Jump to content

Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Оцени ову тему

Зоран

Ваше мишљење о говори амбасадора Конузина  

60 члановâ је гласало

1. 1. Како оцењујете говор амбасадора Конузина

• Потпуно је у праву
    • Делимично је у праву
    • Уопште није у праву
    • Не знам
    • Не интересује ме

Препоручена порука

Glasanje je postavljeno na vrhu teme...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 179
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Жути као деца бивших партијских другова који су владали Југославијом и уништавали полако Србију , па Чеда о коме је излишно трошити речи, они из Војводине као што су Чанак и Костреш, па Вук Драшковић, НВО типа Соње Лихт, Кандићке,Павићевићке и Бисерко, а ту могу слободно уврстити и превтрљиви и тајкунски СНС, као и млитави и туњави ДСС-а за чијег мандата је најећи број официра предат хашком трибуналу...не зна се ко је гори и ко је већи издајник...а народ све то зна, види и свакодневно осећа последице истих али он и даље ћути и не интересује га ништа ван његовог дворишта. Тако се не донесе промене на боље у ситуацији као што је наша, са влашћу као што је наша...напротив!

Убеђен сад да нама никада више неће бити боље. Дубина дна кога смо ми дотакли не дозвољава више никакв излазак. Никада више српски народ неће моћи да се опорави, захваљујући сопственој глупости. Са једне стране, већином народа влада свеживотна аутистичност, са друге стране, постоји не тако мали број, себичних, покварених, саможових и демоноподобних који уништише и похараше као термити све што се може уништити...рођену мајку би продали а камоли земљу! Са треће стране имамо и даље, као у време коминизма, да овом земљом, заједно са овим нашим проданим душама, и даље владају неки Црногорци, Хрвати,Мађари, муслимани, да те и даље шиптари зајеба****...где год завириш у државни сектор не можеш да наиђеш поштено на српско име и презиме, човече!!!

Ову су једини истински представници народа, народа који ни по чему више нема право да се назове "Србима"...они малобројни који би да нешто мењају, у којима је остало части и поштења...чик нека покушају поред ових и оваквих сународника, комшија,"пријатеља", рођака и несрба који имају и даље већа права, па самим тим и силу, него било који Србин...нема шансе!!!

Незапамћена, скоро психопатолошка равнодушност влада по сваком основу. Одузима нам се део по део наше територије и државног суверенитета? Ма шта има везе!...сваког чуда три дана доста глупавим Србима! Али људи, такав болесно дефетистички став дозвољава, поспешује и гарантује одузимање и Рашке области, Војводине и ко зна чега још? Ма какве то има везе и кога уопште то интересује!? Али зар не видимо да смо у економском, политичком и финсијском амбису из кога се не можемо извући са "пријатељима" са којима другујемо јер смо себе убедили да то пријатељство "нема алтернативе"? Па шта? Са њима можемо измусти оно мало што је остало у овој глупавој земљи, отићи где год пожелимо, где ћемо уживати све благодети извучене из нашег партнерства, тако да једино што је важно јесте то да се ја снађем на било који начин и да моја породица им да једе и проводи се, а други...други нека цркну!!! Али,људи ...народ све више гладује и то у земљи где год да бациш семе оно може никнути, свакодневно 300 људи остаје без посла док оно мало преосталих приватника, заједно са огромним порезима и казнама за све и свашта, финасијски носи на грбачи цео јавни сектор, пензионере и незаопослене, људи се све више убијају због финасијске пропасти, рађа се армија незапослених, одузимају нам се све исконске вредности а насилно нам се намећу стране и неприхватљиве идеје, морталитет је небројено пута већи од наталитета, годишње нестане град величине Г.Милановца, земља се распарчала у сваком смислу. Па шта? Зар то треба да нас интересује? Молим вас...ми морамо задовољити своје иностране господаре да би остварили њихове политичко-финасијске интересе а и како би задовољили наше личне и огромне финасијске апетите, али и финасијску похлепу армије оних испод нас,тј наших слугу који завршавају посао за за нас и господаре...баш сте смешни!

Ово је истина о нашој држави, појединцима али и целокупном народу...тако да ми је драго што је г. Конузин рекао оно што је рекао...ја бих им рекао штошта још и на много грубљи начин бих им предочио величину њихове одвратности...мада...шта их бре брига шта ко прича о њима, докле год је палица власти у рукама њихових господара који их чувају,негују и штите, и док је оваквог народа кога боли она ствар за све!!!

Мука ми је!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Шта је то тако страшно урадио Конузин? Верујем да већини народа Српског ништа страшно нема у његовим речима. Рекао је истину а она боли оне које треба да боли, зато су се и окомили на њега. Свака му част.

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

да знам то да урадим, сад би измонтирао његово питање "Да ли има срба..." са одговором (на друго питање) публике "Не, не не"

Подели на овим сајтовима

Да сам на мјесту оних који су присуствовали и слушали дискусију, застидио бих се током говора Њ.Е. Очитао им је лекцију из патриотизма, може се рећи. Данас на цијени није патриотизам манифестован макар реторички, већ се цијени "мудрост" која се огледа у ћутању и "предвиђању" будућих догађаја, што ће рећи - играј онако како ти свирају они који те плаћају. И, што је најважније, остаћеш на власти. То је заједничка карактеристика свих власти у државама насталим распадом СФРЈ.

• Волим 1

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Što se tiče Rusije i destabilizacije (!?), evo jedan citatić: " ... subversion and massive violence continued elsewhere in the effort to maintain what is called 'stability,' meaning conformity to US demands." -Noam Chomsky

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Što se tiče Rusije i destabilizacije (!?), evo jedan citatić: " ... subversion and massive violence continued elsewhere in the effort to maintain what is called 'stability,' meaning conformity to US demands." -Noam Chomsky

Управо тако. Идиотизам на делу.

Подели на овим сајтовима

Где су Руси били 1999. године када је Србија ратовала због Косова са најјачом силом света? Били су у мишијој рупи. И сад нам држе придике, кад смо и војно и дипломатски поражени и то придике да се поделимо међу собом. Лицемерно, веома лицемерно.

Где су Руси свих ових година када Србију силују?

Подели на овим сајтовима

Право питање је брате Где смо ми свих ових година, а не где су били руси?

Уосталом, Соломон је све у детаље реко..

Подели на овим сајтовима

Где су Руси били 1999. године када је Србија ратовала због Косова са најјачом силом света? Били су у мишијој рупи. И сад нам држе придике, кад смо и војно и дипломатски поражени и то придике да се поделимо међу собом. Лицемерно, веома лицемерно.

Не нападају нас.

Свих ових година Руси су једини од "великих" који нас нису напали.

Ако ти не умеш то да цениш, ако ти се више свиђају они који нас газе, бомбардују, увлаче у ратове,...

Подели на овим сајтовима

Наравно, а ови "пријатељи" са форума су нас бомбардовали, убијали и сад нам држе придике. Исти ти наши "пријатељи" отимају део наше отаџбине, толеришу геноцид над нашим народом и над нашим светињама, а овамо нас уче "миру и стабилности". Ко је ту луд а ко подмукао и безобразан, питам се? Ја луд нисам и нећу да будем. Подмуклост и безобразлук још увек могу да препознам.

Подели на овим сајтовима

Право питање је брате Где смо ми свих ових година, а не где су били руси?

Уосталом, Соломон је све у детаље реко..

Управо тако.

Што се тиче ратовања са НАТО пактом:

-прије 1999 постојала је опција да се економски дуг Русије према Србији отпише набавком најновијих система наоружања (између осталог и противавионски систем С300),

но, колико сазнајем, Слоба је ту понуду отпилио и ријешио да се дугови пребијају на друге начине,

- у то вријеме на власти у Русији није био Путин, него комуњаре

Господин Конузин је рекао оно што мисле и Американци и Руси и Европа и читава планета:

- да смо пи....и да немамо кичме да макар вербално бранимо властиту тетирорију и интересе.

Наш највећи проблем јесте што сами не знамо шта хоћемо - кад ствари треба рјешавати дипломатијом - ми ратујемо,

кад треба ратовати - ми се хватамо дипломатије која у том моменту никога живог не интересује,

просто речено - мислим да нема неозбиљније нације у протеклих сто година од нас.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Нема вала.

Још када чујем да се покојном Слободану Милошевићу тепа са "Слоба"... Јел то из љубави према њему, политици коју је спроводио или нешто треће? :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ma, Човеку Русу се једноставно згадило од онога шта је било на менију, а што је требало прогутати...

А кад је погледао око себе, а оноооо...

Ауууу, у шта се увалио...

А француски стварно јесте дипломатски језик, али Човеку Русу мало теже иде ко ми фо.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Тешко се одлучити који је досадашњи владар био гори по Србију,

и све и један је чинио апсолутно СВЕ најгоре против интереса Србије (не занима ме уопште дал из добрих намјера).

А што је најсмјешније, сад кад читам његове говоре и гледам интервјуе:

Ђинђић, који је означен као највећи издајник је управо био највећи патриота,

и искрено што више истражујем увиђам да је земунски клан био под контролом америчке амбасаде.

Човек је искрено рекао Американцима (за разлику од приглавка Тадића):

"Ако нећете да нас поштујете и хоћете да нам цепате државу - ми онда нисмо пријатељи и ми онда мењамо политику!"

Седам дана касније је убијен.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...