Анастасија Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Ne petljam se ni ja vise samo sam jednom bubnuo da je Alah paganski bog meseca. Posle sam saznao da serijatski zakon za takve izjave predvidja krvnu osvetu. Kuku Grile,pa nemo da te krijemo od njih 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
иље Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Спаљивати Куран је сасвим погрешно. Куран треба читати, читати, а не спаљивати. Ту се налази корен исламског учења и упутства за односе са "кјафирима". А што се тиче спаљивања Курана: прво спаљивање Курана организовали су сами муслимани. Ево шта о томе пише Бухари: http://www.sahihalbu...&HadeethID=4658 Лепо пише: "Uthman sent to every Muslim province one copy of what they had copied, and ordered that all the other Qur'anic materials, whether written in fragmentary manuscripts or whole copies, be burnt." Оно, Uthman је наредио да се спале све остале верзије Курана како би спречио да се продубе разлике које су у њима постојале (детаљније о томе на страници https://www.pouke.org...m/page__st__240 и даље) али факат остаје: прво у историји спаљивање курана наредио је Uthman, а спровели муслимани. Поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Ne petljam se ni ja vise samo sam jednom bubnuo da je Alah paganski bog meseca. Posle sam saznao da serijatski zakon za takve izjave predvidja krvnu osvetu. Grisho,zato su i trazili da se predstavis da bi mogli da sprovedu zakon na tebi."Ova glava mnogo prica........FIK!!!" http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Ignjate nije bas valjda tako FIK. Mozda kod njih ima pokajanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Ignjate nije bas valjda tako FIK. Mozda kod njih ima pokajanje? Има, ал` прво ФИК... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 "Немци прво пуцају па онда питају за аусвајс!" - Балкан Експрес 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 gosn Fata nema pametnija posla nego da prica to sto prica ...... mogu i ja brate da pricam da sam kraljica ,da li ce mi drugi verovati ? ne znam zasto si uopste ovi temu napravio to je isto kao da si napravio temu da li je tanja ex petrija kraljica p.s. ja jesam kraljica ali nemoj nikome da kazes није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Na mene su zaboravili, sada su uputili pretnje ali stvarno bez zezanja jednom drugom coveku zato sto je kazao da sam Kuran govori o tome da je Muhamed bio pedofil. Rejhan Muric glavu cu ja tebi da skinem,kjafiru jedanПре 9 мин. · Свиђа ми се· 1 особа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Да, као што и муслиман не може бити онај који руши цркве и изваљују крстове са гробова. Или можда може? Не бих да показујем слике и снимке... U skladu sa islamskim učenjima zabranjeno je ubijanje svečenika i vjerskih službenika, zabranjeno je rušenje vjerskih objekata čak je zabranjeno sječenje stabala osim u nuždi, paljenje usjeva isl.Tako Da , Ivane, ako vidiš da je neko od muslimana takvo nešto uradio znaj da je on slab musliman. Nego da ja sada Ivane postavim pitanje iste prirode:Kakav je kršćanin koji ruši džamiju, koji ubija vjerskog službenika(hodžu) koji čak i gradi crkvu na muslimanskoj zemlji? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 U skladu sa islamskim učenjima zabranjeno je ubijanje svečenika i vjerskih službenika, zabranjeno je rušenje vjerskih objekata čak je zabranjeno sječenje stabala osim u nuždi, paljenje usjeva isl.Tako Da , Ivane, ako vidiš da je neko od muslimana takvo nešto uradio znaj da je on slab musliman. Nego da ja sada Ivane postavim pitanje iste prirode:Kakav je kršćanin koji ruši džamiju, koji ubija vjerskog službenika(hodžu) koji čak i gradi crkvu na muslimanskoj zemlji? Moj tata je jači od tvog tate ... nadam se da kontaš šta želim reći... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 То није никакав хришћанин. Такође, и то је у складу са Хришћанством, јер вјерујемо да је Бог љубав, а гдје је љубав, нема мјеста насиљу и уништавању, ма ко то био. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Kažu ljudi da ne postoje glupa pitanja ali Bosanac pobi tu teoriju Јелена Симић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Dobro nemorate odgovoriti. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Gde si se izgubio bosanac,nema te.Selam alejkum ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 То није никакав хришћанин. Такође, и то је у складу са Хришћанством, јер вјерујемо да је Бог љубав, а гдје је љубав, нема мјеста насиљу и уништавању, ма ко то био. Oprosti, brate.Slažem se s tobom u odgovoru na moje postavljeno pitanje.Ali,... Nemogu se oteti dojmu da konstatujem da je jadan onaj čovjek koji je na zemlji Fatinoj sagradio hram u kojem se Bogu klanja.Šta misliŠ da li se Bog po vaŠoj vjeri odaziva molbama onih koji mu je upučuju na uzurpiranoj zemlji a sve to navodno u ime Boga. Šta misliŠ Šta bi trebalo uraditi sa tom crkvom? Reči ću ti svoj stav. Džamiju koja je izgrađena na uzurpiranoj zemlji ja bih sruŠio. Da li si ti spreman kao teolog da uradiŠ to sa crkvom u konkretnom slučaju, koja je izgrađena na zemlji žene koja je istjerana iz svog doma pobijeno joj dosta članova familije itd. Tebi za podatak mi smo džamiju koja je napravljena u bradini djelom na zemlji jednog hriŠčanina sruŠili u potpunosti... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука