Анастасија Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Ispravka,TOOLS,OPTIONS;CONTENT pa tek onda COLORS “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 У, Миличице, она розикаста је добра. Јел може да се уреди да буде тако? За оквир сам ставио ону ''Плазму'' што је Зајроновић понудио. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 meni uopste nije beo forum :huh: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Ispravka,TOOLS,OPTIONS;CONTENT pa tek onda COLORS E, pa tako vec moze... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Evo jedne izvrsne kosmicke pozadine, odlicno se uklapa... link... http://i56.tinypic.com/2hdcq5k.jpg izgled... Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 meni uopste nije beo forum :huh: Како није? Ова подлога на којој пишемо је изразито беличаста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 У, Миличице, она розикаста је добра. Јел може да се уреди да буде тако? За оквир сам ставио ону ''Плазму'' што је Зајроновић понудио. Розикаста?! Код мене је цветло бела кафа. Не знам да ли се може мењати. Ево лепше позадине, мало сам је "загасила": Проблем је што и када ставим фотографију са садржајем у средини, он се не види, само ободи. Па пошто је тако, онда стављам позадину без икаквог детаља. Иначе не волим шаренило без оправдања. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Мени одговара када је пзадина тамна или зелена или плава а када је централни део ипак светлији. Мислим да су "бели" сајтови најбољи. Ми, као подразумевамо боју за средину сајта не користимо чисто белу већ благо тонирано, али баш благо... Иначе, приметио сам да не виде сви ову слику "Ваше боје на ЖРУ!", и да има оних који не виде слике и смајлије. То је само ствар подешавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Мицоникус, на ову розикасту сам мислио. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Раткооооооооо Ваља ли?! Дуња and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Слушај ти, мој љубазни, драги, и први пријатељу, о унутрашњости странице моја намучена, и до крајности истјазавана, маленкост покушава да говори. Фини господин Зајрон, и другар Оби, поставили су низ варијанти, али авај, то су само оквири, оквири и оквири. Ја хоћу мамбо. Не, без шале, моја настојавања су да, ако је икако могуће, утичем на власт да нас ратосиља, макар само на индивидуалном плану, овог беличастог зрачења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Ратко :( and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Слушај ти, мој љубазни, драги, и први пријатељу, о унутрашњости странице моја намучена, и до крајности истјазавана, маленкост покушава да говори. Фини господин Зајрон, и другар Оби, поставили су низ варијанти, али авај, то су само оквири, оквири и оквири. Ја хоћу мамбо. Не, без шале, моја настојавања су да, ако је икако могуће, утичем на власт да нас ратосиља, макар само на индивидуалном плану, овог беличастог зрачења. Ут тебе сам свом снагом својом, свим срцем својим и душом славенском. Бојићу ти сваку подлогу, навезаћу ти свако слово, ма све ћу учинити за очи твоје, први мој пријатељу. изменићу због тебе све ове боје. 0102_laugh (шта ми би?) Ујединимо се, можда чују наш глас, за наш спас. Дуња and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2011 Evo sad pridam još nekoliko zanimljivih prekrasnih ženskih mustri, tih muških matrixa imamo dosta a te svoje cijevi od vodovoda i parostroja i umatrixovane dijelove željezarskih postrojenja muški si mogu sastavljat i postavljat sami, hahahaha. Ovo je ljepše od tih muških kerefeka, kvačila, vretena, cilindara, motovila, prevodnika, ventila, cijevi i auspuha, hahahaha! Poslije se vratimo toj muškoj gvožđuriji, dame imaju prednost. http://i51.tinypic.com/1z4ctw0.jpg Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука