Mironosica Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 znas tek kako je dobro biti kraljica 4chsmu1 samim tim si i dama ,jos ako si u Engleskoj ,samo ti mozes da nosis zutu boju 4chsmu1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Da li je princeza pod obavezno i dama?Ako jeste ja bih samo da budem princeza .Ovi smajlići,pola ne radi.Moram da kažem Mikoristu. :huh: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 On 10. 9. 2011. at 20:48, Анастасија рече Da li je princeza pod obavezno i dama?Ako jeste ja bih samo da budem princeza .Ovi smajlići,pola ne radi.Moram da kažem Mikoristu. :huh: pa jeste princeza dama ,ali evo ti budi samo princeza - Princeza Anastasija није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Dama - devojka, razumna, dostojanstvena, pametna, recita, nerazmazena, a haljine, frizura, nokte, sminka itd itd... nemaju bas neki veliki znacaj Александрида је реаговао/ла на ово 1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 On 10. 9. 2011. at 20:52, Tanja ex Petrija рече pa jeste princeza dama ,ali evo ti budi samo princeza - Princeza Anastasija Hvalaaaa ... ondaK ću da budem večeras princeza bez smajlija na postovima jer ne funkcionišu. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 On 10. 9. 2011. at 20:53, Јован Чакарески рече Dama - devojka, razumna, dostojanstvena, pametna, recita, nerazmazena, a haljine, frizura, nokte, sminka itd itd... nemaju bas neki veliki znacaj E,Jovanče tako nekako.Odeća,šminka itd je nevažno u slučaju dame . “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 On 10. 9. 2011. at 10:31, Анастасија рече Dama je žena sa dostojanstvom.Samo to i ništa više. I ja tako mislim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 On 10. 9. 2011. at 20:56, Анастасија рече E,Jovanče tako nekako.Odeća,šminka itd je nevažno u slučaju dame . Овакви детаљи неће одредити да ли је човек, у овом случају жена, добра или лоша али ће одати да ли је дама. Дама никада неће урадити надоградњу ноктију и косе; дама неће извршити ни једну интервенцију на свом телу; дама ће прихватити себе онаквом какву је Бог створио. Дама ће нарочито бирати боје одеће и никада неће пошто-пото пратити модне трендове. Дама има софистицирано лице и никада не говори о себи али ни о другима. Дама никада није феминисткиња и поштује мушкарца. Добро се сналази у кухињи једнако као и на предавању теолога, у позоришту, на радном месту. Дама је свака жена која о себи не размишља као о дами. Milan Bojanić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 Zdravo damo ja sam rambo zelis li da, zaigramo? Ja iskreno nemam pojma sta je dama, meni su sve zhene dame. A ako one medjusobno hoce da se nadmecu cija guzica ima visi nivo, onda dobro. Po meni je najbitnije da je iskrena. Sad da li je to damska ili nije damska osobina ne znam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 On 10. 9. 2011. at 21:28, РМилица рече Овакви детаљи неће одредити да ли је човек, у овом случају жена, добра или лоша али ће одати да ли је дама. Дама никада неће урадити надоградњу ноктију и косе; дама неће извршити ни једну интервенцију на свом телу; дама ће прихватити себе онаквом какву је Бог створио. Дама ће нарочито бирати боје одеће и никада неће пошто-пото пратити модне трендове. Дама има софистицирано лице и никада не говори о себи али ни о другима. Дама никада није феминисткиња и поштује мушкарца. Добро се сналази у кухињи једнако као и на предавању теолога, у позоришту, на радном месту. Дама је свака жена која о себи не размишља као о дами. Опрости Милице али "твоја" дама је изгледа нека супер жена са друге планете.Или није људско биће,толико је "савршена" да је досадна,чак.Оваква жена не постоји,нити може да постоји,бар не овако како си је ти описала.Твоја дама скоро да и нема људске особине. Александрида је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 On 12. 9. 2011. at 13:59, Анастасија рече Опрости Милице али "твоја" дама је изгледа нека супер жена са друге планете.Или није људско биће,толико је "савршена" да је досадна,чак.Оваква жена не постоји,нити може да постоји,бар не овако како си је ти описала.Твоја дама скоро да и нема људске особине. Prenosim deo mog posta sa prethodne strane: On 10. 9. 2011. at 9:03, РМилица рече (...) Навела сам ту доста карактеристика и не значи да их једна жена мора све имати да би се сматрала дамом. Нешто је доминантно, нешто мање, па нека нешто и изостане, важано је да то нису главне ствари. (...) Sada dodajem. Pokušaj opisati ženu suprotno dami, čak ne mora dami već prosečnoj ženi. Sigurna sam da bi spisak karakteristika bio najmanje dvostruko veći i svakodnevno su nam vidljive. Na kraju, dama i jeste super žena jer je krasi pre svega unutrašnja dobrota, prefinjenost, pa čak i onda kada nije lepa. Čini mi se da o lepoti nisam ni slovce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 О физичкој лепоти реч нисам рекла,не знам где си ти видела да јесам,па си написала :"Чини ми се да о лепоти нисам ни словце".Свака част за супер жену,то јест даму,бајке су препуне описа таквих жена,ал малкице је другачије у пракси,јер жена па макар била и дама има својих мана,које је такође изграђују и обликују.Али као што рекох,за мене дама није супер жена,без мана,.већ жена са одређеним достојанством,зрела личност и да, помало и феминисткиња која поштује мушкрце и све људе али пре свега поштује себе,јер да не поштује себе не би ни друге могла да поштује.И самопоштовање није у смислу самообожавања,већ поштовања у смислу свесности,реалне свесности својих (не) могућности. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 Она је била сталожена Није била хладна нити говорљива, Без погледа дрског за све, Без претендовања на успех, Без оних малих кревељења, Без подухвата имитације... Све је тихо, просто у њој било, Чинило се да је тачна копија Du comme il faut... (Шишкове, опрости: Не знам како да преведем.) Даме су јој се приближавале; Старице су јој се осмехивале; Мушкарци су јој се клањали ниже, Хватали су поглед њених очију, Девојке су пролазиле тише Пред њом по сали, и више од свих И нос и рамена је подизао, Генерал који је ушао с њом Ниједна се не би могла да лепшом Назвати; али од главе до пете Нико не би могао да нађе у њој Оно што се у деспотској моди У високом кругу лондонском Зове vulgar. (Не могу... Волим веома ову реч, Али не могу да преведем; Она је засад код нас нова, И тешко да ће бити у части. Била би добра за епиграм...) Али враћам се нашој дами. Због безбрижних чари је мила, Она је седела за столом С блиставом Нином Воронском, Овом Клеопатром Неве; И сигурно би се сложила, Да Нина мермерном лепотом Није могла да затамни сусетку, Иако је блистава била. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 On 12. 9. 2011. at 14:53, Анастасија рече О физичкој лепоти реч нисам рекла,не знам где си ти видела да јесам,па си написала : "Чини ми се да о лепоти нисам ни словце". Ма наравно, па нисам ни рекла да си ти помињала лепоту. Треба ли напомињати да не постоји човек без мана? По мени, феминизам је у суштој супротности са Православљем. Изгледа да нам је комуникација мало траљава па нећу више писати на овој теми без нарочитог разлога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 То што нам се мишљења не слажу није разлог да не пишеш на овој теми.Било би досадно када би се само тапшали по раменима и имали иста мишљења,а реално није ни могуће,сви ми смо различити и ја у тој лепези разноликости мишљења,видим лепоту људи.Што се феминизма тиче,све зависи шта подразумеваш под феминизмом.То је јако широк појам у који се трпа све и свашта. 0202_238 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука