу, девојчице и дечаке, крштене и некрштене и оне у утроби мајчиној ношене. Покриј их ризом материнства Твојег, сачувај их у страху Божијем и послушности родитељима. Умоли Господа мог и Сина Твог да им дарује оно што користи њиховом спасењу. Поверавам их материнском старању Твоме, јер си Ти Божанствени покров слугама Твојим.Амин! Sanja Т., nana, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука