Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Anastasija: Pio sam pivo bolje od Jelena, a očistio sam se samo tako...ne umem da opišem koliko sam čist...telesno..a duhovno isto, čim ovako bez gneva se dopisujem sa ovim tupavim forumašima. Ratko08: mislim da može van posta do 3 piva, u stvari za ženske do 1 (celog) a za muške koji su stariji od 18 godina, do 3 piva van posta. Naravno ako ne podnose ne moraju ni da piju. :229229229: која мерка :229229229: :229229229: :229229229:има људи који могу 5 да попију а ништа, ал то је зато што су нашикани ко звери већ smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif има људи који попију пола чаше па не умеју да причају више :229229229: :229229229: :229229229: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 pa kaže se da je greh napijati se i prejedati se.. Mislim da žene ne mogu više od 1 piva (svaka čast izuzecima) a muškarci preko 3 piva (isto čast izuzecima) a da ih ne uhvati pićance. Izuzetak :229229229: :229229229: Два smej.gif smej.gif smej.gif More... bolje da ćutim :229229229: :229229229: ( Saro,to su tri smej.gif)то је 6 колико ја видим :229229229: :229229229: :229229229: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Не, ниси ме разумео, не причам о гадљивости... Нити о бројању залогаја. То ти је као умишљај код извршења кривичног дела. :229229229: Свестан си последице и пристајеш на њу. Разумеш?? Видиш да пише на саставу да има или може имати нешто мрсно, и свеједно ћеш појести то, био то kg или mg, или не било тога уопште. :229229229: ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 имаш грешку у постулату - апсолутна исина да јесте кривично дело. spavanje1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Možda je stvar u tome što sam očistio telo (koliko toliko) u ovoj prvoj nedelji pa telo prepoznaje otrov (alkohol)...a može biti i da sam trebao da popijem još jedno...ali to opet nije dozvoljeno u postu... prstgore А ван поста јесте? а што није? Па, јел није? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Možda je stvar u tome što sam očistio telo (koliko toliko) u ovoj prvoj nedelji pa telo prepoznaje otrov (alkohol)...a može biti i da sam trebao da popijem još jedno...ali to opet nije dozvoljeno u postu... :huh: А ван поста јесте? а што није? Па, јел није? онда вино никад не бисмо употребили за светињу над светињама. :bla:пиј брате, само немој да робујеш и да правиш зло. И вино весели срце човеку, ... 0205_whistling псалм 104. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Možda je stvar u tome što sam očistio telo (koliko toliko) u ovoj prvoj nedelji pa telo prepoznaje otrov (alkohol)...a može biti i da sam trebao da popijem još jedno...ali to opet nije dozvoljeno u postu... :huh: А ван поста јесте? а што није? Па, јел није? онда вино никад не бисмо употребили за светињу над светињама. :bla:пиј брате, само немој да робујеш и да правиш зло. И вино весели срце човеку, ... 0205_whistling псалм 104. Мислим да се ти и ја слажемо око овога. Моје настојање је било да скренем пажњу на то да се не слажем са ставом да се у посту треба хришћанскије понашати него ван поста. Ако је грех у посту грех је и ван поста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Možda je stvar u tome što sam očistio telo (koliko toliko) u ovoj prvoj nedelji pa telo prepoznaje otrov (alkohol)...a može biti i da sam trebao da popijem još jedno...ali to opet nije dozvoljeno u postu... :bla: А ван поста јесте? а што није? Па, јел није? онда вино никад не бисмо употребили за светињу над светињама. пиј брате, само немој да робујеш и да правиш зло. И вино весели срце човеку, ... 0205_whistling псалм 104. Мислим да се ти и ја слажемо око овога. Моје настојање је било да скренем пажњу на то да се не слажем са ставом да се у посту треба хришћанскије понашати него ван поста. Ако је грех у посту грех је и ван поста. па треба човек да се труди више у посту, па се свети Оци понадали да ће мало човек да помери више аршин као Богу :cheesy2:а и није нужно тачно да је тамо и вамо исто :huh: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 имаш грешку у постулату - апсолутна исина да јесте кривично дело. Значи разумео си ме шта покушавам да кажем? algabacaju ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Е па тако је то... Да ли сам ја лицемер ако се због поста и верских осећаја према некоме кога не шљивим, понашам као према роду рођеном. Да ли сам ја лицимур (што кажу сремци) ако прихватам кршћански морал и начела, а не понашам се тако.... Да ли уопште може лицемерство да се стави у верске оквире, када је у вери борба зла и добра. Борба душе за истину... Не признајем лицемерје као категорију. То је више салонска психијатрија и трачање. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 тако и ви споља се показујете људима праведни, а изнутра сте пуни лицемерја и безакоња. ни једног нема праведног ... и тако то. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Овако... 19 година сам живјела у РС, тачније у Бијељини.Људи се сталлно жале, нема посла, нема пара, никакви услови за живот и сл. АЛИ, откуда људима толики скупи телефони, таблети, аута набуџена. Кажу нема се, а кафићи сваки дан пуни, нема се а пуши се марлборо. Нема посла, али зато у кафићу нема мјеста за сјести, заузели они што ''тешко'' живе. Безобразно.И још нешто. Овдје велика већина проповиједа неке хришћанске врлине, а све супротно чините. Кажете опраштајте, а онда нападате, кажете волите и будите смирени, а ви осуђујете и гордите се. Част изузецима. Осуђујете друге, а вас браните. Смишљате хх разлога да се оправдате, а другоме тражите длаку у јајету.Зар и то није лицемјерно? Караконџула, ines, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Људи су само... људи. Млађони, Драшко, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 potpuno se slazem sa tobom u svemu ovom..kao da sam ja pisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Људи су само... људи. Па онда нека буду људи скроз, или никако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука