sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Причајте шта хоћете, црква је против донирања органа. Осим евентуално бубрега без кога се може. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 9 минута, sanja84 рече Причајте шта хоћете, црква је против донирања органа. Осим евентуално бубрега без кога се може. Odakle ti ovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 @Branka62 од руса. Они су имали те биоетичке дискусије и закључе. Заједно са уметном оплодњом итд... Али очигледно свака вашка обашка... Али званичан став цркве је извештај њиховог биоетичког одбора. А то је не.. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 2 минута, sanja84 рече @Branka62 од руса. Они су имали те биоетичке дискусије и закључе. Заједно са уметном оплодњом итд... Али очигледно свака вашка обашка... Али званичан став цркве је извештај њиховог биоетичког одбора. А то је не.. /files/spc_social.png Укратко о трансплантацији | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] SPC.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 5 минута, Branka62 рече /files/spc_social.png Укратко о трансплантацији | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] SPC.RS Да, читајући Русе и њихово објашњење, то је практично не. Зато што је појам мождане смрти помало неодређен... И тако. Као и за уметни оплодњу, као и било који грех. Ја највише волим што је владика Николај пушио.. Само што ми то није оправдање.. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 1 минут, sanja84 рече Да, читајући Русе и њихово објашњење, то је практично не. Зато што је појам мождане смрти помало неодређен... И тако. Као и за уметни оплодњу, као и било који грех. Ја највише волим што је владика Николај пушио.. Само што ми то није оправдање.. Čekaj, ti si u SPC ili RPC? Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 2 минута, Branka62 рече Čekaj, ti si u SPC ili RPC? Дај не зезај ме. Јел ово озбиљно питање? Руси су ову тему студиозно обрадили, наши су.. Не знам како, преписали ваљда.. Или им рекао "свети дух" "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 1 минут, sanja84 рече Дај не зезај ме. Јел ово озбиљно питање? Руси су ову тему студиозно обрадили, наши су.. Не знам како, преписали ваљда.. Или им рекао "свети дух" Заправо чланак је писао неко ко нема везе са медицином, али није написано ништа друго што су руси рекли. Само што, осим бубрега, сви остали органи требају човеку и исто као срце се не могу пресадити. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Управо сада, sanja84 рече Дај не зезај ме. Јел ово озбиљно питање? пре 1 минут, sanja84 рече Јел ово озбиљно питање? Najozbiljnije. Jer kad napišeš, ovde na forumu пре 35 минута, sanja84 рече црква је против донирања органа mislim da se predpostavlja da misliš na SPC. A kao što vidiš, zvanični stav SPC je suprotan od tvog tvrdjenja. U protivnom Vladika Lavrentije nešto mnogo pogrešno radi Vladika Lavrentije donor organa WWW.NOVOSTI.RS Podrška Srpske crkve akciji zaveštanja organa: episkop šabački sa većim brojem sveštenika i monaha uskoro će dobiti donorske kartice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 2 минута, sanja84 рече чланак је писао неко ко нема везе Sad ti mene zavitlavaš. Koji članak? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Православна црква је једна, није СПЦ црква без осталих. Бранка ајд озбиљно. Ти не знаш никога ко се пробудио из "мождане смрти" "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 пре 1 минут, Branka62 рече Sad ti mene zavitlavaš. Koji članak? Па тај твој "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Управо сада, sanja84 рече Па тај твој Sa potpisom Епископ бачки Г. Ирине ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 @Branka62 ето. Шта Иринеј и Лаврентије и Григорије знају о медицини. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Управо сада, sanja84 рече @Branka62 ето. Шта Иринеј и Лаврентије и Григорије знају о медицини. Ali kakve to veze ima sa tvojim tvrdjenjem пре 45 минута, sanja84 рече црква је против донирања органа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука