Jump to content

5. oktobar, dan kada su Srbi pobedili Srbe i "oslobodili" Kosovo

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Што се Милошевића тиче, мислим да у целокупној историји Србије,није постојао гори и неуспешнији владар!

Три рата водио,све изгубио, без пријатеља и савезника, раселио све Србе ван матице,и довукао их у Србију,и тиме ваљда оствари ону познату паролу "сви Срби у једној држави"

Привредно,морално,културолошко посрнуће Србије,никад пре виђено!

Криманал сваке врсте,тајкунство,корупција, свој процват доживела за време његове владавине...

Бзв ми више да набрајам,али стварно на капирам, који ви ниво свести имате,кад се сад кунете у њега !?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Што се Милошевића тиче, мислим да у целокупној историји Србије,није постојао гори и неуспешнији владар!

Три рата водио,све изгубио, без пријатеља и савезника, раселио све Србе ван матице,и довукао их у Србију,и тиме ваљда оствари ону познату паролу "сви Срби у једној држави"

Привредно,морално,културолошко посрнуће Србије,никад пре виђено!

Криманал сваке врсте,тајкунство,корупција, свој процват доживела за време његове владавине...

Бзв ми више да набрајам,али стварно на капирам, који ви ниво свести имате,кад се сад кунете у њега !?

Uz to se pravda nase "neucesce" u ratu dokazano, a zaboravljaju da su nam oceve odvodili na silu a u vojnoj knjizici im pisali "dobrovoljno sluzio" za rat u kom "nismo ucestvovali".

Mene bi bilo duboko sramota da izjavim da mi nismo ucestvovali u tom ratu jer ja a i mnogi drugi u familiji imaju sigurno vise komada njih sto su "dobrovoljno" sluzilo u tom ratu. Dobrovoljno uz batinu.

Meni je zanimljivo da Gospodin Zeljko biblija, koji je otvorio ovu temu, srecno i uspesno(nadam se ) zivi i radi u Italiji.

Nije redak primer da o tome sta je bolje za Srbiju cesto pricaju oni koji su svoje dobro obezbedili a cesto preko Evrope koja im uopste ne valja.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Uz to se pravda nase "neucesce" u ratu dokazano, a zaboravljaju da su nam oceve odvodili na silu a u vojnoj knjizici im pisali "dobrovoljno sluzio" za rat u kom "nismo ucestvovali".

Mene bi bilo duboko sramota da izjavim da mi nismo ucestvovali u tom ratu jer ja a i mnogi drugi u familiji imaju sigurno vise komada njih sto su "dobrovoljno" sluzilo u tom ratu. Dobrovoljno uz batinu.

Meni je zanimljivo da Gospodin Zeljko biblija, koji je otvorio ovu temu, srecno i uspesno(nadam se ) zivi i radi u Italiji.

Nije redak primer da o tome sta je bolje za Srbiju cesto pricaju oni koji su svoje dobro obezbedili a cesto preko Evrope koja im uopste ne valja.

Za neupucene gradjanski ratovi u Jugoslaviji nisu ratovi Srbije protiv ovoga ili onoga, a "tate koje su ucestvovale u tom gradjanskom ratu ucstvovali su kao vojnici JNA, a za nepismene JNA je "Jugoslovenska" a ne "srpska" narodna armija.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Преседник Милошевић је измислио политику и дипломатију за жуте кмере...

ми данас немамо..ни политику ..а ни дипломатију...

колико год се нисам слагао са неким потезима преседника Милошевића....он је бар имао потезе...

а за РСК није крив Милоешвић....

то захвалите Европи која је разоружала Србе у РСК и наоруала хрвате...те им послала генерале да воде рат...

Имате сада једну тужбу Срба у америци...по тој основи...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Три рата водио,све изгубио, без пријатеља и савезника, раселио све Србе ван матице,и довукао их у Србију,и тиме

Koja tri rata je vodio Milosevic? Da li bi bio ljubazan da mi pojasnis? Ja sam cuo cetiri. Jedino ako ne uvazavas odluku medjunarodnog suda koji je po tuzbi Federacije BiH odlucio da Milosevic nije vodio taj rat. Ostaju samo slovenija, hrvatska i Kosovo.

Premijer Jugoslavije je bio Ante Markovic u vreme rata u sloveniji, takozvani hrvat, i on je naredio pokretanje JNA (jugoslovenske, ne srpske narodne armije) a ne Milosevic jer on to nije ni mogao, vrhovni komandant JNA je bilo predsednistvo SFRJ, koje je brojalo 8 clanova (moram malo da detaljisem posto vidim da ne znas). tako da su za taj rat glasali i odluku vecinom doneli predstavnici hrvatske, slovenije, bih, makedonije,crne gore,srbije i dve pokrajine a ne Milosevic.

U takozvanoj hrvatskoj je bila slicna suituacija s tim sto predstavnik slovenije nije prisustvovao sastancima predsednistva ali ostali jesu. I takodje vecinski su donosene odluke a nije Milosevic odlucivao.

Cisto malo da te informisem a detaljnije informacije mozes naci u dnevnoj stampi iz onog vremena ... ako imas prilike da ih prelistas ...

Подели на овим сајтовима

Џаба Жељко Брате...ти причаш....

ово је генерација демократских промена..

још мало ће судити св.Кнезу Лазару, св.Цару Душану и св.Немањићима за хегемонију и клеофашизам...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Tipicno za nas Srbe - samo idemo iz krajnosti u krajnost... cas su za ove evroslinave barabe, cas za diktatora i izdajnika Milosevica...

Kao da osim njih nema bas nista normalno, ljudski i dobro...

Kako to rece prorok Isaija onomad njegovima - "dokle cete hramati na obe noge?"

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Tipicno za nas Srbe - samo idemo iz krajnosti u krajnost... cas su za ove evroslinave barabe, cas za diktatora i izdajnika Milosevica...

Kao da osim njih nema bas nista normalno, ljudski i dobro...

Kako to rece prorok Isaija onomad njegovima - "dokle cete hramati na obe noge?"

A zbog cega je Milosevic diktator?

Konc logori, gulazi, politicki zatvorenici...? Streljanja politickih neistomisljenika? Ukidanje slobodnih izbora i uvodjenje jednopartijske diktature? Zbog cega je diktator?

Ja sam bio, ponesen zeljom za slobodom svojom i svoga naroda a nakon komunistickog jednopartijskog sistema i zaveden pricama izdajnika draskovica, djindjica i njima slicnih mufljuza, jedan od onih koji su predsednika srbije gospodina Milosevica nazivali takvim, neistinitim i potpuno neprimerenim i pogrdnim nazivima. I sada se stidim tog svog ponasanja, izdajnickog prema svom narodu i svojim prijateljima a i prema sebi samom. To sam na zalost kasno shvatio, ali sam ipak shvatio. I jako se kajem zbog toga. Ali mladost je takva, iskrena, nevina i nenaviknuta na olos kojim smo mi na zalost tada bili okruzeni. A i vi danas (mislim na mlade) ste u istoj situaciji ili jos goroj. Samo sto i vama vasa iskrenost i postenje mladalacko zaslepljuju "vid" pa je mlade lako zavesti i sa pricama o "pravdi, postenju, pravima" vas zavesti i uvesti u tabor koji je upravo sve suprotno od toga.

Nije Milosevic ni diktator ni izdajnik. Predsednik Srbije je bio. Sa svim manama i vrlinama koji ima svako od nas. Kriv je za ponesto a i zasluzan je za ponesto. Ni beo ni crn. Ne treba mu pripisivati krivicu koju nema. Jer obicno je to posredno pripisivanje krivice celoj Srbiji za nesto za sta nije kriva. Kao retardirana prica o "ratovima Srbije i Milosevica". Prica koju su zakuvali i plasirali neprijatelji Srba i Srbije. A kojiu srbi najzdusnije ponavljaju. Nije Srbija nikoga napala ne teritoriji bivse Juge, vec je izbila serija gradjanskih ratova na teritoriji drzave koja se raspadala a Milosevic i Srbija su samo pokusavali da ocuvaju sta se moglo ocuvati. A posle bitke su svi generali pametni. A u bitci se i gresi. A pri tom, svi koji su imali moc su bili protiv Srbije, a ne protiv Milosevica kako se pokusavali i pokusava predstaviti. Nije nikome na zapadu smetao Milosevic vec Srbija. Uostalom kao i danas kada vec odavno nema Milosevica i dalje komadaju Srbiju.

Srbi jedini pljuju svog predsednika, koji je po meni ucinio ono sto je verovao da je najbolje za Srbiju i Srbe u tom trenutku. I gresio je na zalost po nekada. Ali i drugi su. Ali njihovi ne pljuju po njima. I ne pljuju po sebi.

Nije Milosevic ni diktator ni izdajnik. Bio je predsednik Srbije u teska vremena i mada je mogao i bolje neke stvari da uradi siguran sam da je radio onako kako je verovao da je najbolje.

Подели на овим сајтовима

Brate Zeljko, bas mi se ne da da ti sad prekucavam sve o tome, pronadji ondasnje clanke iz Svetigore o tome, a narocito clanke vl. Atanasija Jevtica...

S druge strane, ovi sad, usili su ga za dve duzine u svemu... nisam mog`o da pretpostavim da ce da budu ovoliko losi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Владика Атанасије га је критиковао..као и Жељко,ја и многи други Срби од Р.С,Србије до РСК...то је и дужност...

Али нико од нас није хтео његово убиство..које је на крају извршено у наше име... и од стране жутих кмера...

и још на крају...испаде да је преседник Милошевић имао право у 80% ствари....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...