Ignjatije Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Проблем је што су све очи упрте у Вашингтон или Лондон када је у питању тријумф зла, а нико неће да гледа и у Москву. Тако се зло, које не познаје државу, нацију или менталитет политизује и користи у пропагандне циљеве као што је плашење народа биометријским документима и остали видови утјеривања страха и параноје. Zlo ne poznaje naciju ali od nekog mora i ono da krene.Nekog mora da upotrebi da bi i ostale uvuklo u svoju mrezu.Rusija je od 1917 u rukama zaverenika i ne uzdam se u njih puno.Istorija je pokazala da su nas mnogo puta ispalili kada su nam bili najpotrebniji.Volim ruski narod,ali ne i njihovu vlast. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326451833' post='559470] фала Богу, па барем ми је остао смисао за хумор и суштину а не да се бавим галопирајућим болестима као што су параноја и теорија завере. суштина је да ћу да ја радим оно што је до мене - да не гласам за будале и да реагујем превентивно а не да параноишем. и да, нуклеарке служе само за плашење деце и неодраслих попут тебе. нико и нема намеру да их употреби јер зна да ће да потпише овој планети смрт у незаустављивим размерама, чак и ако се само једна лансира. вируси су на врху ланца исхране били и биће, чак сам у фазону да није нормално човек да постане имун на неку болест попут кијавице, која је смртоноснија и заразнија од ХИВ-а имајући у виду како се преноси и до чега може да доведе. остало ће се решити временом, са напретком науке, као што су и мале и велике богиње и слично. и не, не мислим да је смешно да нас неко гађа осиромашеним уранијумом, ал не могу ни да кажем да је било разума с наше стране да не дође до тога. а сила не моли никог, па ни Бога. и немој молим те да ми кажеш да је овај народ у бившој сфрј напаћена наива и да нису хтели ратове, кад су учествовали сви до једног а сваки народ није своје побио своје ратоборне политичаре или се потрудио да дође до мира. Па као Хришћанин си дужан да реагујеш.. пре свега на зло и неправду...да сведочиш истину и Јеванђеље... Ма одакле им намера..Хриошима и Нагасаки се никада нису десили... а хаљаде мртвих Срба од осиромашеног уранијума..су само нечија машта.. Нија атомска бомба само она печурка...муниција од уранијума је исто тако делотворна...уништава живу силу..а грађевине и инфрструктура остају... а 80% вируса који харају данас су вештачки направљени вируси....шта ти то говори? и на крају сам ја неодрастао...а теби живот прође у зезанцији..а око тебе све нестаје.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Тако се зло, које не познаје државу, нацију или менталитет политизује и користи у пропагандне циљеве као што је плашење народа биометријским документима и остали видови утјеривања страха и параноје. а нико се не сети да се запита где се и зашто свети Јосиф упутио са Пресветом Богородицом пред рођење Христово, Божић ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Zlo ne poznaje naciju ali od nekog mora i ono da krene.Nekog mora da upotrebi da bi i ostale uvuklo u svoju mrezu.Rusija je od 1917 u rukama zaverenika i ne uzdam se u njih puno.Istorija je pokazala da su nas mnogo puta ispalili kada su nam bili najpotrebniji.Volim ruski narod,ali ne i njihovu vlast. Русија је после пада под комунисте тек са Путином повратила деломично суверенитет... успела је да се отараси ММФ-а и светске банке...и враћа се на чело слободних држава... Русија је велика земља и треба јој времена да се поврати у пуни капацитет...а Руски народ је доказано способан за велика дела....која тек следе... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326453124' post='559517] а нико се не сети да се запита где се и зашто свети Јосиф упутио са Пресветом Богородицом пред рођење Христово, Божић ... На шта мислиш на попис становништва? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Па као Хришћанин си дужан да реагујеш.. пре свега на зло и неправду...да сведочиш истину и Јеванђеље... Ма одакле им намера..Хриошима и Нагасаки се никада нису десили... а хаљаде мртвих Срба од осиромашеног уранијума..су само нечија машта.. Нија атомска бомба само она печурка...муниција од уранијума је исто тако делотворна...уништава живу силу..а грађевине и инфрструктура остају... а 80% вируса који харају данас су вештачки направљени вируси....шта ти то говори? и на крају сам ја неодрастао...а теби живот прође у зезанцији..а око тебе све нестаје.. па и реагујем и сведочим, ал нисам хистеричан и не падам у болест параноје због тога. хирошиму и нагасаки могу да захвале борбеним орловима попут тебе, неког ко не преза од оружја и константног позивања на насиље и нетрпељивост према онима који им нису по подобију. и где си видео тих 80% вештачких вируса, у својој машти или у сну? да, неодрастао си нити се понашаш примерено својим годинама и образовању, којим се тако стално хвалиш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 На шта мислиш на попис становништва? аха никако да укапирају послушност држави, била она непријатељска или не. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326453413' post='559527] аха никако да укапирају послушност држави, била она непријатељска или не. "Изиђите из ње, народе мој, да се не помешате у грехе њене, и да вам не науде зла њена." http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Zlo ne poznaje naciju ali od nekog mora i ono da krene.Nekog mora da upotrebi da bi i ostale uvuklo u svoju mrezu.Rusija je od 1917 u rukama zaverenika i ne uzdam se u njih puno.Istorija je pokazala da su nas mnogo puta ispalili kada su nam bili najpotrebniji.Volim ruski narod,ali ne i njihovu vlast. Са Русијом није ништа боље као и остатком свијета. Неки мисле да се тамо сав народ моли Богу, а страшни Амери им стално угрожавају земљу...али напротив људи у Русији су подложни истим поривима и жељама као и ти Амери, а у неким стварима Москва можда и шије остатак свијета као што је забава, хедонизам и блуд. Остим тога у Русији постоје и разноразни култови и секте са православним предзнаком, и с тога постоји могућност духовне обмане са десне стране. Тако да ништа САД или Русија као империје нису мање или више опасне за концетрацију зла. Злу не може да се даје никакав западни и амерички епитет, нити руски нити кинески, нити арпаски. Зло је зло оно излази из људских срца, а не из трилатерлане комисије или НАТО пакта. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326453413' post='559527] аха никако да укапирају послушност држави, била она непријатељска или не. Можеш ли појаснити на шта мислиш? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326453375' post='559525] па и реагујем и сведочим, ал нисам хистеричан и не падам у болест параноје због тога. хирошиму и нагасаки могу да захвале борбеним орловима попут тебе, неког ко не преза од оружја и константног позивања на насиље и нетрпељивост према онима који им нису по подобију. и где си видео тих 80% вештачких вируса, у својој машти или у сну? да, неодрастао си нити се понашаш примерено својим годинама и образовању, којим се тако стално хвалиш. Немаш потребе да будеш некултуран..јел то Хришћанска врлина? Ако ниси способан да лепо разговараш ти реци..и нећемо полемистаи... те дечије форе..неком другом.. ја и ти нисмо заједно овце чували... мало се образуј прочитај нешта.. ја сам научио на тежи начин..кроз болести ближњих.. неки су се успели излечити..неки нису...али тада ме мука натерала да се образујем у том сегменту! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Русија је после пада под комунисте тек са Путином повратила деломично суверенитет... успела је да се отараси ММФ-а и светске банке...и враћа се на чело слободних држава... Русија је велика земља и треба јој времена да се поврати у пуни капацитет...а Руски народ је доказано способан за велика дела....која тек следе... Treba njima jos puno vremena da se oporave.Oslobodili su se komunizma vracaju se Bogu,ali su se takodje puno sprijateljili sa amerima i slabo im se suprostavljaju.Sve vise i vise rade zajedno tamo gde ne treba.To mi se ne svidja.Samo pricaju i suprotstavljaju se recima,dok nista konkretno ne preduzimaju.Setimo se samo NATO bombardovanja i Libije. Napominjem da volim ruski narod,ali mi se politaciri ne svidjaju mislim na njihovu spoljnu politiku.Videcemo sta ce biti.Neka im Bog bude na pomoci. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Treba njima jos puno vremena da se oporave.Oslobodili su se komunizma vracaju se Bogu,ali su se takodje puno sprijateljili sa amerima i slabo im se suprostavljaju.Sve vise i vise rade zajedno tamo gde ne treba.To mi se ne svidja.Samo pricaju i suprotstavljaju se recima,dok nista konkretno ne preduzimaju.Setimo se samo NATO bombardovanja i Libije. Napominjem da volim ruski narod,ali mi se politaciri ne svidjaju mislim na njihovu spoljnu politiku.Videcemo sta ce biti.Neka im Bog bude na pomoci. Русија као и Србија је после ослобођења наводног од комуниста...пала под утицај запада.. доста омладине је као и код нас...заведена наводном слободом...која је у ствари робство пороцима... Либија је отерала Русе за разлику од Сирије и Ирана..који данас нису бомбардовани баш захваљујући Русији.. Сети се да је Гадафи потписао силу уговора са Французима и Британцима..мирио се и славио... То га је коштало! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 "Изиђите из ње, народе мој, да се не помешате у грехе њене, и да вам не науде зла њена." "Зна Господ побожне избављати од напасти" пс. јел тај цитат теби значи да треба превентивно неке људе осудити на зле а све који не верују у те конструкције огреховљенима до слепила или сарадницима зла? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Можеш ли појаснити на шта мислиш? на параноју око биометрије и пописа ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука