Радосна Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Џентлмен је став, начин живота, у свим сегментима подједнако, и не подразумева отварање врата и придржавање капута. Он је стабилан као личност, храбар и има заштитнички став, са манирима који се некако сами намећу и иду са таквим карактерним цртама. Поштује себе и људе око себе. Да су нестали - нису. Не скривају се, него се не виде на први поглед, нити их могу сви препознати. Као и даме, уосталом. Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Џентлмен је став, начин живота, у свим сегментима подједнако, и не подразумева отварање врата и придржавање капута. Он је стабилан као личност, храбар и има заштитнички став, са манирима који се некако сами намећу и иду са таквим карактерним цртама. Поштује себе и људе око себе. Да су нестали - нису. Не скривају се, него се не виде на први поглед, нити их могу сви препознати. Као и даме, уосталом. Tako je mlada damo ovo ste lepo napisali. Sto bi rekli Jamajcani: Respect! Vidi se da dolazis iz grada gde dzentlmeni nisu retkost. :good2: :good2: :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Код нас је други назив за џентлмена- папучар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Evo me u kući... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Evo me u kući... ... za sudoperom Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 gentleman = gentle + man = nežan čovek ili nežni čovek stvarno, devojke jel' više volite nežnost ili mačo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 gentleman = gentle + man = nežan čovek ili nežni čovek stvarno, devojke jel' više volite nežnost ili mačo? Обоје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 gentleman = gentle + man = nežan čovek ili nežni čovek stvarno, devojke jel' više volite nežnost ili mačo? Paradoksalno moraš da budeš oba u isto vreme ... ali bitnije je kad koje dolazi do izražaja, a to ili pogodiš ili ne... svaka je drugačija... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Обоје Paradoksalno moraš da budeš oba u isto vreme ... ali bitnije je kad koje dolazi do izražaja, a to ili pogodiš ili ne... svaka je drugačija... ja bih rekao da žene traže u muškarcu snagu i zaštitnika, s obzirom da ste fizički slabije (po prirodi), i odatle dolazi i ta simpatija prema ,,mačo" ali, shvatate da je mačo samo prazna priča, imidž Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 ali, shvatate da je mačo samo prazna priča, imidž :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 ja bih rekao da žene traže u muškarcu snagu i zaštitnika, s obzirom da ste fizički slabije (po prirodi), i odatle dolazi i ta simpatija prema ,,mačo" ali, shvatate da je mačo samo prazna priča, imidž Жене воле када се осјећају заштићено, у сваком погледу, али, волимо и њежност Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 ja bih rekao da žene traže u muškarcu snagu i zaštitnika, s obzirom da ste fizički slabije (po prirodi), i odatle dolazi i ta simpatija prema ,,mačo" ali, shvatate da je mačo samo prazna priča, imidž Pa dobro ne mož' u svemu da bude nadmoćniji - ali šta ja znam - lepše mi je da vidim staloženog muškarca koji u kriznoj situaciji ne beži - nego da od njegove nesigurnosti ja izgubim i svoj mir, ili moram i sa njegovim strahom da se borim... Umem ja i bez njega odlično da paničim A staloženost i nežnost - to liči na mir - to je uvek lepo društvo Crnokosa and Радосна је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 nego da od njegove nesigurnosti ja izgubim i svoj mir, ili moram i sa njegovim strahom da se borim... Umem ja i bez njega odlično da paničim hmm, pa imaju li muškarci pravo na slabost? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 hmm, pa imaju li muškarci pravo na slabost? naravno nisam ja ni sretala baš one koji se ,,hvale'' svojom slabošću, ali ako postoji pravi motiv koji ga pokreće, za šta se bori - muškarac će biti jak recimo - na jednoj proslavi nove godine bilo nas je gomila i među nama jedan drug i drugarica (još se tad nisu smuvali, ali kao gotivili su se). U jednom trenutku kod stola do nas izbija tuča koja je počela polako da se širi, znaš kako je reagovao taj moj drug - svojim telom je zaklonio nju, izdvojio je iz gomile i pobrinuo se da joj dlaka s glave ne fali... Za razliku od drugih junačina u datom trenutku... Ja ga poznajem i on i te kako zna da pokaže slabost, ali za pravu devojku nađe hrabrost i ispolji je... I da sad su njih dvoje vereni p.s. Postoji i još primera koje videh u svojoj okolini Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 U jednom trenutku kod stola do nas izbija tuča koja je počela polako da se širi, znaš kako je reagovao taj moj drug - svojim telom je zaklonio nju, izdvojio je iz gomile i pobrinuo se da joj dlaka s glave ne fali.. Znaš....to nije ništa posebno.... to se vidja skoro svaki dan,na neki način. To se podrazumeva,neće valjda da se bruka da ga cura spašava. Džentlmeni,oni pravi ,su neprimetni,nenametljivi ...oni ne ističu svoju džentlmenatost,oni samo ponekad pokažu da su sinteza umerenosti,lepog vaspitanja i svih mogućih vrlina....Njihova život je normalizovan,njihove su misli skrivene,a dela govore i kad ćute.Pravi džentlmen se ni sa kim nikad ne raspravlja,on sluša sve koji vole da pametuju i nikad,ali nikad se ne ljuti,i uvek je spreman na žrtvu za sve koje voli .Džentlmeni se ne svete,ne govore ženama da su debele ili ne daj Bože glupe,džentlmeni su tako retki...na kraju će ostati samo džentlmeni.... P.s. Саша од Москве and Радосна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука