w.a.mozart Написано Септембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2011 Milica89 and Гост је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Не слажем се да су џентлмени нестали. Напротив, свуда су око нас, dancedance Бар око мене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Dok god ima dama, biće i džentlmena. Ne može neka devojka/žena koja se ponaša kao uličarka i psuje kao kočijaš da očekuje da će pored sebe imati džentlmena. Samo prave dame u muškarcu bude onaj nagon da se lepo i sa pažnjom ophode prema lepšem polu. Kad je žena ženstvena i ženstvenost prosto "isijava" iz nje nijedan muškarac ne može da bude grub prema njoj pa taman da je najveća bitanga. Mislim da džentlmeni nisu "izumrli" već su prave dame u "izumiranju" i one su krive što se muškarci prema njima ponašaju u stilu "gde si sestro brate" :rolleyes: Da, da, iako sam žensko, smatram da su isključivo žene krive. Kad posmatram današnje devojke i njihovo ponašanje, jasno mi je zašto su pravi muškarci navodno u izumiranju. A nisu, tu su oni samo nemaju PREMA KOME da se odnose kao džentlmeni. мирођија and ВИШЊА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 имам само једно питање, а шта све дама треба да ради кад је оволики списак и обрада џентлменских особина? ona treba te njegove osobine da neguje :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Јефимија Крунић and Гост је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Dobro je,ispravka je usledila 0203_cool Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 sHa_sarcasticlol nije ispravka nego 2. opcija.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 sHa_sarcasticlol nije ispravka nego 2. opcija.... Mociiii,reči 1.opcije su super,ali je slikica...pa...hmmm...malo bzv. sHa_sarcasticlol (moje mišljenje) Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Пала ми је на ум ова тема.Да наставимо. Колико је тај појам тј. џентлмен у вези са нашом вером Од једне озбиљне и верујуће жене сам чуо да је Св. Јустин Поповић умео да буде истински џентлмен,наравно у најбољем смислу речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Džentlmen bi u svjetlu pisma bio "muž". Sve kvalifikacije i kvaliteti muža, su ekvivalentni džentlmenu. Milan Bojanić, Јефимија Крунић, ВИШЊА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Никола Поповић је џентлмен, нпр И Драшко, али сад да не испадне да му се шлихтам. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Занимљиво да је сестра која је покренула ову тему,завршила у манастиру... Закључак изведите сами... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Закључак изведите сами... nema ih ) Зосима је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Један другар је стартовао неке цуре из цркве. Прве две су сад у манастиру, са трећом му се посрећило, добро да је стало на њој Gordana . and ВИШЊА је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Где има дама, има и џентлмена.... Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука