Небојша Јовановић Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Нове свлачионице на Маракани Пг, Manolis and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Што би рекао један злуради гробар: Јесу им купили и шампон за нову свлачионицу Дуња and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Што би рекао један злуради гробар: Јесу им купили и шампон за нову свлачионицу A ово би му био одговор: Јадранка-Дервента and Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Што би рекао један злуради гробар: Јесу им купили и шампон за нову свлачионицу Ајде, "гробар", признај да је свлачионица одлична. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Tema je SD Crvena zvezda. Košarkaški klub o kome pišeš nije član istog, već je FMP koji koristi ime Crvena zvezda... Милан Ракић, Trifke, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ајде, "гробар", признај да је свлачионица одлична. Dobra je, ali nema nista od nje ako im Delije ne donesu sampone Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Tema je SD Crvena zvezda. Košarkaški klub o kome pišeš nije član istog, već je FMP koji koristi ime Crvena zvezda... Da te pitam čije ime nosi OK Partizan koji više ne postoji a od ove sezone se takmiči pod imenom OK Partizan Vizura a ne postoji čak ni kao takav već je upisan (u APR) pod imenom OK VIZURA sa maticnim brojem OK VIZURA i na adresi OK Vizura u Zemunu, Tošin Bunar 244a! e to je onda Partizan nije Vizura a vi niste čak se upisali ni kao Partizan Vitzura.da nekačim dokumenta ovde u ovoj temi..uglavnom licemerje farisejsko na delu. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Da te pitam čije ime nosi OK Partizan koji više ne postoji a od ove sezone se takmiči pod imenom OK Partizan Vizura a ne postoji čak ni kao takav već je upisan (u APR) pod imenom OK VIZURA sa maticnim brojem OK VIZURA i na adresi OK Vizura u Zemunu, Tošin Bunar 244a! e to je onda Partizan nije Vizura a vi niste čak se upisali ni kao Partizan Vitzura.da nekačim dokumenta ovde u ovoj temi..uglavnom licemerje farisejsko na delu. Druže, da ne preteruješ ti malo u kvalifikacijama, na jednoj ovako trivijalnoj temi? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Druže, da ne preteruješ ti malo u kvalifikacijama, na jednoj ovako trivijalnoj temi? brate ovo druže mi je zanimljiv termin ali misllim da je ne potreban ovde... no kada ti nešto uradiš (Zvezda) onda to nije to i ne moze tako vec je nesto drugo (onda to nije Zvezda nego FMP,Zvezda iz Železnika,privatni klub Nebojše Čovića itd a kada ja (Partizan) uradim to isto i jos gore (direktije) klub nije registrovan ni kao Partizan Vizura vec kao OK Vizura i po imenu,maticnom broju i sedištu (adresi) e onda je to OK Partizan sa svim minulim trofijima u obe konkurencije onaj koji je osnovan 1945 god, onda to nije privatni klub i nije OK Vizura ili Partizan iz Zemuna već je JSD Partizan i deo crno-bele porodice,sjajan poslovni potez na obostrano zadovoljstvo. mada se najčešće sve prećutkuje,sve u svemu. Šta je to nego dvoličnost tj licemerje. P.S. ne slažem se da je tema trivijalna ali ok to je tvoje mišljenje kao partizanovca te ga ja poštujem Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Da te pitam čije ime nosi OK Partizan koji više ne postoji a od ove sezone se takmiči pod imenom OK Partizan Vizura a ne postoji čak ni kao takav već je upisan (u APR) pod imenom OK VIZURA sa maticnim brojem OK VIZURA i na adresi OK Vizura u Zemunu, Tošin Bunar 244a! e to je onda Partizan nije Vizura a vi niste čak se upisali ni kao Partizan Vitzura.da nekačim dokumenta ovde u ovoj temi..uglavnom licemerje farisejsko na delu. Opusti se, tema i nije o Partizanu nego o Zvezdi, tako da ne znam kakve veze ima ovo što si gore pisao. Generalno ja mislim da bi vi navijači zvezde trebali više da potencirate to da je ovo neki drugi klub a ne onaj koji je član SD Crvena zvezda, koji je zvanično zamrznut... http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=12&nav_id=531581 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 brate ovo druže mi je zanimljiv termin ali misllim da je ne potreban ovde... no kada ti nešto uradiš (Zvezda) onda to nije to i ne moze tako vec je nesto drugo (onda to nije Zvezda nego FMP,Zvezda iz Železnika,privatni klub Nebojše Čovića itd a kada ja (Partizan) uradim to isto i jos gore (direktije) klub nije registrovan ni kao Partizan Vizura vec kao OK Vizura i po imenu,maticnom broju i sedištu (adresi) e onda je to OK Partizan sa svim minulim trofijima u obe konkurencije onaj koji je osnovan 1945 god, onda to nije privatni klub i nije OK Vizura ili Partizan iz Zemuna već je JSD Partizan i deo crno-bele porodice,sjajan poslovni potez na obostrano zadovoljstvo. mada se najčešće sve prećutkuje,sve u svemu. Šta je to nego dvoličnost tj licemerje. P.S. ne slažem se da je tema trivijalna ali ok to je tvoje mišljenje kao partizanovca te ga ja poštujem Види, нећу ја да ти солим памет, тим пре што видим да си се "надуо" те ти смета и један колоквијалан израз као што је друже. Али, заиста поредити човека који се можда нашалио, а можда и није свеједно због тог неког КК, да ли је то права Звезда или је Човић ФМП и при томе то етикетирати као фарисејство, мислим да је претерано... Но добро, као што рекох, твоја ствар DrNeoCortex and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Opusti se, tema i nije o Partizanu nego o Zvezdi, tako da ne znam kakve veze ima ovo što si gore pisao. stavi cemo temu i OK Partizan koji ne da nije zamrzut nego vise ne postoji ni pravno i fakticki.Ali to je sve ok i o tome se ne prica.a kada Zvezda uradi slicnu stvar (saradnju sa KK FMP) koji i dalje ostoji kao i KK Crvena Zvezda to onda nije to i ne moze tako. e o tome se radi. Da stari KK Crvena Zvezda je zamrzut na rok od 5 godine svi trofeji ovog novog Kluba su Zvezdini FMP postoji za sebe i u slucaju prekida saradnje njemu ostaje hala.Kako to onda Vizura koja nije cak ni promenila ime u Partizan Vizura je clan JSD Partizan kad je vas OK zamrznut. toliko o tome a otvoricu temu o Partizanu pa ces videti dokumenta. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Nemoj, verujem ti. A i ne zanima me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 да ли је то права Звезда или је Човић ФМП taj kako ti kazes Covic FMP igra u KLS i pobedio vas je u kupu a to sto je Covic usao sa parama u KK Zvezda i napravio od njega nesto i stare i nove zovite je kako hocete i vise ne moze da se dobija sa po 40 poena razlike pa to vama smeta to je druga stvar KK Zvezda je jedna duk stare KK Zvezda je vracen i uskoro ce biti odmrznuta za dve god i trofeji ove nove kako kazes idu staroj naravno Covic ima svoj interes da bude u Zvezdi bili su i vama mnogi takvi sa slicnim projektima... No srecan pocetak posta i laku noc Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Nemoj, verujem ti. A i ne zanima me. kako te ne zanima kao navijaca Partizana ili mozda nisi to? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука