Ратко :( Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:14, ajvanho8 рече sujeta, kompleksi i sl. se ne vide odmah Нема човека који то не поседује, у већој или мањој мери. Давидова and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WpWkBXkgM7g (: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:14, ajvanho8 рече sujeta, kompleksi i sl. se ne vide odmah Pa valjda nećeš ženiti nekoga koga tek površno poznaješ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:17, Ратко С. рече Нема човека који то не поседује, у већој или мањој мери. u tome je i caka, osobe koje nisu dovoljno svesne svoje sujete demonstriraće je često i onda je komunikacija znatno otežana, a tek zajednički život e da, ljudi naročito vole da vide sujetu u drugima, a svoju: ,,ma 'ajte molim Vas, ja Vam lepo kažem da ste..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:24, NinaD рече Pa valjda nećeš ženiti nekoga koga tek površno poznaješ. pa to i kažem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Цитат Being in power is like being a lady.... If you have to tell people you are, you aren't. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:26, ajvanho8 рече pa to i kažem Hoćeš da kažeš da je dama nešto upakovano pa ne znaš šta je unutra. Ne bih se složila. Upravo to što je dama unutar sebe jeste ono što se odražava na površini i izaziva divljenje, iako ona sama ne čini ništa da privuče pažnju. Moguće je, čak verovatno, da u gomili žena koje bilo oblačenjem, ponašenjem ili na bilo koji drugi način privlače pažnju na sebe, nećeš odmah ni zapaziti damu, ali kada primetiš prisustvo takve žene znaćeš da je to dama. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:39, NinaD рече Hoćeš da kažeš da je dama nešto upakovano pa ne znaš šta je unutra. Ne bih se složila. Upravo to što je dama unutar sebe jeste ono što se odražava na površini i izaziva divljenje, iako ona sama ne čini ništa da privuče pažnju. Moguće je, čak verovatno, da u gomili žena koje bilo oblačenjem, ponašenjem ili na bilo koji drugi način privlače pažnju na sebe, nećeš odmah ni zapaziti damu, ali kada primetiš prisustvo takve žene znaćeš da je to dama. da ne idealizujemo uostalom, nikoga ne možeš istinski da upoznaš tek tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:07, Дуња рече Реци ми Милице, јеси ли приметила како ружњикаве жене, скоро по правилу, држе до става ( у које ни саме не верују, али покушавају да уљуљкају сујету) да није битно како жена изгледа, већ "шта носи унутра" и сл? "Лепотице не чезну за лепим људима, као ни богате за богаташима. Лепе људе воле жене које нису лепе, као што за богатим чезне фукара." Јован Дучић Такође, дама је функционално писмена. sHa_sarcasticlol Како да не! Многи су спремни понети тај епитет само још да га оправдају. Е, ту се често стане а онда се наводе разноразни бесмислени ставови, а код неких су још увек на снази. Слично је са фамозним изјавама како су мршаве (а никако да кажу витке) злобне, а дебељуце добрице. То није одредница, сретала сам и мршаве добре, и дебеле лоше, правила нема. А све ми се чини да су баш лоше дебељуце смислиле ову већ по мало отрцану фразу. Спадам у категорију "лоших" јер нисам дебела. При том, док ја обилато доручкујем, моја добра дебела колегиница грицка нокте и по мало од тоста. Каже да се све што поједе лепи и то нарочито на извесном месту које прогласише за јако важним, док оне које ту нису баш изражене и нису нешто интересантне мушкарцима. Скоро дам сам изгубила самопоуздање (бацила сам пар пута поглед на Саву 0102_laugh ал' одустах, Богу хвала). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:43, ajvanho8 рече da ne idealizujemo uostalom, nikoga ne možeš istinski da upoznaš tek tako Pa naravno, uvek može da se desi da nekoga pogrešno proceniš, ali to baš i nema veze sa temom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:49, NinaD рече Pa naravno, uvek može da se desi da nekoga pogrešno proceniš, ali to baš i nema veze sa temom. ali moja će biti zadnja ovde hahaha šalim se algabacaju kao što vidimo teško je definisati damu sad razmišljam dama je, MOŽDA, više društvena kategorija nego lična, individualna (na šta je ovde stavljen akcenat) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 @ Милица "Бацила пар пута поглед на Саву" поред онолике звери од Дунава? Сава му дође као поток. .smesko. Давидова је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 15. 9. 2011. at 9:07, Дуња рече Такође, дама је функционално писмена. sHa_sarcasticlol Цитат Доста ти је конфузан последњи пасос 4869 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 On 10. 9. 2011. at 9:39, Tanja ex Petrija рече zena kad dobije dete vise nije svoja ,jel to znaci da prestaje da bude dama ? mislim da je rec dodvoravati vrlo teska ,ali to je samo moje misljenje koje ne mora niko da uvazi dada Прави изазов је теби објаснити. Постоји разлика између омашке у куцању и функционалне писмености. Опет, стил је трећа ствар, интелигенција четврта, шненокле пета итд. Давидова је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Mislim da je dama prilično snobiška, zato što sebe naziva imenom stranog porekla. Damen (damenzi) - ger. Ako joj je blam da bude gospoja ili gospojica, onda i nek bude dama. U Srbiji takvih nemamo. Samo gospoje i gospojice. Boba је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука