Jump to content

Gdje su nestali džentlmeni???

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Dok god ima dama, biće i džentlmena. Ne može neka devojka/žena koja se ponaša kao uličarka i psuje kao kočijaš da očekuje da će pored sebe imati džentlmena. Samo prave dame u muškarcu bude onaj nagon da se lepo i sa pažnjom ophode prema lepšem polu. Kad je žena ženstvena i ženstvenost prosto "isijava" iz nje nijedan muškarac ne može da bude grub prema njoj pa taman da je najveća bitanga.

Mislim da džentlmeni nisu "izumrli" već su prave dame u "izumiranju" i one su krive što se muškarci prema njima ponašaju u stilu "gde si sestro brate" :rolleyes: Da, da, iako sam žensko, smatram da su isključivo žene krive. Kad posmatram današnje devojke i njihovo ponašanje, jasno mi je zašto su pravi muškarci navodno u izumiranju. A nisu, tu su oni samo nemaju PREMA KOME da se odnose kao džentlmeni.

Подели на овим сајтовима

sHa_sarcasticlol nije ispravka nego 2. opcija....

Mociiii,reči 1.opcije su super,ali je slikica...pa...hmmm...malo bzv. sHa_sarcasticlol (moje mišljenje)

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Пала ми је на ум ова тема.Да наставимо.   Колико је тај појам тј. џентлмен у вези са нашом вером Од једне озбиљне и верујуће жене сам чуо да је Св. Јустин Поповић умео да буде истински џентлмен,наравно у најбољем смислу речи.

Подели на овим сајтовима

Džentlmen bi u svjetlu pisma bio "muž". Sve kvalifikacije i kvaliteti muža, su ekvivalentni džentlmenu.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Никола Поповић је џентлмен, нпр

И Драшко, али сад да не испадне да му се шлихтам.

Подели на овим сајтовима

Занимљиво да је сестра која је покренула ову тему,завршила у манастиру...

Закључак изведите сами... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Један другар је стартовао неке цуре из цркве. Прве две су сад у манастиру, са трећом му се посрећило, добро да је стало на њој  :)

Подели на овим сајтовима

Где има дама, има и џентлмена.... 0703_read

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...