Баба Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 A zbog cega je Milosevic diktator? Konc logori, gulazi, politicki zatvorenici...? Streljanja politickih neistomisljenika? Ukidanje slobodnih izbora i uvodjenje jednopartijske diktature? Zbog cega je diktator? Ja sam bio, ponesen zeljom za slobodom svojom i svoga naroda a nakon komunistickog jednopartijskog sistema i zaveden pricama izdajnika draskovica, djindjica i njima slicnih mufljuza, jedan od onih koji su predsednika srbije gospodina Milosevica nazivali takvim, neistinitim i potpuno neprimerenim i pogrdnim nazivima. I sada se stidim tog svog ponasanja, izdajnickog prema svom narodu i svojim prijateljima a i prema sebi samom. To sam na zalost kasno shvatio, ali sam ipak shvatio. I jako se kajem zbog toga. Ali mladost je takva, iskrena, nevina i nenaviknuta na olos kojim smo mi na zalost tada bili okruzeni. A i vi danas (mislim na mlade) ste u istoj situaciji ili jos goroj. Samo sto i vama vasa iskrenost i postenje mladalacko zaslepljuju "vid" pa je mlade lako zavesti i sa pricama o "pravdi, postenju, pravima" vas zavesti i uvesti u tabor koji je upravo sve suprotno od toga. Nije Milosevic ni diktator ni izdajnik. Predsednik Srbije je bio. Sa svim manama i vrlinama koji ima svako od nas. Kriv je za ponesto a i zasluzan je za ponesto. Ni beo ni crn. Ne treba mu pripisivati krivicu koju nema. Jer obicno je to posredno pripisivanje krivice celoj Srbiji za nesto za sta nije kriva. Kao retardirana prica o "ratovima Srbije i Milosevica". Prica koju su zakuvali i plasirali neprijatelji Srba i Srbije. A kojiu srbi najzdusnije ponavljaju. Nije Srbija nikoga napala ne teritoriji bivse Juge, vec je izbila serija gradjanskih ratova na teritoriji drzave koja se raspadala a Milosevic i Srbija su samo pokusavali da ocuvaju sta se moglo ocuvati. A posle bitke su svi generali pametni. A u bitci se i gresi. A pri tom, svi koji su imali moc su bili protiv Srbije, a ne protiv Milosevica kako se pokusavali i pokusava predstaviti. Nije nikome na zapadu smetao Milosevic vec Srbija. Uostalom kao i danas kada vec odavno nema Milosevica i dalje komadaju Srbiju. Srbi jedini pljuju svog predsednika, koji je po meni ucinio ono sto je verovao da je najbolje za Srbiju i Srbe u tom trenutku. I gresio je na zalost po nekada. Ali i drugi su. Ali njihovi ne pljuju po njima. I ne pljuju po sebi. Nije Milosevic ni diktator ni izdajnik. Bio je predsednik Srbije u teska vremena i mada je mogao i bolje neke stvari da uradi siguran sam da je radio onako kako je verovao da je najbolje. Милошевић јесте био диктатор и то озбиљан диктатор. Не знам коликоо си имао година у време Слобе али могу ти гарантовати да је био диктатор , као што ти могу гарантовати да су многима бубрези били одваљени због те његове диктатуре , да су многи висили по полицијским станицама у његово време окачени лисицама за радијаторе , сломљених вилица и пребијених руку ...данима , а неки су просто нестали без трага. Да Слоба је био класичан диктатор у то нема сумње. Али опозиција је била два пута гора од њега . Драшковић и дан данас је портпарол стејтдипартмента, прво се огласи Драшковић а затим ( ако мало пратите) истим тим речима после дан или два изађе саопштење стејт дипартмента УСА. Ђинђолеску је нескривено радио за Њемце, бем ли га то код нас никад није било популарно-то радити за Њемце. А ови сад , уууу бате , сад сви листом раде за запад , само носе различите мајице да би изигравали вишепартијски систем и ништа друго. Слоба јесте био диктатор као што је тврдила опозиција АЛИ опозиција јесте била издајничка као што је тврдио Слоба. Ја наиме увек саслушам обе стране па тек онда пресудим, мислим да је тако најправедније. А ви сад процените сами шта је боље за нас Србе и Србију, један диктатор на власти или мноштво издајника на власти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Дебил издајник или паметни издајници... баш имамо избор... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Дебил издајник или паметни издајници... баш имамо избор... Добрим делом сами смо криви...ајде искрено ко се овде од нас присутних сем попова , моли за власт ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 ајде искрено ко се овде од нас присутних сем попова , моли за власт? Атеисти. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 greengrin greengrin greengrin Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Што се Милошевића тиче, мислим да у целокупној историји Србије,није постојао гори и неуспешнији владар! Три рата водио,све изгубио, без пријатеља и савезника, раселио све Србе ван матице,и довукао их у Србију,и тиме ваљда оствари ону познату паролу "сви Срби у једној држави" Привредно,морално,културолошко посрнуће Србије,никад пре виђено! Криманал сваке врсте,тајкунство,корупција, свој процват доживела за време његове владавине... Бзв ми више да набрајам,али стварно на капирам, који ви ниво свести имате,кад се сад кунете у њега !? Ево да се сложим 100% са братом Зоскетом једном Тачно тако. Потпуно је невероватно да неко велича човека ко је изгубио све ратове које је водио као "успешног" или "доброг" владара. То могу само Срби. Притом никако не треба занемарити чињеницу да он носи велику заслугу и за ове данас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Милошевић јесте био диктатор и то озбиљан диктатор. Не знам коликоо си имао година у време Слобе али могу ти гарантовати да је био диктатор , као што ти могу гарантовати да су многима бубрези били одваљени због те његове диктатуре , да су многи висили по полицијским станицама у његово време окачени лисицама за радијаторе , сломљених вилица и пребијених руку ...данима , а неки су просто нестали без трага. Да Слоба је био класичан диктатор у то нема сумње. http://www.youtube.com/watch?v=qfupV8x3C50 Bio je ovakav kao u demokratskoj Italiji? Slike su iz skole Diaz u Genovi iz 2001 godine (G8), tu su spavali demonstranti i policija je izvrsila upad u skolu tokom noci. Je li bilo ovako i u Srbiji? http://www.youtube.com/watch?v=qfupV8x3C50 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 још мало ће судити св.Кнезу Лазару, св.Цару Душану и св.Немањићима за хегемонију и клеофашизам... Svasta. Ti poredis osudjivanje jednog Seselja, Milosevica, Arkana i Legije sa srenjovekovnim srpskim vladarima. Uzas. Sta sve necu da procitam od tebe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Za neupucene gradjanski ratovi u Jugoslaviji nisu ratovi Srbije protiv ovoga ili onoga, a "tate koje su ucestvovale u tom gradjanskom ratu ucstvovali su kao vojnici JNA, a za nepismene JNA je "Jugoslovenska" a ne "srpska" narodna armija. Nisam znao da je Ratko Mladic komandant JNA bio u to doba. Kad je JNA sto li su pisali da su dobrovoljci? Nego jel si ti ucestvovao u tom ratu ili si bezbedno ziveo u italiji? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Svasta. Ti poredis osudjivanje jednog Seselja, Milosevica, Arkana i Legije sa srenjovekovnim srpskim vladarima. Uzas. Sta sve necu da procitam od tebe. Mislis da su u srednjem veku dozvoljavali paradu ponosa i prigovor savesti? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Mislis da su u srednjem veku dozvoljavali paradu ponosa i prigovor savesti? Naravno da ne. Za tu vrstu autokratije koja je vladala u srednjem veku imamo ime - Feudalizam. Ne vidim sto uopste politicki i pravno pokushavas da poredis srednji vek i danas? Autokrate srednjeg veka nisu mogli da budu fasisti ali su bili autokrate. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Nisam znao da je Ratko Mladic komandant JNA bio u to doba. Kad je JNA sto li su pisali da su dobrovoljci? Nego jel si ti ucestvovao u tom ratu ili si bezbedno ziveo u italiji? Pa ti ne znas sto sta. Mladic je rodjen u Kraljevini Jugoslaviji i bio je oficir JNA dok je postojala JNa a nakon toga oficir vojske Republike Srpske. Pa u JNA su isli i dobrovoljno, nije ti poznato? U tom ratu nisam ucestvovao a ziveo sam bezbedno u Srbiji jer na njenoj teritoriji nije bilo ratnih sukoba do napada NATO-a. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Ne vidim sto uopste politicki i pravno pokushavas da poredis srednji vek i danas? A ja ne vidim zasto ti u prici o Milosevicu pokusavas da ubacis Arkana, Legiju i ostale? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Citat: "Дана 4. октобра 1991. године, Председништво СФРЈ је унапредило пуковника Ратка Младића у чин генерал-мајора. Дана 24. априла 1992. године, унапређен је у чин генерал-потпуковника, а 25. априла 1992. постављен је за начелника штаба/заменика команданта у команди Друге војне области ЈНА у Сарајеву. На ту дужност ступио је 9. маја 1992. године. Дана 10. маја 1992. године, Ратко Младић је преузео дужност команданта у команди Друге војне области ЈНА. [1] Дана 12. маја 1992. године формирана је Војска Републике Српске, а Ратко Младић је именован за команданта Главног штаба ВРС. Јуна 1994. године, унапређен је у чин генерал-пуковника. Остао је командант Главног штаба ВРС најмање до 8. новембра 1996. године. [2]" http://sr.wikipedia.org/wiki/Ратко_Младић Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука