Jump to content

Бити дама

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 15. 9. 2011. at 9:44, РМилица рече

Слично је са фамозним изјавама како су мршаве (а никако да кажу витке) злобне, а дебељуце добрице.

Ово сам и ја релативно скоро чула и нисам могла да верујем на који начин људи резонују.

По том критеријуму испада да је наш птријарх Павле био много злобан човек.

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2011. at 10:10, Дуња рече

@ Милица

"Бацила пар пута поглед на Саву" поред онолике звери од Дунава? Сава му дође као поток. .smesko.

Имала сам у виду сурови Дунав, а и Сава ми се учинила некако хуманија за послењу сламку спаса. pliva.gif Ипак La vita è bella, а није хришћански (а ни дамски).

7686357f8cc39e97e5184d46490cb44a.gif

П.С. 1234567.gif

У прилог теми:

0102_laugh

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2011. at 11:23, Tanja ex Petrija рече

4869

On 15. 9. 2011. at 12:44, Tanja ex Petrija рече

likefaceeeeeeee

hahahhahahahahhahahah

Ово су твоја два "одговора" на Дуњине коментаре. У њима нема ни мало онога што краси хришћанску душу и никако не припадају овом месту. Покушај да будеш блага и Богу ће бити мило, а ми ћемо лако сажвакати твоју опорост.

Извињење администрацији ЖРУ на спаму, у нади да ће исти бити од користи.

NoviMMMMMU.png

Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2011. at 9:50, РМилица рече

Ово су твоја два "одговора" на Дуњине коментаре. У њима нема ни мало онога што краси хришћанску душу и никако не припадају овом месту. Покушај да будеш блага и Богу ће бити мило, а ми ћемо лако сажвакати твоју опорост.

likefaceeeeeeee

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Мислила сам да се више не јављам но овој теми,али шта да радим,јаче је од мене.Слаба сам,шта ћу,борим се,покушавам,ал не иде. :rolleyes:

Елем,не видим шта је Петрија овде нехришћански зборила,Милице,рецимо твој пост горњи о твојој колегиници,није ни мало хришћански,већ баш онако типично,женски,трачерски.Ова тема се претворила у препуцавање и неко ниско надмудривање и делење лекција о хришћанском понашању.Било би добро да се врати теми или ако већ више нема шта паметно да се каже,онда бар да се суздржи од спамерских и непотребних постова.

Унапред хвала! 1000000001010

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2011. at 15:56, Анастасија рече

Да ли сам те ја исказивањем сопственог мишљења омаловажила?Ако јесам извиљавам се,то ми није била намера.Што се мене тиче,немам више шта да кажем на ову тему.Нисам дама,нити имам амбиција да то будем.Тако да је моје мишљење о овој теми небитно.Препуштам га дамама :D

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Очигледно нисте разумели мој савет да се вратите на тему.Тако да покушаћу поново

Вратите се на тему,тема је она која пише у наслову,сваки спам у будуће биће обрисан.

Милице слободно се жали о.Ивану или коме год хоћеш.Ово што се овде пише у последњих неколико постова је класичан спам.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 16. 9. 2011. at 10:59, Анастасија рече

Очигледно нисте разумели мој савет да се вратите на тему.Тако да покушаћу поново

Вратите се на тему,тема је она која пише у наслову,сваки спам у будуће биће обрисан.

Милице слободно се жали о.Ивану или коме год хоћеш.Ово што се овде пише у последњих неколико постова је класичан спам.

Пишемо о дамама а не о принцезама а такви коментари - спамови још увек стоје на некој од претходних страна. Није лепо да ме називаш трачерком, то си прво морала да избришеш, не иде уз твој статус. А ако остаје твоја критика (увреда) на мој рачун, дозволи да остане и моја одбрана.

Но, шта ја то пишем, Богу драгом хвала па има људи који разумеју.

Ово су моје ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ.

novonovopouke.png

Подели на овим сајтовима

Došlo je vreme da se i đentlmeni ubace u damsku temu.

E dame bićete sve same

ako malo ne spustite rame.

Skrušenošću i sa puno suza

inače će da vas boli guza.

Lepi Sića kad prutićem šeta

iz prutića samo cveće cveta.

Kada damu on s štapićem dirne

tada dame sve postanu mirne.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...